Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1740, 20

Влада Мукачева починає мститися ПТУшникам

Владі Мукачева важко визнати поразку від голови Закарпатської ОДА Москаля щодо фінансування закладів профетехосвіти в місті і Балога провокує перевірки керівництва ПТУ щодо дерибану майна

Золота риба плаває у Закарпатті (ФОТО)

Цього тижня працівники державної лісової охорони Чорнотисянського лісництва ДП «Ясінянське ЛМГ» зарибнили мальком струмкової форелі потічки лісництва.

В Ужгороді може з’явитись Генконсульство Чеської Республіки

У середу, 24 травня, у Закарпатській облраді відбулася двостороння зустріч керівництва Закарпатського та Пардубицького країв.

На Закарпатті працює більше 30 тисяч «спрощенців»

В головному органі ДФС краю інформують, що наразі в Закарпатській області спрощену систему оподаткування застосовують 30 087 суб’єктів господарювання. Варто зазначити, що серед «єдинників» – 26 116 фізичних осіб підприємців та 3971 юридична особа.

На Закарпатті триває процес передачі лісів

Відбулася нарада з питання ліквідації філії «Тячівське ЛАГ» ЗОУЛАГ та передачі лісового фонду по новоствореному державному підприємству «Тячівське ЛГ».

Сьогодні в Ужгороді перекриють рух (СХЕМА+РОЗ'ЯСНЕННЯ)

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує про перекриття руху в Ужгороді у зв’язку з аварійними роботами.
Публікуємо звернення.

У бібліотеці УжНУ відкривається виставка про права людини

Сьогодні, 24 травня, об 11.30 у приміщенні бібліотеки Ужгородського національного університету (м. Ужгород, вул. Заньковецька, 89) відбудеться відкриття мандрівної виставки "Кожен має право знати свої права".

Папа Римський Франциск зустрівся з дітьми із Закарпаття і попросив молитися за нього

18 травня відбулася загальна аудієнція Папи Франциска на площі святого Петра у Ватикані, яка була особливою – адже на ній були присутні не тільки численні українські паломники, але й багато дітей із України, в тому числі із Закарпаття.

В Ужгороді відбудеться концерт «Музика нас єднає»

19 травня 2016 року в приміщенні Закарпатської обласної філармонії відбудеться концерт викладачів та студентів Ужгородського коледжу культури і мистецтв «Музика нас єднає». Початок концерту о 18.00.

Набір студентів до ВНЗ здійснюватиметься за новим принципом

Набір студентів до ВНЗ вперше здійснюватиметься за новим переліком галузей та спеціальностей. Про це повідомила перший заступник міністра освіти і науки України Інна Совсун, інформує kmu.gov.ua.

В Ужгороді буде пам’ятник героям АТО

У жовтні минулого року Геннадій Москаль підписав розпорядження про вшанування пам’яті осіб, які віддали життя за Україну в зоні бойових дій на Донбасі. Управління культури ОДА створило відповідну комісію, до якої на конкурс надійшло чотири проекти пам’ятника загиблим в АТО героям.

Завтра в Ужгороді презентують меморіальну дошку знаному музейнику (ФОТО)

У середу, 18 травня, об 11.00 в приміщенні Закарпатського обласного художнього музею ім. Й. Бокшая відбудеться відкриття меморіальної дошки відомому громадсько-культурному діячеві Закарпаття, новатору музейної справи в області та арт-куратору Володимиру Дегтярьову (1953-2004).

Село Потік на Міжгірщині вважають верховинським “Ватиканом”

Крихітний осідок – всього-на-всього зараз налічується у ньому з два десятки дворогосподарств (колись було півсотні), зате за адміністративно-територіальним поділом має статус окремого села.

Мешканці закарпатського села Річка досі носять гуні

Село Річка (у Міжгірському районі) – оаза різноманітних ремесел. Тут досі вже поважного віку мешканці виготовляють сопілки та трембіти, а також дримби (щипковий музичний інструмент).

Програма форуму щодо децентралізації в Ужгороді

18 травня в Ужгороді пройде форум “Децентралізація: виклики та можливості для міста Ужгорода”.

Текст переможної пісні на Євробаченні Джамалі написав ужгородець

Браво, Джамала! Через 12 років перемога на Євробаченні знову за Україною

Тепер на Закарпатті є два Москаля

Маленьку копію губернатора Закарпаття Геннадія Москаля виготовила художниця Оксана Скакандій.

В Ужгороді вчилися звільняти людей із понівечених внаслідок ДТП автомобілів

12 травня в Аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення відбулося чергове заняття з майбутніми закарпатськими пожежниками.

Юних закарпатців відправили в армію (ФОТО)

Понад півсотні закарпатських юнаків в рамках весняного призову відправили до лав Збройних Сил України.

В угорській школі Ужгорода відкрили виставку про права людини (ФОТО)

10 травня у приміщенні Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 відбулося урочисте відкриття мандрівної виставки "Кожен має право знати свої права".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат