Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1880, 20

Закарпаття пропустило у Євросоюз 4 російські фури

За минулу добу через КПП на Закарпатті в’їхало в Україну 7, а виїхало в Євросоюз 4 російські фури.

Сьогодні відкривають оновлений корпус дитячого санаторію “Малятко”

15 лютого в санаторії «Малятко» (с.Оноківці) відбувається відкриття спального корпусу на 28 місць.

Закарпатським воїнам АТО дозволять пересікати кордон позачергово

З такою ініціативою звернувся до командування Чопського прикордонного загону військовий комісар Ужгородського ОМВК Микола Журавльов.

На Драгобраті загубився турист із Запоріжжя

Учора, 10 лютого, о 18:00 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в районі полонини Драгобрат Рахівського району, катаючись на лижах, втратив орієнтир та заблукав 38-річний мешканець м. Запоріжжя.

В Ужгороді назвуть кращих вчителів року

У четвер, 11 лютого, в Ужгороді відбудеться нагородження переможців та лауреатів обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2016».

В ОДА зберуться закарпатські гіди та екскурсоводи (ЗАПРОШЕННЯ)

Управління туризму та курортів Закарпатської облдержадміністрації спільно з туристично-інформаційним центром "Турінформ Закарпаття" ініціює проведення зустрічі екскурсоводів та гідів Закарпатської області.

510 гривень штрафу заплатять закарпатці за незаконнний збут першоцвітів

Масовий збір ранньоквітучих рослин (шафрану Гейфеля, рябчика шахматного, проліски дволистої, підсніжника білосніжного, білоцвіту весняного, первоцвіту весняного, нарцису) став головною причиною швидкого скорочення їх ареалу та занесення до Червоної книги України.

Пісню, яка "порвала" Україну, для Джамали написав закарпатець

Англійську частину тексту до пісні, яку Джамала виконала на відбірковому турі Євробачення, написав закарпатець Арт Артонян

В Ужгороді відремонтують підвісний міст у парку "Боздоський"

Капітальний ремонт підвісного мосту у парку "Боздоський" в Ужгороді заплановано в рамках рішення міської сесії

Скільки закарпатці платитимуть за екологію

У 2016 році є певні зміни щодо екологічного податку.

Невдовзі у Закарпатті буде дитячий "Екоцентр" (ФОТО)

У ході робочої поїздки на Воловеччину Геннадій Москаль оглянув ряд соціальних установ, навчальних закладів та найбільші підприємства району.

Сьогодні у Закарпатській ОДА будуть голуби миру

Десятки дітей з Івано-Франківська, Львова, Тернополя, а також Ужгорода сьогодні, 3 лютого зберуться у фойє Закарпатської ОДА з тим, аби виготовити паперових голубів з побажаннями для чеських і словацьких дітей про мир в Україні та Європі.

До 9 лютого закарпатці мають подати звіти і декларації (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Фахівці ГУ ДФС у Закарпатській області інформують платників що 9 лютого, вівторок, останній день подання:

77 мільйонів гривень боргують закарпатці за газ

За підсумками минулого року рівень розрахунків за послуги з газопостачання побутових споживачів становить 99,8 %, бюджетних установ – 98%, промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання - 100,2%.

У Воловці стався зсув ґрунту

01 лютого в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення про активізацію зсувних процесів, які мали місце 30 січня у смт Воловець на  вул. Лісорубів.

"Закарпатгаз" закликає вчасно подати показання лічильників. Можна через Інтернет

ПАТ «Закарпатгаз» просить споживачів вчасно передати показання лічильників газу станом на 1 лютого. Найбільш зручним способом їх передачі є веб-сервіс «Особистий кабінет».

Як за законом має проводитися повірка лічильників води, газу, тепла, електрики

1 січня 2016 набув чинності новий закон. Закон України Про метрологію та метрологічну діяльність від 05.06.2014 № 1314-VIIhttp://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/1314-18

У Перечинському районі горіла коптильня, жінка отримала опіки обличчя

28 січня в с. Сімер Перечинського району трапилася пожежа на території приватного обійстя. На подвір’ї загорілася коптильня.

У Закарпатській ОДА – нові кадрові призначення

Департамент агропромислового розвитку Закарпатської ОДА   та відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання і виявлення корупції та оборонної роботи має нових керівників

У неділю в Ужгороді буде йога з чаюванням, аюрведичними солодощами і гарним настроєм

31 січня, з 15.00 до 18.00 в Ужгороді — йога-тайм для чоловіків і жінок. Тут показуватимуть, як працювати зі своїм тілом, диханням, свідомістю. Усе це у теплій і дружній атмосфері, з гарним настроєм та чаєм з аюрведичними солодощами.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат