Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 180, 20

90% закладів освіти Закарпаття розпочнуть новий навчальний рік офлайн, решта – в змішаному форматі

У 511 закладах освіти області навчальний процес стартує офлайн, ще в 66 – у змішаному форматі. Рішення про форму навчання приймають їхні засновники, повідомив на брифінгу Шинкарюк Ігор - заступник голови Закарпатської ОДА.

Закарпаття всіма силами допомагає відновлюватися постраждалій Херсонщині

Ідеться не лише про наших земляків, які виконують на місці ремонтні роботи, а й про фінансову складову.

На Драгобраті згорів щойнозбудований міні-готель

Пожежа сталася 23 серпня у смт Ясіня, гірськолижний курорт «Драгобрат».

На Закарпаття прибули діти з різних областей, яких відправлять на відпочинок до Угорщини

На Закарпаття прибули пʼять потягів, які привезли до нас 440 дітей з Дніпропетровщини, Херсонщини, Запоріжжя, Одещини, Київщини та інших регіонів країни, - повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Віктор Микита висловив співчуття родині загиблого лікаря Мукачівської лікарні Івана Турка

Учора, 18 серпня, відповідно до ухвали слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду 23-річному мукачівцю, який підозрюється у вчиненні злочину, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Помер постраждалий в дорожньому конфлікті в Ужгороді Іван Турок

Чоловік помер сьогодні в 7:45 ранку в реаніцмації Ужгородської центральної міської клінічної лікарні після 6 діб у комі і серйозної травми голови. В чоловіка до цього вже були травми голови і в черепі була металева пластина, - повідомив Віталій Глагола.

Щеплення проти сказу можна зробити в будь-якій ветеринарній установі, а в державній – безкоштовно

Сказ – це невиліковне вірусне захворювання, яким людина може заразитися від диких або домашніх тварин. Найбільш ефективним способом профілактики сказу є вакцинація. Всупереч домислам це абсолютно безпечно та не впливає на ріст і розвиток тварини.

У Виноградівській та Хустській лікарнях невдовзі з’являться реабілітаційні відділення

Сьогодні відвідали Виноградівську   лікарню та Хустську лікарню імені Віцинського, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Нашою головною метою є створення у кожному кластерному медичному закладі реабілітаційного відділення.

На Мукачівщині у ставку втопився чоловік

13 серпня до ДСНС надійшло повідомлення про ймовірне утоплення в ставку чоловіка. Подія трапилась у с. Горонда, вул. Елеваторна, (ставок біля елеватору).

Баранинська сільрада замовила улюбленому ФОПу ремонти доріг та благоустрій футбольного поля на 300 т

Баранинська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області 4 серпня замовила ФОП Савіцький Андрій Васильович ремонти доріг та благоустрій футбольного поля на загальну суму 295 тис. грн.

Поблизу Ужгорода екологічні інспектори виявили несанкціоновані смітники

У ході проведення заходів із запобігання та виявлення екологічних порушень працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області на околиці м. Ужгорода виявили несанкціоновані сміттєзвалища в результаті роботи якого   навколишньому природному середовищу завдано збитки, а саме забруднення ґрунтів, водних ресурсів та атмосферного повітря. Дана діяльність є грубим порушенням природоохоронного законодавства.

На Закарпатті 37% працевлаштованих переселенців працюють у сфері переробної промисловості

Закарпатський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Закарпатці продовжують допомагати жителям Херсонщини відновлювати помешкання

У громадах, які перебувають під патронатом нашої області у межах національної ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч», на 25 об’єктах ведуть ремонтні роботи, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Ужгородський священик вибачився за "великий народ Росії", після того, як його відсторонили від служб

Священик Ужгородського греко-католицького катедрального собору Роман Курах на богослужінні назвав росіян «прекрасним народом» і закликав молитись за примирення українців та росіян.

На Закарпатті вже 1656 працівників заброньовані від призову

Майже 60 підприємств, установ та організацій, які визнані критично важливими, вже отримали позитивну відповідь від Мінекономіки після погодження Генштабом ЗСУ щодо бронювання працівників. Так, зараз 1 656 їхніх фахівців заброньовані від призову, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Брязкання автоматів на кордоні з Угорщиною

Ця подія трапилась 26 липня цього року. Мова про дитячий ансамбль «Вітамінчик».

На Закарпатті ремонтують автошляхи місцевого значення, наразі дорожники працюють на Іршавщині

Фахівці розпочали роботи з ремонту покриття між селами Осій та Ільниця на дорозі О 070501 Іршава – Ільниця – Білки – Великий Раковець – Вільхівка. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Рахівщині обвалився пішохідний міст - загинула жінка

Учора внаслідок падіння з пішохідного мосту в с. Кваси загинула жінка. Ще дві отримали травми різного ступеня тяжкості, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті показник готовності теплового господарства до опалювального сезону становить 65,1%

Закарпаття активно готується до опалювального сезону 2023-2024 рр. Станом на початок серпня показник готовності теплового господарства становить 65,1%, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Будівельники з Буштинської ТГ працюватимуть на відбудові у Великій Олександрівці, що на Херсонщині

Працівники селищної ради Буштинської ТГ упродовж тижня працюватимуть у Великій Олександрівці на Херсонщині в межах реалізації президентської ініціативи «Пліч-о-пліч». Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат