Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2120, 20

Близько півмільярда гривень отримав бюджет від закарпатської митниці за авто, нафту й телефони

Йдеться про надходження митних платежів з перелічених товарів при переміщенні їх через митний кордон України в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС.

До 15-ти річчя створення чеського краю Височина видали брошуру

Край Височина Чеської Республіки, який минулими вихідними днями святкував 15-ту річницю створення презентував брошуру, видану до цієї події.

Закарпатські рятувальники відзначили своє професійне свято

Сьогодні, 16 вересня, напередодні Дня рятівника, яке в державі офіційно відзначається 17 вересня, закарпатські рятувальники відзначили своє професійне свято. Урочистості проходили на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління  ДСНС України у Закарпатській області. Привітати рятувальників прийшло чимало поважних гостей.

Москаль залишається головою Закарпатської ОДА до завершення повноважень Президента

Опоненти нинішньої влади на Закарпатті запустили інформаційну качку, начебто в грудні цього року Геннадій Москаль піде з посади голови ОДА на пенсію у зв’язку з досягненням 65-річного віку.

Сьогодні закарпатські журналісти вшанують пам’ять Гонгадзе та інших загиблих журналістів

16-го вересня в Україні, в день зникнення Георгія Гонгадзе журналісти та медіаорганізації закликають проведуть акції солідарності та вшановуватимуть пам’ять всіх загиблих журналістів за часи Незалежності.

У Закарпатті новий конкурс для перевізників

Закарпатська ОДА оголосила конкурс з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньо обласні маршрути).

85 мільйонів гривень отримав бюджет від землі закарпатців

Починаючи з січня і закінчуючи серпнем 2015 року, до Зведеного бюджету Закарпатської області перераховано 85 млн грн, ці кошти є надходженням від плати за землею.

Євроексперти підтримують ініціативу українського політика

У Дніпропетровській обласній раді відбувся круглий стіл з розвитку децентралізації. Експерти Асамблеї європейських регіонів (АЄР) заявили, що нададуть підтримку ініціативам народного депутата, голови Фонду «Українська перспектива» Олександра Вілкула з децентралізації в Дніпропетровську.

У Закарпатті шукають людину на посаду начальника фіскальної служби

Державна фіскальна служба України розпочинає прийом документів для участі у відборі кандидатів на посаду начальника Закарпатської митниці ДФС.

У школі №2 в Ужгороді запровадять угорську мову, як другу іноземну

В Будапешті очільники Закарпатської ОДА та облради зустрілися з головою МЗС Угорщини.

Москаль офіційно заявляє, що у Закарпатті нема поліомієліту (ДОКУМЕНТ)

- Інформаційна «бомба», запущена з Києва щодо спалаху поліомієліту на Закарпатті, виявилася мильною бульбашкою, - заявляє голова ОДА Геннадій Москаль. – Яка нічого крім гучного крику, збурення мешканців області, а подекуди й панічних настроїв, Закарпаттю не принесла.

Закарпатці мають заплатити податок за своє авто (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

З якої дати використання автомобіля необхідно сплачувати транспортний податок? Усі нюанси - у інформації від Відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадянська позиція" проти повернення техогляду автотранспорта

Анатолій Гриценко: "Як відомо, останнім часом повідомляється про плани Уряду знову запровадити обов'язковий техогляд для приватного автотранспорту. Категорично проти!"

240 м довжини буде міст між Україною та Румунією (ПРОЕКТ)

Міст через Тису між Україною та Румунією уже спроектований — його довжина 240 метрів.

Які товари, що ввозять у Закарпаття, можна вважати гуманітарною допомогою

Увага, з 6 вересня зміни в порядку визнання товарів
гуманітарною допомогою.

Рятувальники нагадують: будьте обережні – ВНП!

Хоча Закарпаття й не було ареною найбільших баталій Другої Світової війни‚ однак вибухонебезпечні знахідки в регіоні не така вже й рідкість. Підтвердженням цьому - щорічна статистика групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області.

Днями Українська спілка промисловців і підприємців відзначила День підприємців

Промисловців і підприємців привітав президент УСПП та лідер Партії промисловців і підприємців України Анатолій Кінах

Ужгород допомагає багатодітній жінці, в якої у пожежі загинули чоловік та син

Цими днями міський голова Ужгорода Віктор Погорелов побував у квартирі на вулиці Декабристів, де в ніч на 11 липня була пожежа, в якій загинули чоловік та 4-річний хлопчик. Ще 5 дітей потрапили тоді до лікарні.

Закарпатська корівка впала у 7-метровий колодязь (ФОТО)

4 вересня до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що в селі Буковець Воловецького району у колодязь глибиною 7 метрів впала корова.

Оголошено конкурс на краще видання для дітей

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголосив Всеукраїнський конкурс  на  краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва 2015 року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат