Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1660, 20

Вбитого у зоні АТО закарпатця зустрічали на колінах

Вбитого у зоні АТО закарпатця зустрічали на колінах, а дорога була освітлена п’ятьма тисячами лампадок

Чому у Закарпатті треба створити новий лісгосп — ДУМКА

Наталія Катреняк: «Створення нового лісгоспу – це крок до збереження лісів».

До Закарпаття завітали потенційні інвестори з Чехії

Після нещодавньої поїздки голови Закарпатської облради Михайла Рівіса до Устецького краю (Чехія) та зустрічі з тамтешньою бізнес-елітою до нашого краю навідався перший потенційний інвестор.

Журналісти на карті зобразили масштабні вирубки лісів у Карпатах

Де і скільки лісів вирубали в Карпатах: Texty.org.ua презентували інтерактивну карту, на якій видно вирубки лісів за чотири роки — з літа 2011-го до червня 2015 року.

Як закарпатський програміст готується до перемоги на всеукраїнській олімпіаді

Серед нас є   люди, здатні розв’язувати задачі зі складною логікою, доводити власні теореми, вирішувати надскладні алгоритми та при цьому брати участь у різноманітних конкурсах та змаганнях - програмісти.

На Закарпатті легалізовано 869 найманих працівників

Легалізація тіньового ринку зайнятості населення є одним з пріоритетних завдань в роботі Головного управління ДФС у Закарпатській області. Завдяки роботі співробітників фіскальної служби 869 працівників офіційно працевлаштовано, вони отримали понад 1,5 мільйона гривень легалізованої зарплати. Про це зазначає Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області .

Закарпатці можуть мати пільги на податок на нерухомість (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Про це йдеться у прес-релізі ДФС у Закарпатській області.

Ужгородські вчителі вивчають нові методи викладання (ФОТО)

24 вчителі з ЗОШ м. Ужгород взяли участь в організованій «ПАДІЮНом» грантовій співпраці з польськими колегами.

Скільки вступників має УжНУ цього року

Добра динаміка – до Ужгородського національного університету за 8 неповних днів вступної кампанії вже подано понад 10 тисяч заяв від абітурієнтів.

Місцеві бюджети Закарпаття отримали більше 100 млн грн плати за землю

В Закарпатській області юридичні та фізичні особи сплатили протягом січня-червня 2016 року 101 млн 77 тис. плати за землю. Кошти від сплати цього податку спрямовано до місцевих бюджетів краю.

В УжНУ буде американістика

З ініціативи кафедри історії України в Ужгородському національному університеті у 2016-2017 навчальному році відкривається спеціалізація «Американістика» на бакалавраті з напряму «Історія та археологія», починаючи з першого курсу.

У Закарпатті продали 200 тисяч м³ деревини

У вівторок, 12 липня, у приміщенні актового залу Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулись додаткові аукціонні торги лісоматеріалами заготівлі третього кварталу поточного року.

На Закарпатті масово звільняються лікарі

Днями народний депутат Золтан Ковач повідомив, що за останній місяць з районної лікарні Берегова звільнились більше 70 медиків. Головною причиною є — низька заробітня плата лікаря.

У Румунії пройшов з’їзд лісівників (ФОТО)

Нещодавно в Румунії, в місті Брашов, відбувся 147-й з'їзд Угорської Асоціації лісівників.

В Мукачеві зруйнували радянський меморіал

Міська влада Мукачева розпочала руйнацію створеного у радянські часи меморіалу у парку Перемоги.

Москаль зустрівся з фінськими інвесторами, які будують сміттєпереробний завод у Тячеві

Геннадій Москаль зустрівся з представниками фінської   фірми Еколоджікал Систем Солюшнс – панами Пенті Патосалмі та Тімо Койвумакі, котрі будують сміттєпереробний завод у Тячеві. У зустрічі також взяв участь міський голова Тячева Іван Ковач.

У який український виш краще не вступати?

У вищих навчальних закладах по всій Україні зафіксовано 381 порушення. Із них – 101 випадок здирництва. 80 університетів не гарантують вибір дисциплін студентами. У понад 150 випадків ВНЗ не надають повної інформації про себе.

Майже половина західних українців проведе літню відпустку вдома, а третина взагалі не відпочиватиме

Такими є результати всеукраїнського опитування громадської думки, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Словацька Nafta дала 1.5 млн євро американській Cub Energy Inc. за 50% Ужгородської газової площі

Американська Cub Energy зі штаб-квартирою в Х'юстоні (Техас) і офісом в Києві відносить себе до числа п'яти найбільших приватних нафтогазових операторів України.

В Україні стартує вступна кампанія 2016 року

Сьогодні, 11 липня, українські ВНЗ розпочинають приймати від абітурієнтів заявки, які цього року молодь може відправляти до обраних вишів тільки в електронному форматі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат