Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1820, 20

Півмільярда гривень просить Закарпаття у Кабіміну на дорогу в Ракошині

На четвертому пленарному засіданні другої сесії облради депутати скерували звернення на адресу Кабінету Міністрів України щодо фінансування у 2016 році з державного бюджету завершення будівництва об’їзду с.Ракошино Мукачівського району.

Carlsberg Ukraine взяла участь у всесвітній еко-акції «Година Землі»

19 березня о 20:30 Carlsberg Ukraine традиційно приєдналася до міжнародної екологічної ініціативи «Година Землі», відключивши освітлення на 3 заводах та офісних приміщеннях Києва, Запоріжжя та Львова.

Прикордонники України Й Румунії затримали   «водолазів» та 10 ящиків сигарет

Співпраця українських прикордонників з правоохоронцями сусідніх країн, що межують з Україною, сприяє підвищенню ефективності протидії злочинній діяльності, а постійний обмін інформацією дозволяє оперативно реагувати на ситуацію та своєчасно вживати превентивних заходів.

Ужгородським магазинам заборонять вночі продавати алкоголь і пиво

На офіційному сайті Ужгородської міської ради розміщено проект рішення виконкому Ужгородської міської ради "Про заборону торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (крім безалкогольного)".

1,4 млн гривень витратять на облаштування   кухонь у закарпатських садочках (ФОТО)

У місті Ужгороді мережа із 30 дошкільних навчальних закладів забезпечує освітніми послугами понад 5573 дошкільнят. Ця кількість дітей одночасно повинна забезпечуватись чотириразовим харчуванням упродовж їх перебування у закладі.

Роз”яснення щодо перебування на території України автомобілів з іноземною реєстрацією

Автомобілі з іноземною реєстрацією можуть знаходитися на території України необмежений час.

Розбиті дороги Ужгородщини, які є «воротами в Європу», потребують коштів від митного експерименту

«Для покращення соціально-побутового та соціально-економічного стану мешканців Ужгородщини та покращення рівня краю згідно з програмою державного регіонального розвитку, Ужгородський район потребує залучення коштів

Рятувальники вчили рахівчан як уберегти житло від вогню

Про небезпеку виникнення пожеж не слід забувати ні на хвилину. Адже варто тільки один раз знехтувати правилами безпеки, як увесь будинок може охопити полум’я.

Рятувальники вчили рахівчан як уберегти житло від вогню

Про небезпеку виникнення пожеж не слід забувати ні на хвилину. Адже варто тільки один раз знехтувати правилами безпеки, як увесь будинок може охопити полум’я.

Закарпатці можуть дзвонити на гарячу лінію ДФС щодо декларування доходів

Фахівці Головного управління ДФС у Закарпатській області дадуть відповіді на запитання щодо декларування доходів громадянами за підсумками 2015 року.

Протягом доби на Закарпатті затримали три вантажівки з «нічийним» лісом

Напередодні правоохоронні органи зафіксували 3 факти перевезення «лівої» деревини.

Адвокат врятував закарпатця від 5 років тюрми

Закарпатця могли б посадити до в’язниці на 5 років, якби не робота адвоката   Любомира Цебрика.

На Драгобраті загубилися львівські туристи

Ввечері, 15 березня в районі гори Драгобрат Рахівського району під час катання на лижах втратили орієнтир та заблукали двоє туристів із м. Трускавець Львівської області.

Угорська громада відзначила в Ужгороді річницю революції 1848 року

Угорська громада в Ужгороді зібралась на площі Шандора Петефі з нагоди річниці Угорської Революції 1848 року.

Мукачівські вулиці матимуть нові назви

Геннадій Москаль підписав третє розпорядження про перейменування вулиць у рамках Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону їхньої символіки».

Ужгородці знов літатимуть до Києва

У результаті переговорів Геннадія Москаля та керівництва авіакомпанії «Мотор Січ» досягнуто домовленостей про відновлення авіасполучення із Закарпаттям.

За десять днів закарпатці вкрали електроенергії на 163 тисячі гривень

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 1 по 11 березня 2016 року працівниками компанії виявлено 84 факти крадіжок електричної енергії.

Москаль: «Мукачево стало найгарячішою точкою Закарпаття»

– Cтільки потрясінь, як у Мукачеві, немає в жодному місті Закарпаття, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль. –   Влітку минулого року це місто прогриміло на всю Європу через стрілянину з використанням гранатометів та крупнокаліберних кулеметів. Однак навіть із цієї резонансної події міська влада не зробила належних висновків: Мукачево й далі перманентно «штормить», тут постійні скандали, акції протесту, вогнища соціальної напруги чи бандитські розбірки.

ДФС хоче розібратися з автомобілями на іноземних номерах

Голова ДФС виступає за законодавче врегулювання питання перебування в Україні іноземних автомобілів.

Польські бізнесмени планують створити на Закарпатті робочі місця

  Представники польської компанії «Green Factory Holding» Артур Ритель та Мартін Кусьмеровський зустрілися сьогодні, 10 березня, з керівником краю Геннадієм Москалем аби обговорити можливість налагодження на Закарпатті виробництва та створення робочих місць.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат