Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2040, 20

В Ужгороді на благодійному концерті зберуть гроші для дитячої фтизіатрії

У неділю, 8 листопада о 15.00   у соборі Святого Мартина з Туру (м.Мукачево, вул. Миру, 9)   відбудеться благодійний концерт "Робімо добро без утоми".

Пам'яті Людини присвячується: Ранкова кава з Олександром Поповичем

Олександр Попович на перший погляд видається серйозним-пресерйозним дядечком. Ще б пак! Журналіст з багаторічним стажем (працював і працює з різними закарпатськими мас-медіа), власкор BBC на Закарпатті, активний захисник усього справжнього ужгородського та закарпатського…

Віктор Балога втратив статус «газди» Закарпаття

Закарпатська ОВК оприлюднила офіційні результати місцевих виборів до Закарпатської обласної ради.

Аналітика: Сумний штрих до виборів в Ужгороді

Завершена, крім Ужгорода, виборча кампанія в Закарпатській області. Брудна, брехлива, з підкупом виборців, неадекватною поведінкою членів окремих виборчих комісій.

Ужгород: У другому турі Сергію Ратушняку протистоїть галицький криміналітет Андріїва

Субота, 31 жовтня 2015 року, щойно із соціальних мереж: "Базарні гопники-тітушки бандоти Андріївих, Блюків, Балог і інших ригів за годину скупили 15000 примірників газети "Ріо".

71 рік тому Закарпаття звільнили від фашистських загарбників.

Заходи з нагоди відзначення 71-ї річниці визволення Закарпаття від фашистських загарбників у середу, 28 жовтня, розпочалися на українсько-словацькому кордоні. Керівники краю, обласного центру, правоохоронних органів, а також військові та ветерани поклали квіти до підніжжя пам’ятника «Україна – визволителям».

Ужгородські школярі утворили серце на площі Народній проти корупції (ФОТО)

27 жовтня 2015 року у м. Ужгороді на площі Народній понад 100 учнів шкіл міста провели флеш-моб «STOP корупція!» з короткостроковою творчою акцією, яка пропагує бути етичним громадянином у вільній від корупції країні.

Ужгородці розбили три термометри (ІНФОГРАФІКА)

Із настанням холодної пори року, а відтак і сезону застуд, суттєво частішають випадки розбиття ртутних термометрів. От і протягом однієї доби, 26 жовтня, в Ужгороді та прилеглому районі було зафіксовано три подібні факти.

У Закарпатті судові засідання зніматимуть на відео

У вівторок, 27 жовтня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція з нагоди початку в Україні найбільшого в історії сучасної України моніторингу діяльності судів всіх інстанцій в усіх регіонах держави.

Давайте разом допоможемо ужгородцеві Сергію Пацкану!

Ужгородське подружжя Пацкан спіткало велике горе, але у наших із вами руках — також є можливість допомогти впоратися із бідою!

Закарпаття отримало понад мільйон гривень від туристів

За 9 місяців 2015 року до місцевих бюджетів Закарпатської області надійшло 1 млн 26 тис. грн туристичного збору.

У Берегові наливають горілку тим, хто проголосував — партійні спостереження

Спостерігачі від «Солідарність» зафіксували численні порушення на виборчій дільниці в ромському таборі в м. Берегово.

Мільйон виправлених бюлетенів отримає Закарпаття за два дні до голосування

На Закарпатті через помилку обласної виборчої комісії ледь не зірвали вибори. Майже один мільйон бюлетенів для голосування виявився недійсним.

У Закарпатті під час руху загорівся автомобіль

Ввечері, 21 жовтня трапилася пожежа поблизу села Сойми Міжгірського району.

Між Словаччиною та Україною закриють кордон

Увага! 26 жовтня 2015 року в пункті пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецьке», тимчасово буде припинено оформлення та пропуск легкових автомобілів.

Яку роботу знаходять переселенці зі Сходу у Закарпатті

У четвер, 22 жовтня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему «Знайти роботу і забезпечити побут: як переселенцеві зі Сходу працевлаштуватися на Закарпатті».

Закарпатці використовують менше газу, ніж минулоріч

За дев’ять місяців 2015 року в Закарпатській області зафіксовано падіння обсягів споживання природного газу. За цей період споживачі використали майже на 12,7 млн куб.м або на 3,6 % менше ніж за аналогічний період 2014 року.

Від сьогодні закарпатці можуть звонити у контак-центр "Закарпатгаз"

З 21 жовтня для всіх споживачів природного газу Закарпатської області розпочинає роботу Контакт-центр.

Сім'я переселенців з Луганська: «Негаразди зробили нас сильнішими»

Родина Горячкіних – дуже сильні люди. Анна та Володимир – чудові мама і тато не тільки для своїх уже старшеньких чотирьох дітей, а й для тих, які залишилися без батьківської опіки, але зараз, дякуючи долі, знову мають сім'ю.

Аналіз списків кандидатів в облраду від Ужгорода

Хто хоче пройти в Закарпатську обласну раду від Ужгорода

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат