Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

У Рахові чоловік впав у річку і втонув

17 березня ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про падіння та ймовірне утоплення людини в р. Тиса за адресою: м. Рахів, вул. Київська.

В Ужгороді сталася пожежа в одній з багатоповерхівок

Пожежа сталася 17 березня о вулиці Михайла Вербицького. Горіла квартира на 5-му поверсі 9-поверхового будинку.

На ПП Ужгород затримали чоловіка, який мав трьох дружин і трьох дітей

У пункті пропуску "Ужгород" прикордонники викрили громадянина України на спробі виїзду за кордон за підробленими документами.

З історії закарпатських коньяків

ПРОЛОГ
Рецепт коктейлю “Ідіот”:
1/4 – коньяк ХО
3/4 – кола

На Тячівщині донька стала випадковим свідком пожежі і врятувала свою матір

На Тячівщині у с. Кричово загорівся дах одноповерхової оселі, де проживала 77-річна пенсіонерка. Її донька саме проходила неподалік, коли побачила вогонь. Жінка одразу ж подзвонила за номером 101 і кинулася виводити матір надвір.

На Тячівщині жінка загинула внаслідок отруєння чадним газом

12 березня до ДСНС надійшла заява про пожежу в житловому будинку у с. Чумальово, по вул. Набережній. Вогнем пошкоджено оздоблення кімнати житлового будинку на площі 1 кв. м.

В Україні провели черговий перерахунок пенсій

Підвищені виплати в березні отримають 230,7 тисячі мешканців області. Про це на брифінгу розповіла начальниця Головного управління ПФУ в Закарпатській області Анастасія Пентек.

Двоє людей травмувалися під час пожежі на Ужгородщині спричиненої вибухом акумулятора

Загорання виникло у с. Минай в кімнаті на другому поверсі приватного житлового будинку. Зі слів домочадців стало відомо, що напередодні там заряджався акумулятор, який імовірно вибухнув і спричинив пожежу.

Мешканка Виноградівщини, спалюючи сміття, спалила сусідам сарай

На лінію 101 надійшов виклик про загоряння надвірної споруди в с. Олешник Виноградівської тергромади.

Начальниця Пенсійного фонду Закарпаття оприлюднила декларацію про доходи за 2023 рік

Анастасія Пентек задекларувала 737,2 тис. грн зарплати і 174,8 тис. грн пенсії.

На Берегівщині у ДТП постраждали двоє чоловіків - із понівеченого авто їх визволяли рятувальники

8 березня ДСНС Закарпаття повідомили з лікарні про те, що водій легкового автомобіля Kia Sorento не впорався з керуванням та зіткнувся з огорожею за адресою: Берегівський район, с. Широке, вул Центральна.

На Хустщині сталася масштабна пожежа в житловому будинку

9 березня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в смт Вишково, по вул. Миру. Вогнем знищено крівлю житлового будинку та прибудови на площі 210 кв. м, а також частину домашнього майна.

Кандидат на посаду судді Конституційного суду не знав дати прийняття Конституції України

Суддя Господарського суду Закарпатської області Любомир Андрейчук, який є кандидатом на посаду судді Конституційного суду України, не зміг правильно відповісти на питання, коли була прийнята Конституція України. Про конфуз, який трапився під час співбесіди Дорадчої групи експертів (ДГЕ) 4 березня.

В Ужгороді учень 10 класу помер прямо на уроці

Це сталося в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті Закарпатської обласної ради, що розташований на вулиці Загорській, більше відомий серед містян, як «ужгородський ліцей».

У Німеччині щодо біженців з угорськими паспортами із Закарпаття розпочали розслідування

Федеральне відомство у справах міграції та біженців (BAMF) розслідувало тисячі випадків, коли люди з українськими паспортами могли несанкціоновано отримувати соціальні виплати в Німеччині, повідомляє німецьке видання Der Spiegel.

Волонтерка з Виноградова разом із сином торгують краденою гуманітаркою та бронежилетами

Людмила Сворень -   відома у місті Виноградів волонтерка, яка вже більше двох років допомогає військовим, але не забуває і про себе. Разом зі своїм сином вони організували схему продажу волонтерської допомоги, - повідомляє Віталій Глагола.

Мукачівський підприємець під видом секонд-хенду ввозив в Україну новий одяг

Майже 1700 шт новенького дитячого одягу, який везли з Євросоюзу в Україну під виглядом вживаних речей, вилучили на внутрішньому посту «Мукачево» Закарпатської митниці.

З Тиси витягли тіло чоловіка з Івано-Франківщини

Сьогодні вранці під час патрулювання річкової ділянки кордону прикордонний наряд відділення «Солотвино» виявив у Тисі тіло людини без ознак життя.

Види бойлерів: який вибрати для вашого будинку

Вибір хорошого бойлера &mdash; важливий момент, що впливає на комфортність життя та ефективність споживання енергії. Існує багато різних типів нагрівачів для води, кожен з яких має переваги та недоліки. Щоб не витратити гроші даремно, варто знати, якими бувають такі побутові нагрівачі та що потрібно враховувати, вирушаючи до магазину

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат