Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 120, 20

В Україні зʼявиться Єдиний державний реєстр домашніх тварин

В Україні зʼявиться Єдиний державний реєстр домашніх тварин, а це ще один крок до створення ветпаспорта в Дії, - повідомляє пресслужба ОВА.

Прокуратура на Мукачівщині захистила права дітей ВПО на безкоштовне харчування в освітніх закладах

За позовом Мукачівської окружної прокуратури вдалося поновити права дітей з числа ВПО на безкоштовне харчування в освітніх закладах Чинадіївської територіальної громади.

В Ужгороді сім’я отруїлася чадним газом

2 листопада до ДСНС Закарпаття повідомили про ймовірне отруєння чадним газом 5 осіб: двоє дорослих та троє дітей - 2022, 2014, 2011 років народження.

На Закарпатті суд покарав підлітка, який скинув до шкільного чату відео свого сексу з ученицею

На Закарпатті суд покарав підлітка, який скинув до шкільного чату відео свого сексу з ученицею

На Тячівщині згорів житловий будинок

Пожежа сталася вночі 28 жовтня у селищі Солотвино по вул. Терека. Вогнем знищено крівлю та перекриття на площі 220 кв. м, а також частину домашнього майна.

Смертельна ДТП на Воловеччині - вантажівка зіткнулася з автобусом

Масштабна аварія сталася на перевалі перед постом у Нижніх Воротах.

У селі Калини, що в Тячівському районі, на пожежі загинув чоловік

Подія трапилась вчора, близько 9-ї ранку. Про це рятувальникам стало відомо від місцевих жителів, які сповістили про займання в двоповерховому житловому будинку. Знаючи, що в оселі може знаходитись 43-річний власник, сусіди кинулись на допомогу, однак виявили в одній із кімнат тіло чоловіка, на жаль, вже без ознак життя.

Жінка з Поляни народила в Ужгородському пологовому трійню, дітей назвуть: Естер, Вірсавія, Суламіта

23 жовтня в Ужгородському міському пологовому будинку народилася трійня. Трьох дівчат народила жінка із села Поляна, що на Свалявщині. Дівчата вагою 2050, 2200 та 2000 здорові та під наглядом лікарів, - повідомили в установі.

Чи дійсно радянська армія звільняла Закарпаття

Як закарпатцям ставитися до дати 26 жовтня

У Мукачеві скоїв самогубство 17-річний хлопець

Випадок стався 21 жовтня на мосту через залізницю.

У «вікні життя» Закарпатської обласної дитячої лікарні залишили немовля

Лікарі побачили там маленького хлопчика вагою 5500 грам, на вигляд якому не більше 3 місяців. Дитина була тепло одягнена, чиста та сита.

Помер керівник Закарпатського краєзнавчого музею, Почесний громадянин Ужгорода Василь Шеба

16 жовтня, відійшов у засвіти багаторічний керівник Закарпатського обласного краєзнавчого музею, Почесний громадянин Ужгорода Василь Шеба

На Тячівщині під час пожежі у приватному будинку загинув власник

13 жовтня сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Дубівська тергромада, смт Дубове, вул. Синявка. На місці пожежі виявлено тіло власника будинку.

На Свалявщині у лісі помер чоловік

Сьогодні у селі Керецьки під час походу за грибами помер 49-річний місцевий житель, - повiдомляє svaliava.rayon.in.ua. - Зі слів очевидця чоловікові раптово стало зле після чого він впав замертво на землю.

Ще одна смерть у басейні спорткомплексу "Закарпаття", що знаходиться у Берегові

Потонув житель міста Червоноград 1961-го року народження, - повідомляє у соцмережі Віталій Глагола. - Що саме стало причиною трагедії наразі встановлюють правоохоронці.

У Чопі родина отруїлася чадним газом

14 жовтня об 11:18 до рятувальників Закарпаття надійшло повідомлення від працівників екстреної медичної допомоги про те, що в м. Чоп в одному з приватних будинків на вулиці Сечені четверо людей отруїлись, попередньо чадним газом.

На Тячівщині жінка отруїлася чадним газом

12 жовтня до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення з приймального відділення Тячівської РЛ про госпіталізацію пацієнтки з попереднім діагнозом отруєння чадним газом.

Закарпатку засудили на один рік умовно за жебракування з неповнолітнім сином

Уродженка села Скотарське неодноразово використовувала свого неповнолітнього сина для жебракування біля церкви Петра і Павла в Іршаві поки її протиправну діяльність   не виявили ювенальні поліцейські.

Закарпатка вкрала дорогий електровелосипед і продала за 150 гривень


Тячівський районний суд присудив три роки умовно мешканці   села   Глибокий Потік за крадіжку електровелосипеда марки «Victoria Munster».   Жінка, побачивши на вулиці транспортний засіб вартістю 19 тисяч, вкрала його й продала за 150 гривень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат