Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1580, 20

Ужгородський військовий комісар не впевнений у прозорості виділення земель воїнам АТО (ДОКУМЕНТ)

Ужгородський військовий комісар Микола Журавльов направив листа Ужгородському міському голові Богдану Андріїву з вимогою надати списки учасників АТО, яким виділялися земельні ділянки на території Ужгорода.

В Ужгороді освятили меморіальний надпис на честь Давида Гамсахурдії (ФОТО)

24 листопада на площі імені майора Віталія Постолакі в Ужгороді відбулося   освячення надпису викарбуваного на меморіальній плиті імені загиблого на сході України   Давида Гамсахурдії.

Як українці розбагатіють з 1 грудня

(мовою оригіналу) С 1 декабря 2016 в соответствии с Законом Украины от 25.12.2015 №928 “О Государственном бюджете Украины на 2016 год” установлены размеры прожиточного минимума, пишет akcent.info, в частности:

Дідусь з Берегова у 80 років підкорив Говерлу, не відстаючи під час сходження від внуків

Про чудову сім'ю Якубець, яка є зразковим подружжям уже понад 60 років, розповів проект Ukraїner.

Площа незаконних рубок у Карпатах – завбільшки з Хуст

Якщо об’єднати всі вирубані ділянки Карпат, то вийде площа цілого міста Хуст, або третини Мукачева.

Гройсман пообіцяв привезти для Мукачева нового мера (ВІДЕО)

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив заявив сьогодні, 8 листопада, під час селекторної наради з питань реалізації програми житлових субсидій.

Як вирішити проблему автомобілів з іноземною реєстрацією без блокування кордону (ВІДЕО)

ГО «Завтра», яка була створена в Ужгороді у жовтні 2013 року,насправді вже вийшла за рамки представлення інтересів «пересічників», тобто тих, хто використовує авто на іноземній реєстрації, регулярно перетинаючи кордон для продовження дозволеного строку транзитного завезення.

Олександр Солонтай: Дурниці від Верховної Ради

Дурниці від ВР. Замість продовжити реформу парламенту через зміни в регламент, порядок роботи, проведення комітетів, реформування недоторканності, прийняття відкритих списків на виборах тощо, горе-депутати починають відкочувати назад навіть свої дрібні успіхи, а саме підвищення зарплат

Угорщина пішла на поступки українським перевізникам

Угорщина погодилася на розширення квот дозволів для українських перевізників.

Децентралізація вбиває федералізацію – експерт

Цей висновок, можливо, зацікавить закарпатське керівництво, яке деколи шукає способи гальмувати децентралізацію: "Перший, хто проти децентралізації в Україні - це Путін, вважає Олександр Солонтай, експерт, керівник програми практичної політики в Інституті Політичної Освіти".

Угорщина вважає неприпустимим зволікання з наданням Україні безвізового режиму з ЄС

Генпрокуратура України Угорщина вважає неприйнятним той факт, що Євросоюз досі не надав Україні безвізовий режим незважаючи на те, що Україна виконала всі взяті на себе зобов'язання

Нас тут сприймають, як ворогів: українка розповіла про заробітки в Чехії

Жінка вже вісім років живе та працює у Празі, зараз має хорошу роботу, але зізнається, що до українців там дуже особливе ставлення.

Старт програми DOBRE: на розвиток територіальних громад буде надано 50 млн дол США

Відкрилася програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Це потужна програма у реформі децентралізації в Україні, що впроваджується за підтримки Агенції з міжнародного розвитку США (USAID).

Чому молодь «втікає» з України? 5 історій закарпатських заробітчан

«Кажуть треба гроші мати, щоби мати пару, беру сусіда в компаньйони – їду на мадяри!»,   –   співає добре відомий на Західній Україні ужгородський гурт «Триставісім».

Як УжНУ відмітив 71-й День народження

Почалося святкування ще 17 жовтня у фойє головного корпусу УжНУ ,коли   студенти влаштували «кольоровий» флешмоб, приурочений до 71-ї річниці вишу. Долучитися й залишити свій відбиток в історії університету міг усяк охочий.

На Закарпатті прокуратура викрила корупційний ланцюг лісових посадовців

На Закарпатті прокуратурою викрито та затримано лісників, які за вирубку та експорт лісу збирали побори з підприємців

Три фото природи Закарпаття потрапили до ТОП-10 у конкурсі від Вікіпедії

Днями журі визначило 10 кращих фото у конкурсі «Вікі любить Землю: біосферні заповідники».

Чиновники Хустської РДА розікрали кошти призначені для шкільних котелень (ВІДЕО)

Депутати Хустської районної ради викрили розкрадання коштів відділом освіти та молоді Хустської РДА по ремонту шкільних котелень с. Потічок – 196 770 грн., с. Л.Поляна- 191 110 грн., с. Залом -198 364 грн.

Благодійний фонд "Надія у мистецтві" підтримує закарпатських творчих людей

В Ужгороді 24 вересня відбулося широке святкування Дня міста. Для участі в святкуванні прибули гості з закордону, делегації з інших міст. Жителі міста були приємно вражені різноманіттю заходів, що прийшлись до смаку городянам.

Лісівники презентували процес, як виростити дуб з жолудя

Оскільки на Берегівщині корінними рослинними формаціями вважаються дубові ліси з домішкою у складі граба, ясена, липи та інших порід. У заплавних дубових лісах зрідка трапляється вільха, ясен, тополя або формуються чисті дубняки, то лісівники показали процес вирощування саме цієї породи дерева.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат