Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2180, 20

Бажання стати мером Ужгорода коштує чотири з половиною тисячі гривень

Ужгородським претендентам на крісло мера доведеться сплатити найбільшу грошову заставу по області

Школярі з Масарикової школи їдуть на відпочинок у Чехію

Сьогодні голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко зустрічався з школярами та вчителями Ужгородської ЗОШ № 3, які коштом благодійного українсько-чеського фонду «Віза» їдуть в літній табір в чеський край Височина. Про таку поїздку в рамках співпраці Закарпатської області та краю Височина домовився керівник ради Володимир Чубірко.

Закарпатець отримав поранення грудей у зоні АТО

Протягом минулої ночі бойовики так званої лнр здійснили кілька обстрілів Станиці Луганської з мінометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

На українсько-словацькому кордоні ремонт

Сьогодні, 12 серпня розпочався черговий етап реконструкції пункту пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке».

14-річна дівчинка загубилася у Карпатах (ФОТО)

Рятувальники відшукали 14-річну дівчинку, котра заблукала в горах.

Влада відправляє 70 закарпатських малюків на Рахівщину

70 дітей Закарпаття за обласний кошт оздоровиться на Рахівщині.

30 людей потонули у Закарпатті

На водоймах Закарпаття продовжують гинути люди. Упродовж минулих вихідних в області потонуло троє людей. Усього з початку року вже зафіксовано 30 потопельників.

Двоє українців загинули у ДТП у Румунії. Серед загиблих - дитина

Внаслідок ДТП у Румунії загинуло двоє громадян України і 48 дістали поранення різного ступеню тяжкості. Про це йдеться у наданому Укрінформу повідомленні Посольства України в Румунії.

Студенти тепер є сильними конкурентами на ринку праці (ІНФОГРАФІКА)

Показники конкуренції вже декілька місяців тримаються в межах стабільних значень.

Уікенд у Закарпатті буде надто спекотним (ПОПЕРЕДЖЕННЯ)

На найближчі кілька днів закарпатські синоптики оголосили штормове попередження. За повідомленням центру з гідрометеорології, із 7 по 10 серпня на рівнинній та передгірній частині території, а також місцями у гірських долинах Закарпатської області очікується сильна спека 35-38°.

Чого бракує біженцям, які перебувають у Закарпатті (ЗВІТ+ФОТО)

Здійснено моніторинг дотримання прав людини у Пункті тимчасового розміщення біженців у місті Перечин.

Важлива інформація щодо податку на прибуток!

Починаючи з 1 січня 2015 року Податковий кодекс України не встановлює особливий порядок оподаткування спільної діяльності на території України без створення юридичної особи.

Фурам заборонять їздити Закарпаттям

На Закарпатті складатимуть адміністративні протоколи на водіїв, які ігноруватимуть рекомендації щодо руху великовагового автотранспорту у спекотну погоду.

600 тисяч гривень хоче компенсувати закарпатська влада населенню

600 тисяч пропонується виділити з обласного бюджету на відшкодування частини     відсоткової ставки за кредитами, отриманими населенням на заходи з енергозбереження.

Буревій пошкодив школу, клуб і житлові будинки у Закарпатті (ФОТО)

Увечері, 5 серпня двома населеними пунктами Іршавського району пройшовся буревій. Відповідне повідомлення надійшло до оперативно-рятувальної служби Закарпаття о 21.10.

На західних митницях поменшає черг

Президент України Петро Порошенко доручив збільшити штат Держприкордонслужби та і Служби безпеки на західному кордоні у зв'язку з колосальними чергами через посилення контролю за товарами.

Закарпаття витратить 50 мільйонів гривень на льодову арену

Про це повідомили вчора, у прес-центрі Закарпатської ОДА під час прес-конференції щодо будівництва льодової арени у м. Ужгород. Участь у заході взяли не лише представники обласних ЗМІ, а й батьки молодих хокеїстів, що наразі тренуються в ужгородській команді.

У ПАДІЮНі хочуть замінити вікна

Цього року в   обласному навчально-виховному закладі «ПАДІЮН» планують почати заміну вікон на енергозберігаючі. Також буде завершено реконструкція покрівлі. Про це повідомив голова обласної ради Володимир Чубірко від час зустрічі з колективом закладу.

На Закарпатті розпочинається активна мобілізація до армії ромів, – ужгородський військком

Фейсбук, Юрій Кравчук от Панорама Мукачева: "Невдовзі: російська військова техніка на пунктах прийому металобрухту Мукачева".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат