Пансіонати Life-House – cучасні приватні будинки для людей похилого віку в Україні

18.08.2022 12:18 СОЦІО



Останніми роками в нашій країні набувають все більшої популярності пансіонати для людей похилого віку. Нерідко родичам, яким необхідно доглядати за людиною похилого віку, доводиться багато працювати, їздити у відрядження або займатися з маленькими дітьми. Тому догляд за літньою особою може лягти на їхні плечі важким тягарем. Часто рішенням подібних ситуацій є розміщення родича в пансіонатах для людей похилого віку, які разюче відрізняються від будинків престарілих радянського типу.

У цій статті ми хочемо розповісти про мережу пансіонатів Life-House, яка протягом 6 років заслужила довіру багатьох українців. Ці пансіонати дозволяють людям старшого віку з комфортом, у гарних умовах проживати свої золоті роки.

Чому пансіонати Life-House є гідним варіантом для проживання ваших близьких?

Мережа пансіонатів знаходиться у Києві (на правому та лівому берегах), а також у передмісті столиці, тому вам завжди буде зручно відвідати ваших рідних, які там житимуть.

В таких закладах можуть знаходитись люди старшого віку з різними захворюваннями, у тому числі лежачі хворі. Персонал пансіонату піклується також про людей, які перенесли операцію, інфаркт, інсульт, отримали травми (зокрема перелом шийки стегна).

Знаходячись в турботливих руках персоналу Life-House, ваш родич завжди вчасно прийме прописані лікарем ліки, буде викупаний, охайно одягнений і смачно нагодований. Також персонал закладу (за потреби) виміряє тиск, температуру тіла та цукор у крові. У пансіонатах регулярно проводиться легка оздоровча гімнастика, яка дозволить вашому родичу відчувати себе бадьоро і бути в гарному настрої.

Співробітники пансіонату Life-House прагнуть не просто забезпечити професійний догляд за літніми людьми, але й створюють теплу атмосферу, щоб кожен постоялець почував себе тут як удома.

Перелічимо основні переваги пансіонатів Life-House:

захист та безпека кожного постояльця. У будинках використаний контрольований доступ, розроблені плани евакуації, застосовані сучасні рішення (відеоспостереження, охоронна система, сигналізація, вогнегасники, датчики пожежної безпеки і т.д.).

Затишні умови проживання з приємним інтер'єром. У приміщеннях пансіонатів завжди комфортна температура, в номерах є цифрове та/або супутникове телебачення, кондиціонери, багатофункціональні ліжка для лежачих постояльців, ліжка з бортиками, пристосування для людей з інвалідністю (пандуси, поручні, кнопка виклику медперсоналу і т.д.).

Бюджетна вартість проживання (ціна залежить від кількості місць у кімнаті та стану постояльця) та стартує від 300 гривень за добу.

Турбота персоналу (доглядальниць та медсестер) про постояльців у режимі 24/7.

Збалансоване 4-разове харчування, яке передбачає потреби людей похилого віку та враховує супутні захворювання постояльців.

Наявність власного саду на території пансіонату для відсвіжуючих прогулянок (з лавочками та столиками для відпочинку).

Щоб отримати більше інформації про пансіонати Life-House, побачити фотогалерею інтер'єру та екстер'єру, відвідайте офіційний сайт life-house.ua. Так ви зможете переконатись, що це безумовно гідний варіант проживання для вашого літнього родича.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат