Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1680, 20

Громадськість Мукачева вимагає повернення громаді палацу Ковнера

У великому читальному залі Мукачівської центральної бібліотеки відбулася науково-просвітницька конференція, що мала на меті актуалізувати питання повернення у власність громади палацу Ковнера.

Москаль поскаржився на нестачу дорожніх фірм на Закарпатті

Голова ОДА здійснив робочу поїздку у Виноградівський район, щоб особисто проконтролювати ремонт відрізку міжнародної траси «Вилок – Неветленфолу – КПП «Дякове».

Дії перевізників Закарпаття порушують 9 законів України та Конституцію

Протокольне рішення громадської організації на противагу законам? Чи законні дії громадської організації перевізників і влади? На ці питання намагається знайти відповідь прес-служба громадської приймальні УГСПЛ в місті Ужгород.

Індус Харікрішна: Два роки на Закарпатті були дуже класними

«Я дуже люблю вареники з картоплею та млинці з сиром і яблуками. Я вмію це приготувати, але вареники не вмію склеювати (Усміхається – Авт.), купую готові, а млинці можу зробити.

Як живеться закарпатцям за кордоном: плюси та мінуси роботи заробітчанина

Що таке заробітки – закарпатці знають не перше століття. У кожного в родині буде хоча б одна людина, яка у пошуках роботи змушена була поїхати за кордон.

Невицький замок хочуть врятувати, створивши історико-культурний заповідник

Створення історико-культурного заповідника може допомогти врятувати Невицький замок на Закарпатті. Про це йшлося на засіданні за круглим столом в облдержадміністрації

Буревій на Тячівщині повалив понад 25 тисяч м³ деревини

Вітровал на Тячівщині нашкодив лісовим угіддям Мокрянського держлісгопу.

За 133 долари в один бік пропонують літати з Ужгорода до Києва

Можливість відновлення авіасполучення між Ужгородом і Києвом напряму залежить від економічної ситуації в Україні та купівельної спроможності громадян.

Закарпатцям допомагають захищати їхні права (ФОТО)

30 червня громадська приймальня УГСПЛ в місті Ужгород та ГО «Закарпатська громада» завершили   тижневі виїзні консультації. Цього місяця локації «днів громадської культури» охоплювали смт Великий Березний, міста Ужгород та Виноградів.

Які звіти податковій мають подати закарпатці у липні

Фахівці ГУ ДФС у Закарпатській області інформують платників, що:

Поліція Угорщини з 1 липня проводитиме ретельні перевірки на дорогах  

(мовою оригіналу) С 00:00 часов 1 Июля 2016 года Полиция Венгрии на всей территории страны начинает проводить повышенную оперативность связанную с предотвращением и предупреждением противоправных действий.

Скандал з газетними кіосками підтвердив недалекоглядність рішень мукачівської влади

Конфлікт розгорівся після рішення депутатів міськради про демонтаж малих архітектурних форм з центральної частини міста.

Закарпатськими дорогами займуться aвстрійці

Про це підписано відповідну угоду. Згідно з нею до кінця року намічене будівництво 17 кілометрів доріг. На дані роботи буде виділено 92,31 мільйона гривень.

Контрабандисти чинять супротив прикордонникам

Військовослужбовці Державної прикордонної служби продовжують активно протидіяти протиправній діяльності на державному кордоні.

Незабаром в Ужгороді запрацює дитяча залізниця

На Ужгородській дитячій залізниці тривають інтенсивні роботи з ремонту рухомого складу, вокзалу, зв’язку, сигналізації та іншого обладнання.

Можливо, літак із Кошице до Києва матиме зупинку в Ужгороді

Словаки розглянуть можливість здійснення авіаперельотів між Ужгородом і Києвом.

Москаль - про гроші потерпілим від градобрю закарпатцям

Станом на ранок вівторка (28.06) сільські та селищні ради Виноградівського району не розподілили жодної копійки з коштів, виділених розпорядженням голови ОДА Геннадія Москаля та сесією Виноградівської районної ради, для потерпілих від градобою селян.

У Закарпатті ліквідовують наслідки підтоплення (ФОТО)

У Закарпатті триває ліквідація наслідків підтоплень окремих населених пунктів Рахівщини.

Влада Мукачева газетні кіоски зносить незаконно

У Мукачеві влада почала масштабну боротьбу з малими архітектурними формами, але останнє рішення сесії, щодо знесення МАФів було незаконним

В Ужгороді хочуть внести зміни до детального плану території

Виконавчий комітет Ужгородської міської ради завтра, 30 червня, розгляне проект рішення про містобудівну документацію, яким пропонується внести зміни до детального плану території

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат