Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2020, 20

Ужгородські вогнеборці в рамках навчань ліквідували пожежу на автозаправці


Захід провели у рамках дводенного тренінгу з питань визначення ризиків і профілактики травматизму для працівників публічного акціонерного товариства «Концерн Галнафтогаз». Такі навчання, за словами представників компанії, відбуваються щоквартально в різних куточках України.

«Закарпаттяобленерго» ремонтує електромережі

В Ужгороді та в області ремонтують електромережі. У зв’язку з цим ПАТ «Закарпаттяобленерго» завчасно попереджає споживачів про планові відключення.

На Закарпатті грунтовно дослідили проблему енергоефективності

  В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція фахівців РМЕО «ЕКОСФЕРА».

Як виглядають електронні книги обліку доходів і витрат

Про це роз'яснює Відділ комунікацій Головного управління
ДФС у Закарпатській області.

#Кірпічка збирає гроші

9 листопада сесія міської ради прийняла десятки земельно-приватизаційних рішень сумнівної законності. Так написано у прес-релізі #Кірпічки.

#Кірпічка обіцяє покарати погорєловців

9 листопада на черговому засіданні сесії міської ради Віктор Погорелов і його 30 депутатів зрадили ужгородців. Про це йдеться у прес-релізі від активістів #Кірпічка.

Богдан Андріїв, читай це щодня!

Кандидату в мери Ужгорода Богдану Андріїву потрібно це читати щодня по кілька разів. Щоб знав, що зробила його партія регіонів з українським народом. І що зробили фінансовані ним тітушки!

Завтра в Ужгороді горітиме заправка - відбудеться навчання з гасіння пожежі

Завтра, 11 листопада, мережа АЗК «ОККО» спільно з Державною службою з питань надзвичайних ситуацій проведе у Закарпатській області навчання з питань промислової, техногенної та пожежної безпеки.

В Ужгороді зібрали гроші для хворих на туберкульоз діток (ФОТО, ВІДЕО)

У неділю в Мукачівському римо-католицькому соборі Св. Мартина з Туру пройшов благодійний концерт "Робімо добро без утоми".  

Механізм зниження тарифів для населення запропонував О. Вілкул

Яценюк йде по найпростішому шляху. Піднімаючи тарифи, він каже: платіть і терпіть. І я можу сказати, що, по-перше, влада повинна припинити це. А по-друге, можу сказати, що на місцевому рівні влада повинна займатися стабілізацією і зниженням тарифів. Тобто я абсолютно не згоден з Яценюком. Більше того, ми знизимо тарифи в місті, - заявив Олександр Вілкул, кандидат в мери Дніпропетровська, народний депутат України.

Цього року за кордон “на постійно” виїхали 1400 закарпатців

Підсумки діяльності міграційної служби Закарпаття за 9 місяців поточного року аналізували на колегії ГУ ДМС України в області. Передусім керівник міграційної служби краю Ігор Михайлишин повідомив присутніх про кадрові зміни. Наказом голови ДМС України завідувачем Міжгірського РС ГУ ДМС України в області призначений   Василь Головка.

Іршавські рятувальники вчили дітей як не допустити пожежі

До школи вони підуть, уже озброївшись знаннями щодо правил безпечної поведінки. У рамках Тижнів знань з основ БЖД вихованці дитячого садка №2 м. Іршава мали змогу навчитися в рятувальників, як не потрапити в халепу. Урок безпеки, на якому були присутні 80 дітей, провели за участі представників Іршавського райвідділу ДСНС та 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

9 ужгородців евакуювали з житлового будинку через пожежу

Пізно ввечері 8 листопада в Ужгороді на вул. Одеській трапилася пожежа у триповерховому житловому будинку.

Поліцейські з Закарпаття поїхали на Схід (ВІДЕО)

Сьогодні зранку в Ужгороді проводжали на ротацію в зону АТО зведений загін тепер уже закарпатської поліції. Правоохоронці змінять на бойовому посту в Артемівську (нині Бахмут) своїх колег.

У Закарпатті дослідили проблему енергоефективності

У вівторок, 10 листопада, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція фахівців РМЕО «ЕКОСФЕРА».

У Закарпатті горіли два житлові будинки

5 листопада в с. Кам’яниця Ужгородського району трапилася пожежа в житловому будинку.

В Ужгороді збирають на гроші на крапельниці собаці-переселенці (ФОТО)

Про це повідомили активісти ужгородської волонтерської організації "Допоможи другу".

Панов видав книгу про дипломатію

Нещодавно в Ужгороді презентували новий підручник «Дипломатична і консульська служба».   Автором виступив відомий дипломат, юрист, громадський діяч, професор кафедри міжнародних відносин УжНУ Ален Панов.

Анатолій Гриценко: Корбана відпустили із СІЗО додому в Дніпропетровськ

Корбана відпустили із СІЗО додому в Дніпропетровськ. Під домашній арешт.

Оголошення для закарпатців від ДФС

Йдеться про платників єдиного податку третьої групи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат