Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1760, 20

Сьогодні суд вирішить, чи виселяти родину з гуртожитку в Ужгороді

Подаємо текст від закарпатського громадського правозахисника Віталія Грегора.

Маєте запитання до очільника Держслужби України з питань праці? Телефонуйте!

Очільник Державної служби України з питань праці спілкуватиметься із закарпатцями в онлайн-режимі 18 травня.

В угорській школі Ужгорода сьогодні відкривається виставка (ФОТО)

10 травня, о 15.30 у приміщенні Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 за адресою наб. Православна, 24 Ф, відбудеться урочисте відкриття мандрівної виставки "Кожен має право знати свої права".

У закарпатському лісовому господарстві кадрова чистка

Валерій Мурга: «На Закарпатті чистки в лісовому господарстві».

Голова Закарпатської обласної ради: У нас де-факто відбувається жорстка централізація

З огляду на останні подіі, хочу прокоментувати свою позицію. Пише на своїй сторінці у Фейсбук Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс.

За спробу перетнути кордон за чужим документом —штраф   1700 грн.  

Учора, в міжнародному пункті пропуску «Вилок», прикордонниками Мукачівського загону було припинено спробу незаконного перетинання кордону громадянкою України.

У Закарпатті стрімко гинуть смерекові ліси (ФОТО)

Ліс годує і лікує закарпатців з покон віків, дає житло, дарує естетичну насолоду. Однак за останні роки в Карпатах спостерігається пік загибелі смерекових лісів. Причина – несприятливі погодні умови, масові всихання і вітровали.

Закарпатці зможуть безкоштовно телефонувати по СНД та у Грузію

Традиційно у межах благодійної акції Укртелекому 8 та 9 травня учасники Великої Вітчизняної війни та особи, що прирівняні до них, отримають від оператора 10 хвилин безкоштовних розмов з абонентами країн СНД та Грузії.

Тотальна перевірка авто на трасі М3: від кордону із Україною до Ніредьгази

Для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху, а також для виявлення фактів незаконної міграції і пов'язаних з ними злочинів

Закарпатський лікар написав книгу про вагітну жінку, яка має СНІД

У п’ятницю, 6 травня, о 17.00, в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Ф.Потушняка (Ужгород, пр. Свободи,16) відбудеться презентація книги «СТИГМА. Тавро несправедливості», автор – Володимир КУЗЬМИК.  

Червоний Хрест у Закарпатті прозвітував щодо своєї діяльності

З 1 по 30 квітня 2016 року в краї проходить традиційний Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України під гаслом: «Там, де потрібна допомога – 2016. Приєднуйся до руху   Червоного Хреста».

Ужгородець Петро Гойс залишив запис у Книзі почесних гостей мера словацького міста Кошице

Почесний президент Федерації петанку України, головний редактор газети "РІО" Peter Hois взяв участь в урочистому підписанні Книги почесних гостей древньої ратуші міста Кошице в рамках Днів України в Словаччині (19-28 квітня) під час зустрічі української делегації з керівниками міста.

Закарпаття перше почало третій етап декомунізації, пролунавши на всю Україну з Джоном Ленноном

Про особливості виконання закону про декомунізацію на Закарпатті розповів під час брифінгу директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Ярослав Галас.

Візьми участь в дитячій велогонці „Тур де Уж”!

Змагання з велоспорту-маунтенбайк серед дітей та молоді (аматорів) „Тур де Уж”  присвячені 15-річниці від відновлення діяльності Закарпатської обласної організації ФСТ „Спартак”   проводяться 15 травня 2016 року у м.Ужгород, Боздошський парк. Початок змагань о 11.30 год. Початок реєстрації о 10.00 год.

Як курсуватиме транспорт на Закарпатті у святкові вихідні

Забезпечення перевізниками безперебійного перевезення пасажирів протягом святкових днів – 1-го, 2-го та 9 травня обговорили під час засідання Ради перевізників при департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації.

У Закарпатті надають безкоштовну правову допомогу (ПЕРШІ ПІДСУМКИ+ГРАФІКИ)

Відкрита у січні цього року приймальня у місті Ужгород найбільшої асоціації правозахисних організацій України підбиває підсумки роботи за перший квартал.

Гройсман доручив Насірову розслідувати інцидент з ешелоном кругляку в Чопі

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман дав доручення голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову негайно провести службове розслідування щодо інциденту в м. Чоп, пов’язаному зі спробою вивезення високоякісної необробленої деревини за кордон.

Сьогодні у Закарпатті відключень світла таки не буде

Як уже повідомлялося, через вихід із ладу   Бурштинської теплової електростанції було вирішено ввести графік аварійного відключення навантаження для Закарпатської області на рівні 100 мВт.

Чому сьогодні у Закарпатті вимикають електрику

Роз'яснює Дирекція ПАТ «Закарпаттяобленерго».

Закарпатські підприємства започаткували соціальні навчальні програми

Закарпатські підприємства започатковують навчальні соціальні програми та планують надалі активно розвивати напрямок професійної підготовки кадрів.   Нещодавно відбулося виїзне засідання Ужгородського прес-клубу на підприємство із продажу будматеріалів “Беркут”.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат