Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1800, 20

Місцеві бюджети Закарпаття поповнились на 65,6 млн грн від сплати єдиного податку

У Головному управлінні ДФС області інформують, що з початку 2016 року найбільші надходження єдиного податку забезпечили фізичні особи – «спрощенці», які сплатили майже 50 млн грн. Платники єдинники – юридичні особи забезпечили більше 16,3 млн грн.

Понад 4 млн гривень витратить Закарпатгаз на лічильники мешканцям

У 2016 році в рамках виконання інвестпрограми ПАТ «Закарпатгаз» планує встановити в оселях закарпатців 2,4 тисячі безкоштовних лічильників газу. На реалізацію програми передбачено спрямувати понад 4,2 мільйона гривень.

У Закарпатті запрошують вступати у Громадську раду   при Службі автомобільних доріг

З метою забезпечення участі громадськості у реалізації державної політики та здійснення громадського контролю в сфері дорожнього господарства при Службі автомобільних доріг у Закарпатській області створюється Громадська рада.

Прикордонники затримали 7 шріланкійців та афганця, які пробиралися малими групами

Восьмеро незаконних мігрантів впродовж цієї вночі затримали прикордонники в результаті проведених оперативно-розшукових заходів у Закарпатській області. 
Спочатку прикордонники Мукачівського загону затримали 3 громадян Шрі-Ланки.

            Громадянин України намагався повернутись додому за болгарським паспортом  

Підроблений паспорт громадянина Болгарії подав прикордонникам Мукачівського загону для перевірки громадянин України в пункті пропуску «Косине», що у Закарпатті.

На Закарпатті розпочався Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста

  В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція з нагоди відкриття Всеукраїнського Місячника Товариства Червоного Хреста України.

Сьогодні закарпатська освіта одержить 40 мобільних телефонів

Сьогодні, 4 квітня, представники виконавчої служби області передадуть 40 конфіскованих мобільних телефонів департаменту освіти та науки Закарпатської ОДА.

Чи матиме область абонплату за газ?

На одне з численних питань, з яким у ПАТ «Закарпатгаз» сьогодні звертаються представники засобів масової інформації та громадськості краю, й досі не має чіткої відповіді:

З 18 квітня відновиться рейс "Київ-Ужгород-Київ" (ДОКУМЕНТ)

Авіакомпанія «Мотор Січ» надіслала в Закарпатську облдержадміністрацію документальне підтвердження, що відновлює рейси «Київ – Ужгород – Київ» із 18 квітня. Про це йдеться в листі директора «Мотор Січі» Геннадія Маслова до голови ОДА Геннадія Москаля.

Які пільги можуть мати закарпатці, які мають дітей (ФОТО)

Державна фіскальна служба у Закарпатській області роз’яснює про податкову пільгу на дітей.

У Закарпатті з’явився новий фонд, який допомагатиме мистецтву

Наше суспільне життя прискорено змінюється. З’явились і набули поширення нові форми громадської активності як волонтерство та благодійність. На фоні цієї активності починає діяти нова зіронька – благодійний фонд «Надія у мистецтві».

ХХІІІ Міжнародний Гуцульський фестиваль проведуть у Рахові

XXIII Міжнародний Гуцульський фестиваль проведуть 2 – 4 вересня у місті Рахів.
        Традиційно фестиваль відбувається у восьми гуцульських районах Івано-Франківської, Чернівецької і Закарпатської областей, а саме: Путильському, Вижницькому, Яремчанському, Надвірнянському, Коломийському, Косівському і Рахівському.

Закарпатська влада просить ВР, аби авто на іноземних номерах могли довше перебувати в Україні

Закарпатська облрада вкотре наполягає змінити правила перебування авто з іноземною реєстрацією на території України та привести вартість їх розмитнення до рівня, який діє у країнах Євросоюзу.

У Закарпатті вулиці — вже з новими назвами

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль декомунізував ще 15 топонімів – з’явилися вулиці героїв Карпатської України, відомих живописців та політичних діячів минулого.

У Закарпатті розслідують смерть хлопчика під футбольними воротами

Хлопчик, на якого впали футбольні ворота на Мукачівщині, помер. Ще десять днів тому у селі Станово на Мукачівщині на 10-річного хлопчика впали металеві футбольні ворота.

З 1 квітня закарпатців чекають податкові зміни

Наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2015 р. № 1307, який набув чинності з 1 квітня 2016 року, затверджено Порядок заповнення і форму податкової накладної та розрахунок коригування до неї.

Завтра в Ужгороді пройде Форум зі співробітництва територіальних громад

У суботу, 26 березня, об 11:00 у ресторані «Панорама-лаунж», що за адресою: м. Ужгород, вул. Л.Толстого, 5 (5 поверх) відбудеться Форум «Співробітництво територіальних громад: вікно можливостей для спільних проектів».

У що обходяться автомобілі закарпатських патрульних (ІНФОГРАФІКА)

Як з’ясував Ужгородський прес-клуб, на один автомобіль патрульних поліцейських на день витрачається у середньому 246 гривень. На Закарпатті у користуванні патрульної поліції Ужгорода та Мукачева є 25 авто.

На ПП «Дякове» затримали румуна з «тютюновим»   соком


          Вчора   прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску «Дякове» завадили спробі громадянина Румунії перевезти через кордон 146 пачок контрабандного тютюну.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат