Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2020, 20

Футбол. «Грозний» не такий вже й грізний

Як інформує офіційний сайт грозненської команди на вже до 8-ї хвилині наша команда вела з рахунком 2:0. Далі ужгородці забили і третій гол. У другому таймі «Терек» намагався відігратися, і все ж зумів двічі вразити ворота «Говерли».

Волейбол. Чемпіонат Іршавщини набув відкритого статусу

Протягом лютого – початку березня на майданчиках Іршавських ЗОШ 1-3 ступенів №1 і №2 та Загатської ЗОШ 1-3 ступенів проходитиме відкрита першість Іршавського району з волейболу.

Футбол. Перша перемога Фоменка (ВІДЕО, ІНШІ МАТЧІ)

6 лютого в іспанській Севільї наша національна команда в контрольному матчі перемогла збірну Норвегії   з рахунком 2:0.

Футбол. Ввечері збірна України зіграє перший матч у новому році

Сьогодні відбудеться дебют Михайла Фоменка в якості головного тренера збірної.

П'ятеро гандболісток "Карпат" викликали на збори національної збірної

З 18 по 23 лютого вони будуть тренуватися в Запоріжжі, де готуватимуться до гри зі збірною Німеччини в рамках плей-офф до чемпіонату світу.

Сьогодні відбудеться брифінг щодо гірських автоперегонів у Закарпатті

У середу, 6 лютого, відбудеться брифінг стосовно I етапу Чемпіонату України та клубного змагання з гірських автоперегонів «Зимові вершини 3013», який пройде на території Воловецького району.

Чиновники не пускають закарпатських спортсменів на Олімпійські ігри (ЛИСТ)

Столичні та закарпатські чиновники не відстоюють право краян брати участь від нашої держави в Олімпійських іграх, - Василь   Гісем.

Юлія Коломоєць: «Білоруський гандбол не сильно відрізняється від українського»

Ще рік тому Юлія Коломоєць була чемпіонкою України у складі «Карпат», а нині   вона пробує підкорити інший чемпіонат – сусідньої Білорусі.

"Говерла" знову летить до Туреччини

Після короткотривалої паузи 6 лютого гравці «Говерли» з Києва об 11 годині   візьмуть курс на Анталію. Спочатку відправляться до Стамбула, а вже звідти з пересадкою до місця призначення - м. Белек.

Футбол. "Говерла" завершує збір на "мажорній ноті"

Завершальний спаринг на других навчально-тренувальних зборах "Говерла" проводила проти казахського ФК "Іртиш" (Павлоград).

Дзюдо. Чотири медалі на десятьох завоювали наші дзюдоїсти

25—27 січня в Луцьку відбувся традиційний міжнародний турнір серед юнаків до 16 років. У ньому взяли участь понад 200 спортсменів із Росії, Білорусії, Молдавії та більшості регіонів України.

Зимовий футбол. Гольова феєрія на стадіоні в Іванівцях (ФОТО)

Минулої неділі відбулись матчі 5 туру зимової першості Мукачівського району з футболу. Три з них пройшли на стадіоні в села Іванівці.

Футбол. «Говерла» легко перемагає австрійський «Ваккер»

Четвертий товариський матч на других навчально-тренувальних зборах ужгородці проводили проти дев’ятої команди (після першого кола) австрійської Бундесліги   – «Ваккер» (Інсбрук).

Фехтування. З Чемпіонату України закарпатці привезли золото і дві бронзи

У Харкові відбувся чемпіонат України з фехтування серед кадетів

Сноубординг. Пеняк і Чундак закінчили виступи на Чемпіонаті світу

У канадському Стоунхеймі відбувся Чемпіонат світу зі сноубордингу (17—27 січня). Закарпатці Йосиф Пеняк і Аннамарі Чундак виступили у змаганнях з паралельного слалому і паралельного гігантського слалому. В обох дисциплінах наші спортсмени не змогли поборотися за медалі, не пройшовши навіть до 1/8 фіналу.

Футбол. «Говерла» перемагає в третьому спарингу

Ужгородці провели третій спаринг на навчально-тренувальних зборах у Анталії проти хорватського клубу РФК «Спліт», який виступає в тамтешній першій лізі.

«Карпати» перемогли «Спартак» в обох матчах

Відбулися матчі двох турів у жіночій Суперлізі. «Карпати» у Києві впевнено обіграли місцевий «Спартак» — 35:23, 37:20. Наступні тури за два тижні. «Карпати» прийматимуть «Податковий Університет».

Гандбол. «Карпати» в першому матчі перемагають «Спартак»

Відбувся перший матч 18-го туру жіночої Суперліги. «Карпати» у Києві впевнено обіграли місцевий «Спартак» — 23:35. Наступний матч завтра, початок о 13.15.

Футбол. Зимова першість. Бойова мирова фаворитів на користь конкурентів

Минулої неділі відбулись матчі 4 туру зимової першості Мукачівського району з футболу.

Футбол. "Говерла" перемагає "Карабах"

У другому контрольному матчі в Анталії ужгородська «Говерла» провела спаринг з ФК «Карабах».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат