Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1620, 20

Роман Насіров обікрав мільйонну реконструкцію на КПП “Ужгород”?

groza-news.com.ua: Наше видання вже неодноразово досліджувало білі плями у процесі реконструкції КПП “Ужгород”, яка запізнилася вже майже на рік і якій кінця-краю не видно.

Хто з закарпатців отримав державні нагороди

Глава держави з нагоди Дня незалежності України підписав Указ про відзначення державними нагородами громадян країни. Серед нагороджених і семеро закарпатців.

Валерій Мурга: «Заповідникам Закарпаття замовлено розширення»

Про це йшлося на зустрічі з Міністром екології.

Більше тисячі закарпатців отримали державні нагороди та відомчі відзнаки в нинішньому році

Більше 20 закарпатських військовослужбовців удостоїлись відзнак Президента України, вдвічі більше закарпатців були нагороджені Міністром оборони України. Про це повідомили в закарпатському обласному військовому комісаріаті.

Москаль: «Розруха і розгул контрабанди не на кордонах, а в головах наших нардепів»

– На Закарпатті вже другий тиждень працюють співробітники Головного управління «К» СБУ, які приїхали сюди для боротьби з контрабандою. – Заявляє голова ОДА Геннадій Москаль. –   У ніч на сьогодні в область заїхали п’ять автомобілів зі співробітниками спецпідрозділу по боротьбі з контрабандою Державної фіскальної служби України

Понад тисяча закарпатців почали працювати офіційно

Завдяки спільним заходам, які цього року здійснюють органи фіскальної служби Закарпатської області спільно з представниками виконавчої та місцевої влади, протягом семи місяців 2016 року легалізовано працю 1009 найманих працівників.

Москаль просить Гройсмана сприяти у спрощенні процесу оформлення «пересічників»

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звернувся до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, з проханням розробити урядову постанову про порядок митного оформлення тимчасового ввезення на митну територію України транспортних засобів.

Фото з пожежі на Ужгородщині

14 серпня, о 3:55 до Служби порятунку «101»   надійшло повідомлення про пожежу у надвірній споруді на вул. Арань Яноша, що в селі Ратівці Ужгородського району.

У Тячеві не буде газу

ПАТ «Закарпатгаз» проведе ПТО на двох вулицях Тячева.

Не буде світла на Ужгородщині та Мукачівщині

Публікуємо звернення від прес-служби ПАТ Закарпаттяобленерго.

«Лісовий дозор» Закарпаття на варті охорони лісів від браконьєрів

У лісах Закарпаття в автономному режимі працюють відеопастки. Камери допомагають виявляти тих, хто нехтує лісовим багатством і порушує закони України. Це забезпечує також найбільш ефективну роботу всієї системи.

У словацькиx Кошицяx на "почесного громадянина" Миxайла Горбачова подали в прокуратуру

Мерія міста Кошице у березні цього року вирішила надати звання «Почесного громадянина Кошице» першому президенту СРСР Горбачову «за втілення в життя ідей свободи і демократії, які привели до політичних і суспільних змін в колишньому СРСР».

Контракт на службу в армії цьогоріч підписали понад 300 закарпатців

Про зміни у порядку та умовах проходження військової служби розповів під час брифінгу в Закарпатській ОДА заступник обласного військового комісара Олег Мороз.

На альтернативні види палива   переведуть 25   бюджетних установ краю  

Цього року планується   перевести   котельні на альтернативні види палива   у 25   бюджетних установах краю.   Про це йдеться у проекті   рішення про   внесення змін до Плану заходів на 2016 рік із виконання Програми енергоефективності та енергозбереження Закарпатської області на 2016-2020 роки, який вноситься на розгляд депутатів облради.

УжНУ отримав державні місця до аспірантури та докторантури

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25 липня 2016 року, затверджено обсяги підготовки науково-педагогічних кадрів через аспірантуру та докторантуру за рахунок бюджетного фінансування у 2016 році.

В прес-центрі Закарпатського ОУЛМГ - брифінг головного лісівника області Валерія Мурги

У вівторок, 9 серпня, у прес-центрі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відбудеться брифінг начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги.

Валерій Мурга: «Лісові розсадники – гарант примноження лісових угідь Закарпаття»

У системі Закарпатського лісового та мисливського господарства вибудувана і успішно функціонує система лісорозведення та лісовідновлення.

Депутатка Іршавської райради від ЄЦ пішла шляхом Балоги та побила голову фракції «Самопомочі»

Вчора депутатка від партії Віктора Балоги «Єдиний Центр» Анна Білей, яка є директором Кушницької школи накинулася та побила голову фракції «Самопоміч» Ольгу Чедрик.

Мінрегіонбуд пропонує Закарпаттю розглянути доцільність перебування на посадах голів РДА

Поданий у облдержадміністрацію проект «Про добровільне об’єднання територіальних громад с.Нижнє Селище Нижньоселищенської сільради, сіл Копашнево, Хустець, Лунка, Поляна Копашнівської сільради в Нижньоселищенську об’єднану територіальну громаду з центром у Нижньому Селищі» не відповідає Конституції та законам України.

У Закарпатті ввели мораторій на передачу державної землі у приватні руки

Депутати Закарпатської облради ввели мораторій на передачу в приватну власність земель сільгосппризначення державної власності за межами населених пунктів краю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат