Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1980, 20

30 кг м’яса втратив закарпатець через пожежу (ФОТО)

Ввечері, 7 грудня в смт Міжгір’я на території приватного обійстя по вул. Шевченка, загорілася коптильня для м’яса.

Закарпатець поширював у соцмережах сепаратистські заклики

На Закарпатті розпочато кримінальне провадження за фактом сепаратистських дій стосовно особи, яку торік вже було засуджено за подібний злочин.

Закарпатців продовжують позбавляти угорського громадянства

За наказом Президента Угорщини Яноша Адера позбавили угорського громадянства ще п'ятьох осіб, троє з них – уродженці Закарпаття, - повідомляє в "Угорському Офіційному віснику" (Magyar Közlöny).

Замальовка про бабусю

У редакцію видання "РІО" надійшов текст від студентки відділення журналістики УжНУ Іоанни Голянич.

В Ужгороді розпоясався ромський терор

Готуючи цю публікацію про злочини, які скоюють роми, автор цих рядків не має наміру налаштувати вороже проти цієї народності.

В Ужгороді навчають бійців нацгвардії України

Навчання розпочалось з проведення гуманітарної підготовки. Далі були проведені комплексні заняття з дотримання заходів безпеки під час виконання завдань бойової служби.

Роздуми студентки-журналістки УжНУ про батьків

"Батьківське серце - чи не найщиріша річ у житті", — пише студентка відділення журналістики УжНУ Марина Шутяк. Публікуємо її текст.

У Сент-Міклоші пройшов вечір відомої у світі піаністки Анжеліки Фукс (ФОТО)

27 листопада в одному з середньовічних замків нашого краю, Чинадіївському Сент-Міклоші, відбувся фортепіанний концерт Анжеліки Фукс «Magic of Art. Шедеври класичної музики».

Усіх ріелторів очікує грандіозна подія (АНОНС, ІЛЮСТРАЦІЯ)

Революция в риэлторском бизнесе? Да! Именно революция. Конец 2015 года приготовил нам грандиозное событие в сфере недвижимости. Все, абсолютно все и новички и акулы риэлторского бизнеса имеют возможность принять участие в первой всеукраинской онлайн конференции.

Роздуми студентки-журналістки УжНУ

"Життя — це книга, але яку ми власноруч пишемо, а не читаємо", — пише студентка відділення журналістики УжНУ Марина Шутяк. Публікуємо її текст.

"Закарпатгаз" обіцяє бути нещадним (ФОТО)

ПАТ «Закарпатгаз»: З «ноу-хау» «кулібіних» з багатоповерхівок боротимемось нещадно.

В Ужгороді пройде традиційна акція "Подаруй іграшку дитині"

У вівторок, 1 грудня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стан проведення в Ужгороді щорічної благодійної акції «Подаруй іграшку дитині!».

43 тисячі ялинок заготовлять для закарпатців

43 тисячі ялинок готові реалізувати закарпатцям лісівники краю. Саме такий ліміт на їх заготівлю передбачений на підприємствах лісомисливського господарства області.

У закарпатській бібліотеці розкажуть про кохання з відповідальністю (АФІША)  

До всесвітнього дня боротьби зі СНІДом 3 грудня о 14.30,   в Закарпатській обласній універсальній   науковій бібліотеці   ім. Ф. Потушняка   розкажуть про захворювання, які передаються статевим шляхом, а також запропонують пройти БЕЗКОШТОВНЕ АНОНІМНЕ тестування на віл-інфекцію.

ОФІЦІЙНО: 124 закарпатці хворі на СНІД

Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми, який було започатковано з 1988 року після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

Понад 7 млн грн   перераховані власниками   нерухомого майна на Закарпатті

Протягом 10 місяців 2015 року платники податків, які перебувають на обліку в територіальних органах Головного управління ДФС у Закарпатській області, сплатили до місцевого бюджету 7 млн 396 тис. грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

У Закарпатті є своя Рада перевізників

При департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації створили Раду перевізників.

Ситуація з паводком у Закарпатті: вода вже в Угорщині

Пік паводкової хвилі на Закарпатті минув, велика вода пішла в Угорщину.

До уваги ріелторів: незабаром пройде масштабний і революційний навчальний захід (АНОНС, АФІША)

В декабре 2015 года состоится одно из самых глобальных и значимых мероприятий рынка недвижимости Украины   «Риэлторский Бизнес 2015. Онлайн революция».

Яким буде сучасний Бескидський тунель

Будівництво нового Бескидського тунелю розпочато 29 жовтня 2013 року та планується закінчити у І кварталі 2017 року. Роботи на гірському перевалі в Карпатах, на перегоні Бескид – Скотарське, тривають цілодобово.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат