Чемпіонат Іршавського району. Тур сенсацій та несподіванок

Євген Свищо 23.07.2013 14:23 СПОРТ

У неділю 21 липня відбувся 11 тур чемпіонату Іршавського району з футболу.

У центральному поєдинку туру чемпіон 2012 року «Доробратово» гостював у «кушницькому пеклі». До цього двобою «Кушниця» підійшла серією з двох поспіль домашніх перемог – в 7 турі над «Приборжавським – 3:0 та в 9 турі над «Дубрівкою – 3:2. Гра, як і передбачалось не стала легкою прогулянкою для фаворита, була дуже бойовою і завершилась мінімальною перевагою гостей – 3:2.  

Не менш принциповим був матч двох міцних середнячків ліги «Білки» – «Загаття». Перед його початком фахівці віддавали незначну перевагу господарям. У цьому році «загатці» із результатів виїзних поєдинків можуть записати собі актив тільки перемогу в 9 турі над «повним невдахою» першого кола «Осоєм – 5:0. Можна ще згадати нічию в 2 турі з «Чорним Потоком – 0:0. Однак, під час цього недільного двобою з самого його початку стало зрозуміло, що між цими сусідами боротьба йде не за три, а за всі шість залікових очок. Її переможцями стали гості – 2:1. Поразка для земляків Івана Фірцака – Кротона стала вже другим домашнім фіаско в сезні. Попереднього разу «Білки» в 7 турі поступились сусідам по таблиці «греблянам» – 0:2.

Сама «Гребля» на цьому тижні стала «антигероєм» для своїх фанів. На виїзний матч проти «Чорного Потоку» вони їхали в ранзі фаворита. Суперник до цього дня взагалі не знав радості перемог. Максимум на що були спроможні господарі, так це досягти нічийного результату. Та не так сталось, як гадалось. «Чорний Потік» створив диво: зміг першим відкрити рахунок і зберегти   свої ворота недоторканими – 1:0.

Та головна сенсація туру все ж сталась у поєдинку «Сільце» – «Ільниця». Якщо   в минулому 10 турі (нажати тут) «ільничанці» неприємно здивували своїх фанів, то цього разу – уболівальників суперника. До цієї   гри «Сільце» чотири тури поспіль здобувало перемоги над опонентами. Натомість, «Ільниця» із всіх виїзних матчів може занести собі в актив тільки розгром в 7 турі команди «Осій» – 3:0. У інших поєдинках вона поступилась опонентам – в 2 турі «Греблі» – 1:3, в 5 турі «Доробратову» – 0:2 та в 9 турі «Білкам» – 1:5. За підсумком недільного двобою, гравці «Ільниці» змогли переломити цю тенденцію і здобути вольову перемогу – 3:1. Такий успіх у двобої з фаворитом для цієї самобутньої команди поки виглядає більше як виняток, ніж як правило. Фани безумовно хочуть бачити їх серед призерів.

До восьми матчів поспіль довело свою переможну серію «Заріччя», яке, особливо не напружуючись, розгромило «Осій» – 3:0. До слова, «Осійці» програють із різницею у три і більше голів сьомий матч поспіль, що є абсолютним антирекордом сезону.

Третю поспіль домашню перемогу з різницею в три голи прогнозовано здобуло «Негрово». Воно приймало «Дубрівку», яка в цьому році на полях суперників жодного очка не здобула, програвши чотири рази поспіль. Цього разу «дубрівці» довели їх кількість до пяти – 3:0. Безпрограшна серія «негрівців» складає вже дев'ять ігор.

У поточній таблиці стались дві зміни – «Негрово» відтіснило з четвертого місця «Сільце», а «Чорний Потік – з десятого «Дубрівку». «Чорнопотічні», після майже півторамісячної перерви, повернулись до провідної десятки. З 7 липня і до цього часу лідирує «Заріччя», у якого найкращі показники забитих, пропущених та різниця голів – 31:6 (проти 28:8 у «Доробратова).

З 2 червня і до цього часу замикає таблицю «Осій», у якого найгірші показники забитих, пропущених та різниця голів – 4:37 (проти 14:36 у «Приборжавського» та 8:18 у «Чорного Потоку»).

Матчі наступного 12 туру пройдуть 28 липня. Центральним стане протистояння «Доробратово» – «Сільце», у якому переважні шанси на успіх мають господарі. Найпринциповішим стане поєдинок «Ільниця» – «Негрово», перебіг якого спрогнозувати майже нереально. У парах Дубрівка» – «Чорний Потік» та «Загаття» – «Кушниця» явними фаворитами є господарі, а в матчі «Осій» – «Білки» – гості. У грі «Гребля» – «Приборжавське» господарі докладуть максимум зусиль, щоб реабілітуватись перед власними фанами за попередню поразку і забити у ворота гостей якомога більше голів. Однак, як воно станеться насправді довідаємось у неділю о 17.00.

11 тур
21 липня, неділя:
«Заріччя» – «Осій» – 3:0, «Білки» – «Загаття» – 1:2, «Кушниця» – «Доробратово» – 2:3, «Сільце» – «Ільниця» – 1:3, «Негрово» – «Дубрівка» – 3:0, «Чорний Потік» – «Гребля» – 1:0.

12 тур
28 липня, неділя:
«Дубрівка» – «Чорний Потік», «Ільниця» – «Негрово», «Доробратово» – «Сільце», «Загаття» – «Кушниця», «Осій» – «Білки», «Гребля» – «Приборжавське».

ТС: «Заріччя» – 27, «Доробратово» – 27, «Негрово» – 21, «Сільце» – 19, 5. «Гребля» – 17, «Загаття» – 16, «Ільниця» – 16, «Білки» – 12, «Кушниця» – 9, «Чорний Потік» – 8, «Дубрівка» – 7, «Приборжавське» – 4, «Осій» – 1.
                                                                                                 

Євген Свищо

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавського району

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат