На Закарпатті змагалися студенти медзакладів

admin 28.05.2013 17:50 СПОРТ

Днями на спортивній базі «Закарпаття» на Берегівщині відбулася спартакіада студентів медичних закладів Закарпатської області. На змаганнях зустрілися студентські команди Берегівського медичного коледжу, Закарпатського базового державного медичного коледжу та Міжгірського медичного коледжу.

Хвилююче і урочисто пройшло відкриття спортивних змагань під керівництвом директора Берегівського медичного коледжу Марії Продан, а також за участі багатьох почесних гостей. Учасників змагань вітали: голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Володимир Турок, почесним гостем свята стала олімпійська чемпіонка у Монреалі, чемпіонка світу, заслужений майстер спорту, голова Федерації гандболу Закарпатського області Ніна Гецко та очільник   Берегівського РДА Володимир Гулянич.
Кожен із запрошених гостей наголошував, що ці змагання об’єднують і зміцнюють дружні стосунки між коледжами, виховують фізичну культури серед молоді.
Урочиста хода команд, слова гімну, жовто-блакитні барви спортивних форм, вітання від студентів коледжу - майстерний виступ дівочої команди підтримки з елементами гімнастики та надзвичайне виконання незмінного хіту «We Are The Champions» Каналош Діаною та Огарем Анатолієм стали гарним стартом для команд та налаштували учасників на позитив.
Змагання відбулися у трьох видах спорту: шахи, футбол та настільний теніс, відповідно для дівчат та хлопців. За підсумками балів, перше місце поділили між собою   дві команди: Берегівського та Міжгірського медичних коледжів.
Окремо відзначено студенток Берегівського медичного коледжу:   сестер Гонак Ольгу та   Мар’яну, які стали переможцями у змагання з шахів,   футбольну команду хлопців, яка не програла жодного матчу (особливо її воротаря Безика Дмитра), футбольну команду дівчат,   які хоча й не стали переможцями та все ж гідно витримали усі випробування.
Слова подяки було висловлкено викладачам та профспілковому комітету Берегіського коледжу, які організували змагання: Продан М.І., Гаал М.Ю., Гецко Н.Д., Гурська Л.І., Лойф Г.І., Арутюнова В.Й., Геревич С.М., Радик А.І.;., судді Гецко С.М., Шостак С.І.  

Інформація надана заступником директора з гуманітарної освіти та виховання     Н.Гецко

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат