Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2080, 20

Як врятувати галузеву науку в Україні

Олександр Вілкул вніс законопроект, який дозволить врятувати галузеву науку в Україні. Він заявив, що після зустрічі з працівниками ДП «НИТКИ» ним був розроблений і внесений до Верховної Ради відповідний законопроект №3250 від 07.10.2015 р, який дає можливість виплачувати надбавку до пенсії науковцям без навантаження на бюджет галузевого інституту.

У вагоні митники виявили   2 тис. пачок цигарок

Сьогодні, у міжнародному залізничному пункті пропуску «Павлове» Закарпатської митниці ДФС, в одному із вантажних вагонів, під котунами, митники виявили 2000 пачок сигарет без українських акцизних марок, торгової марки «JIN LING».

Необхідно змінити склад Кабміну і терміново повернути посаду міністра промисловості, - Вілкул

- Досить ходити по світу з простягнутою рукою. Країна не виживе тільки за рахунок кредитів. Необхідно піднімати власну промисловість. Вже не тільки прості українці, а й більшість політиків і експертів говорять, що необхідно міняти Кабінет міністрів, який довів країну до розрухи, - заявив у середу, 7 жовтня, народний депутат Олександр Вілкул, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

У Закарпатті ремонтуватимуть розбиту дорогу, що веде до Румунії

У понеділок голова ОДА Геннадій Москаль зустрівся в Києві з керівництвом «Укравтодору», щоб вирішити питання капітального ремонту дороги міжнародного значення «Вилок – Дяково».

Експерти перевірили якість води у ріці Тиса

Відбулася зустріч українських та румунських експертів Робочої групи по проблемах р. Тиса з питань оцінки якості води.

16-річна дівчина госпіталізована через ДТП у Закарпатті

У ніч на 6 жовтня у Виноградові, на вул. Комунальній сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів.

128-а бригада отримала від Штатів надсучасне військове обладнання (ФОТО)

Керівництво області вручило 128-й бригаді передане з Америки сучасне військове обладнання.

В Україні мають намір реалізувати систему комунального транспорту

- У Дніпропетровську буде відновлена ​​система комунального транспорту, яка дозволить знизити вартість проїзду і забезпечити міські пільги для пенсіонерів, студентів, школярів та інших категорій громадян, яким центральна влада скасовує пільги. Для цього будуть придбані комфортні автобуси великої місткості.

Ужгород: Зустріч Сергія Ратушняка з мешканцями мікрорайону "Шахта"  

Анатолій Рошко, Фейсбук: "Ми були (пишу це 1 жовтня) на Шахті (мкрн. Ужгорода) Люди повиходили на балкони, до нас підійшло близько 100-150 громадян".

По вулиці Собранецькій міг статися вибух

Вчора, 1 жовтня, працівники аварійно-диспетчерської служби ПАТ «Закарпатгаз» локалізували аварійну ситуацію, що сталася поблизу вул. Собранецької, 158, в Ужгороді.

Закарпатка — у реанімації через чадний газ (ФОТО)

1 жовтня, о 13.25 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про задимлення в квартирі на першому поверсі багатоповерхівки по вул. Недецеї у Мукачеві. Сусіди думали, що в помешканні трапилася пожежа, і неабияк непокоїлися за життя літньої власниці квартири.

Хор "Cantus" вшанував творчість видатного Михайла Кречка (ФОТО)

30 вересня у залі обласного художнього музею ім.Й.Бокшая відбувся концерт із нагоди 90-річчя від дня народження Михайла Кречка – відомого українського композитора, диригента, співака, педагога, культурного і громадського діяча.

Carlsberg оголошує про запуск краудсорсінгової програми «Cheers to Green Ideas»

Партнерство з інформаційною платформою Sustainia дозволить програмі охопити міжнародне співтовариство, що займається питаннями сталого розвитку.

Анатолій Гриценко: Через 100 днів Президент дає старт   Земельному Клондайку

Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко застерігає: "Кілька олігархічних родин, включно з президентською, в очікуванні Нового року, адже 1 січня Президент дає старт Земельному Клондайку".

На Іршавщині родина отруїлася чадним газом

Останній день вересня ледве не став останнім в житті  сім’ї  із села Доробратово, що на Іршавщині. 31-річний чоловік, 26-річна дружина та їхня дворічна  донечка 30 вересня об 09:45 каретою «швидкої допомоги» були доправлені до Іршавської  районної лікарні.

Ужгороду подарують 100 книг про Надію Савченко

«Сильне ім′я Надія» - книгу, написану льотчицею Надією Савченко презентують сьогодні в Закарпатській обласній науковій бібліотеці.

Закарпатський театр може отримати новий статус

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської облради.

Жителі повинні обирати голів регіонів на виборах, - Вілкул

- За останні півтора року Дніпропетровськ за більшістю показників відкотився на останні місця в Україні. І я ставлю перед собою і нашою командою дуже амбітну, але абсолютно здійсненне завдання: за два роки зробити прорив і знову, як це завжди було у Дніпропетровська, повернути лідируючі позиції. Я ставлю перед собою завдання створити місто з реальними європейськими стандартами, - заявив кандидат у мери Дніпропетровська, народний депутат Олександр Вілкул.
- Також підкреслю, оскільки Дніпропетровськ є столицею регіону, я вважаю, що в рамках децентралізації глава регіону повинен вибиратися самими жителями, - зазначив він.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат