Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1720, 20

Закарпатські фермери представили свою продукцію на Міжнародній виставці «АГРО-2016»

На території національного комплексу «Експоцентр України» (м.Київ) за участі представників провідних аграрних компаній України та інших країн світу протягом 8-11 червня триває XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2016».

На Закарпатті сформовано 3 із 7 запланованих атестаційних комісій поліції

Відповідно до наказу №582 від 06.06.2016 р. ГУНП в Закарпатській області сформовано 3 із 7 запланованих атестаційних комісій. Ці комісії атестуватимуть правоохоронців

В угорському Пакші влаштують концерт, де збиратимуть гроші для садочку у Вишково

55 рок-блюзових музикантів збере у цьому році 25-й Міжнародний фестиваль Гастроблюз, що відбудеться в угорському місті Пакш.

Мукачівська міськрада додатково обмежила права ЗМІ

У затвердженому Мукачівською міською радою (Закарпатська область) Положенні про порядок акредитації засобів масової інформації є пункти, що не передбачені Законом “Про інформацію”, а також є безліч додаткових обтяжень на журналістів та ЗМІ.

Що знайшли археологи на розкопках таємничого костелу в Мужієві

«Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього» – чудовий вислів, мудрий і неоднозначний.

Закарпатські депутати ділять гроші на спортивні майданчики

У понеділок, 6 червня, відбулося засідання постійної комісії Закарпатської обласної ради під головуванням Василя Кошелі.

До зведеного бюджету закарпатці сплатили на 411 млн грн більше минулорічного

Протягом січня-травня 2016 року до зведеного бюджету Закарпатської області надійшло понад 1 млрд 663 млн грн податків і зборів, що на 411,2 млн грн більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

Закарпатка Естер Голожі посіла друге місце на телеконкурсі віртуозів в Угорщині

На конкурсі класичної музики “Віртуози”, що проводила угорська телекомпанія "Duna", за результатами голосування глядачів у фіналі перемогу здобув Томаш Кекені.

Угорщина: За народження трьох дітей батькам даватимуть 30 000 євро

(мовою оригіналу) В Венгрии принят закон, согласно которому за обещание родить трех детей государство будет выдавать будущим родителям 30 000 евро. Получив эти деньги, семья обязуется приобрести или построить дом в Венгрии.

Скасували податок на пенсію

ВРУ прийняла рішення про скасування стягнення податку на пенсію, підтримавши його 274 голосами, інформує Українська правда.

Укрпошта в Ужгороді не приймає посилки: у всьому винуватий скотч

Цього тижня мешканців Ужгорода сколихнула новина про проблеми у роботі відділень Укрпошти. Тепер для ефективного обслуговування клієнти повинні взяти з собою ... скотч.

На утримання закарпатських ПТУ потрібно 160 мільйонів гривень щорічно

Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики, яку очолює Ільдіко Орос.

Біля кордону на Закарпатті стоить 173 вагона з лісом: Москаля атакують з усіх боків

Глава Закарпатской ОГА прокомментировал резонансную ситуацию, которая сложилась в Закарпатской области. По данным Геннадия Москаля на границе стоит почти 200 вагонов з древесиной, которую под видом дров пытаются перевезти в ЕС.

Як страждає закарпатський ліс (ФОТО)

Цими вихідними співробітники ДП «Рахівське ЛДГ» провели прес-тур для представників засобів масової інформації Закарпаття. Журналістам показали катастрофу наших лісів.

Голова Закарпатської ОДА їде в Угорщину, аби вирішити питання з дорогами у Берегові

Геннадій Москаль відвідав угорське с.Тарпа, що неподалік кордону з Україною, і взяв участь у відзначенні Дня Куруців (учасники визвольних повстань в Угорщині 17-18ст.).

На Міжгірщині   урочисто провели отари на полонину

  Після дворічної перерви у Міжгірському районі у неділю, 29 травня, відбулося традиційне свято «Проводи отар на полонину».

Іспит на ринкову зрілість: чи зможуть закарпатські товаровиробники об’єднатися

«Досить ховатися», - з таким закликом звернувся відомий туризмознавець Федір Шандор до учасників зустрічі виробників традиційних продуктів харчування Закарпаття.

Як на закарпатських дорогах залатали ями

Службою автомобільних доріг у Закарпатській області продовжується виконання ремонтних робіт на дорогах загального користування. Роботи тривають по всій території області із застосуванням традиційних технологій:

Як витрачаються бюджетні гроші на закарпатську освіту

Фінансування професійно-технічних навчальних закладів, забезпечення учнів підручниками та шкільними автобусами – проблеми, які постали перед освітянами Закарпаття протягом минулого навчального року.

Помічник закарпатського нардепа Івана Балоги може потрапити за грати

Державна фінансова інспекція завершила перевірку будівництва хоспісу у Виноградові, довкола якого минулого року спалахнув міжнародний скандал.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат