Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1980, 20

Щоб допомогти хворій дівчинці закарпатці зіграли в міні-футбол

24 лютого в неділю в селі Баранинці відбувся благодійний турнір з міні-футболу.   Організаторами виступили спортивно-патріотичний рух «Карпатська Січ» і БСК «Баранинці», а також голова Баранинської сільської ради Юрій Марусяк, якому висловлюєм подяку за допомогу в організації даного заходу.
Турнір був спрямований на допомогу Тетянці Рафай, яка народилася 16 січня 2012 року.

Сноубординг. Чундак 21-ша, Пеняк дискваліфікований

23 лютого в Москві відбувся черговий етап Кубка світу зі сноубордингу, в якому взяли участь закарпатці Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк. Аннамарі показала звичний для себе результат, а   Йосиф Пеняк був дискваліфікований.

Олександр Cевідов: Можливо, це моє останнє інтерв’ю.

Після закінчення турецьких зборів головний тренер Олександр Севідов розповів про умови проживання команди у Туреччині. За його словами, футболісти зіткнулися з хамством з боку персоналу готелю.

Гімнастика. Ганна Різатдінова — переможниця Кубка України з художньої гімнастики

У заключний день Кубка України з художньої гімнастики пройшли три фінали (м'яч, булави, стрічка) індивідуального багатоборства. Також відбувся парад-закриття і церемонія нагородження переможців змагань. Переможницею особистого багатоборства стала Ганна Різатдінова, яка також стала кращою у чотирьох фіналах із шести.

Шашки. Поразка від фаворита не дозволила зійти на пєдестал

10—12 лютого в Херсоні відбувся чемпіонат України з шашок-100 серед юнаків до 2003 р. н. Єдиний представник Закарпаття, вихованець тренера Анатолія Вайди, Сергій Скоблей показав кращий особистий результат в одному з видів програми. Першого дня змагались з класичної гри. С. Скоблей балансував між 12-м та 17-м місцем і в підсумку став п’ятнадцятим.

Футбол. Зимова першість Іршавщини стартувала з невеличкої сенсації

Минулої неділі стартувала зимова першість Іршавського району з футболу. Дві групи, на які розділили команди, вийшли трішки нерівними як за кількістю, так і за силою учасників. В зоні «А» на стадіоні села Імстичево за дві путівки змагається 6 клубів, в зоні «В» в Заріччі – 4.

Ужгородські діти люблять футбол і дзюдо

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, на якому обговорювали «Чи може Ужгород у сучасних умовах підготувати спортивних чемпіонів?».

"Авангард" в Ужгороді засіяли травою найвищого гатунку

Як уже повідомляв KARPATNEWS.in.ua, готовність спортивної споруди до футбольних весняних "баталій" визначала спеціальна комісія з Києва.

В Ужгороді змагаються найкращі гімнастки України

19 лютого, в Ужгороді розпочався Кубок України з художньої гімнастики.

Головного міліціонера Закарпаття обрали головним "динамівцем"

Цього тижня в УМВС України в Закарпатській області відбулася позачергова конференція Закарпатської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, в роботі якої взяло участь близько трьох десятків делегатів з правоохоронних і контролюючих структур області.

Гучні змагання для фрірайдерів пройдуть у Закарпатті (АФІША)

22-24 лютого у Пилипці, що на Воловеччині, відбудеться змагання фрірайдерів «UkrainianFreerideMasters».

Завтра "Говерла" зіграє з "Зіркою"

Молодіжний склад ФК «Говерла» U-19 розпочав тренувальний збір. Завтра, 20 лютого, молоді ужгородські футболісти зіграють з брегівською «Зіркою». Протягом   тренувальної підготовки спортсменів заплановані 4 контрольні матчі.

Кращі гімнастки сьогодні змагатимуться в Ужгороді

У вівторок, 19 лютого, в Ужгороді стартує Кубок України з художньої гімнастики.

Сноубординг. Чундак і Пеняк виступили на етапі Кубка світу в Сочі

14 лютого в Сочі відбувся черговий етап Кубка світу зі сноубордингу, в якому взяли участь Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк. Ужгородці виступають у дисциплінах паралельний та паралельний гігантський слалом.

Закарпатські міліціонери змагалися у рукопашному бою

Днями в спортзалі Ужгородського Палацу дітей та юнацтва відбувся турнір УМВС з рукопашного бою, в якому взяли участь 15 команд і 50 учасників. Головним суддею змагань був старший тренер збірної Закарпатської області з тхеквандо та багаторазовий призер першості України з бойових видів спорту Юрій Ткачук.

Футбол. У останньому спарингу в Туреччині «Говерла» перемогла брестське «Динамо»

Завершальний контрольний матч на третіх зборах у турецькій Анталії закарпатці провели проти брестського «Динамо». Знову перемога за нами. Лік голам «Говерли» в цьому двобої розпочав вірменський хавбек Артур Єдігарян, а закріпив вікторію ужгородців французький нападник Даміен Ле Таллек.

Волейбол. Закарпатські пляжники здобувають срібло і у другому турі

14—17 лютого поточного року в Херсоні відбувся 2-й тур Кубку України з пляжного волейболу у закритих приміщеннях серед юнаків 1998 р. н та молодших за них. За медалі змагалися 25 кращих пар України.

Засновник спортивного орієнтування Житомирщини Юрій Туряниця вражений рівнем цього виду спорту в Зак

Офіційною датою народження спортивного орієнтування як виду спорту на теренах колишнього СРСР вважається 12 жовтня 1963 року. В той день в урочищі Поташня, що знаходиться на кордоні Ужгородського та Перечинського районів Закарпаття, розпочалися Перші Всесоюзні змагання з орієнтування. Вже за рік-другий, а особливо – у сімдесяті роки, спортивне орієнтування в нашій країні розвивалося бурхливо і в найрізноманітніших варіантах.

Пауерліфтинг. Чемпіони Закарпаття визначалися у Мукачеві

Минулих вихідних у Мукачеві пройшли чемпіонати області з пауерліфтингу в триборстві та жимі лежачи, в яких взяли участь понад 60 спортсменів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат