Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1780, 20

Кадрові зміни у закарпатських лісівників (ФОТО)

У Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулось засідання роботодавців «Закарпаття».

Територіальні громади Закарпаття показали свою ефективність

Як відомо, у Закарпатській області поки що - тільки дві об’єднані територіальні громади (ОТГ): Тячівська міська та Вільховецька сільська ОТГ.

За самовільне водокористування підземних вод Держекоінспекція вимагає відшкодування збитків на 76953

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області було проведено планову перевірку ПОГ ЕВП “Учбово-спортивна база “Закарпаття” ВФСТ “Колос” АПК України, в ході якої виявлено порушення вимог природоохоронного законодавства, а саме: порушення правил ведення обліку відходів, самовільне водокористування підземних вод.

Бізнес Закарпаття спрямував на соцвиплати майже 465 млн грн

Протягом січня-березня 2016 року платники Закарпатської області сплатили 464 млн 833 тис. грн єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. При цьому, лише у березні поточного року платники єдиного внеску краю перерахували на рахунки Держказначейства понад 159 млн грн.

Професор історії Федака презентує Ужгороду історію Закарпаття

У п’ятницю, 15 квітня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція для журналістів з нагоди виходу нової книжки Сергій Федаки «Історія Закарпаття у датах і подіях”.

У Закарпатті негода розмила автошляхи

14 квітня негода наробила біди у двох районах Закарпатської області – Мукачівському та Берегівському.

В УжНУ пройде семінар щодо партнерства України та НАТО

15 квітня 2016 року відбудеться Міжнародний публічний семінар-практикум «Партнерство України та НАТО: від стратегічних декларацій до тактики практичних дій».

150 тисяч закарпатських дітей сьогодні молитимуться

До міжнародного проекту «Лист миру» долучаться 150 тисяч дітей області.

У Мукачеві викладатимуть курс Гарвардського університету

Компанія TranSoftGroup стане офлайн-майданчиком з вивчення легендарного курсу Гарвардського університету CS50 "Основи програмування".

Цьогоріч на Закарпаття ввезено понад 150 тонн гуманітарних вантажів

Закарпатською митницею ДФС через пункти пропуску, що знаходяться в зоні її діяльності, з початку року пропущено понад 384,5 тонн гуманітарних вантажів. З цієї кількості 153 тонни надходили саме до Закарпатської області.

Приємна звістка для закарпатських водіїв: акциз на б/у авто знизять в 28 разів!

12 квітня Верховна Рада прийняла за основу законопроект №3251, яким тимчасово, до 31 грудня 2017 року, ставки акцизного збору на вживані легкові автомобілі знижуються від 2 до 28 разів.

На Закарпатті всі вул. ім. Терешкової   перейменовано

На Закарпатті всі вулиці Терешкової перейменовані   в рамках закону про декомунізацію. Нагадаємо, що нині Валентина Терешкова – член Вищої ради партії «Єдина Росія», діючий депутат Держдуми Росії, котра в березні 2014 року голосувала за анексію Криму.

Закарпатські рятувальники розповіли дітям   про Чорнобильську катастрофу


11 квітня, напередодні 30-х роковин Чорнобильської трагедії та у рамках проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності, до ужгородської загальноосвітньої школи-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів завітали працівники Служби порятунку.

ДФС оприлюднила податковий календар

15 квітня, п’ятниця — останній день подання:

У Закарпатській ОДА кадрові зміни

Керівник краю Геннадій Москаль під час апаратної наради представив нового керівника управління капітального будівництва Закарпатської ОДА. На цю посаду призначений Ігор Прокоф’єв.

На 142 тисячі гривень вкрали закарпатці електроенергії за минулий тиждень

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 4 по 8 квітня поточного року працівниками Товариства виявлено 45 фактів крадіжок електричної енергії.

Програма Словацько-Українського форуму «SUF 2016» в рамках «Днів України 2016»

У рамках «Днів України 2016 в Словаччині», які відбудуться з 19-28 квітня 2016 року в м. Кошице, пройде словацько-український форум «SUF 2016» з 26-28 квітня 2016 р. в Культурному парку міста.

Вулиць Терешкової більше не буде у Закарпатті

Сьогодні в населених пунктах Закарпаття є близько двадцяти вулиць, названих на честь першої жінки-космонавта Валентини Терешкової. Найближчим часом усі вони будуть перейменовані розпорядженням голови ОДА в рамках закону про декомунізацію.

Закарпатські райони залишилися без митниці

Цим занепокоїлася Закарпатська обласна рада.

На Закарпатті поліцейські зініціювали здачу крові для порятунку Героя АТО

Рахівчанин Іван Гоубель, який півроку перебував в зоні антитерористичної операції на Сході України, вже майже два роки лікує не специфічний виразковий коліт. Через участь у бойових діях він не зміг вчасно пролікувати хворобу, а відтак потрапив до лікарні у критичному стані.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат