Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2000, 20

У вівторок вода дістанеться Чопа

Сьогодні вдень паводкова хвиля досягне Чопа. У Тисі підйом води очікується аж до 11 метрів.

Яка зараз ситуація із паводком у Закарпатті (ФОТО)

Осінній паводок, що почався в суботу у високогірних районах Закарпаття, пішов на спад. На ранок понеділка зниження рівня води в головних річках області становить від 0,7 до 2 метрів.

Яку пеню платитимуть закарпатці за прострочення розрахунків у ЗЕД

Щодо нарахування пені за порушення строків розрахунків у сфері ЗЕД та строки сплати такої пені.

Сьогодні в Ужгороді покажуть 24 історії переселенців у фото

У понеділок, 23 листопада, о 14 у провулку «Гірчичне зерно» відкриється виставка   «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Технічні засоби реабілітації інвалідів і надалі звільняються від оподаткування ПДВ


Постановою КМУ від 11 листопада 2015 р. № 923 (опублікована на сайті Кабінету Міністрів України 11.11.2015) вносяться зміни до переліку медичних виробів, операції з постачання на митній території України та ввезення на митну територію України яких підлягають обкладенню ПДВ за ставкою 7%.

У Закарпатті буде село Німецька Мокра

Геннадій Москаль, голова Закарпатської ОДА направив у Верховну Раду України клопотання про перейменування села Комсомольськ у Тячівському районі, назва якого підпадає під дію закону про декомунізацію.

Податкова соціальна пільга для учасників АТО

Протягом сеансу телефонного зв’язку громадяни ставили запитання головному державному інспектору з питань комунікацій Хустської ОДПІ. Пропонуємо вашій увазі відповіді на найбільш актуальні для громадян питання.

Закарпатські рятувальники отримали допомогу від швейцарських колег

Рятувальники Закарпаття постійно підтримують ділові й дружні відносини з вогнеборцями різних країн світу, серед яких – Польща, Чехія, Угорщина, Нідерланди та інші держави.

До "Закарпатгазу" тепер буде легше додзвонитися

Для більшої зручності клієнтів ПАТ «Закарпатгаз» та   ТОВ «Закарпатгаз Збут» вводять додатковий телефонний номер контакт-центру для споживачів природного газу Закарпатської області.

В Ужгороді презентують книгу про залізничників і розкажуть про Бескидський тунель

У вівторок, 17 листопада, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація для журналістів видання-альбому Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна.

Закарпатська поліція розслідує 6 справ по виборах в Ужгороді

У неділю в Ужгородський відділ поліції надійшло 6 звернень щодо виборів. Всі вони зареєстровані, проводиться перевірка.

Закарпатець збив насмерть велосипедиста

Увечері, 14 листопада в селі Червоне сталася ДТП. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що 25-річний водій, засліплений фарами зустрічного автомобіля, наїхав на 60-річного чоловіка, мешканця цього села.

Понад 2 тисячі порушень зафіксували закарпатські митники у 2015 році

Протягом січня-жовтня 2015 року підрозділами Закарпатської митниці ДФС складено 1 925 протоколів про порушення митних правил (ПМП). У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість протоколів збільшилась на 238 справ.

Експерт розкаже журналістам про хід виборів в Ужгороді

У понеділок, 16   листопада, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі КВУ прокоментує підсумки місцевих виборів на Закарпатті та озвучить результати фінансового моніторингу.

В ужгородському пологовому проголосували 100% виборців

В Ужгороді уже є дільниця із 100-відсотковою явкою. Спецдільниця №210781 розташована в Ужгородському пологовому будинку.

Сергій Ратушняк: "Париж уже не місто мрій, а місто жахів"

Париж 13-го листопада. Вибухи, жертви, заручники. Жертв вже не одиниці, а сягають 500. Президент Франції (на фото поміж охоронцями) негайно вводить надзвичайний стан та зачиняє кордони

Ужгородцям відключать газ

Сьогодні, 12 листопада, Управління експлуатації систем газопостачання головного управління ПАТ «Закарпатгаз» проводитиме планові ремонтні роботи на газопроводі в районі вул. Кошицька в обласному центрі.

Понад 36 тисяч закарпатців хворіють на діабет

14 листопада – Всесвітній день діабету.

Четверо молодих закарпатців уночі загинули у ДТП

11 листопада, о 23.44 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася поблизу с. Луг Рахівського району.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат