Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2220, 20

ДСО посилила охорону Закарпатської ОДА (ФОТО)

Вчора, з самого ранку у приміщенні обласної ради та адміністрації Закарпатської області було людно. Вже о 9 ранку молоді закарпатці вишикувались біля холу у будівлі. Кілька десятків осіб чекали початку реєстрації до підрозділів нової поліції.

Для чого Віктор Балога частенько літає в путінську Росію (ВІДЕО)

Вчора на телепрограмі "Люди. Hard Talk. LIVE" закарпатський нардеп Віктор Балога зробив сенсаційне визнання своїх поїздок у путінську Росію.

На Закарпатті затримали 12 ящиків контрабандних сигарет і п’ятьох нелегалів із Африки

Протягом минулої доби на зеленому кордоні в Закарпатській області значних інцидентів не зафіксовано, припинено тільки кілька спроб контрабанди незначних партій тютюнових виробів та переправлення нелегальних мігрантів.

Москаль доручив подбати про потерпілих з автівки, яка впала у провалля

У понеділок (27.07) зранку в Свалявському районі Закарпатської області сталася ДТП з важкими наслідками. Близько 6-ї години 35 мешканців с.Березники та Керецьки Свалявського району виїхали для збору чорниці на гору Стій.

Ввести італійські вина, каву й оливкову олію митники не дозволили


А саме 28 каністр ємністю 5 літрів з оливковою олією, 42 пляшки «Martini Asti», інші червоні, білі ігристі італійські вина, ірландські та шотландські віскі, коньяк торговельної марки «Hennessy» та «COURVOISIER», бренді «Calvados», смажену мелену каву «Gold Medal тощо.


4 людини потонули у Закарпатті

За останні три доби у водоймах Закарпатської області загинуло четверо осіб. Три нещасні випадки трапилися у Виноградівському районі, ще один – у Хустському.

Сьогодні Закарпаття почало набирати курсантів у поліцію

Сьогодні, 27 липня, о 10.00 у приміщенні Закарпатської ОДА стартував прийом до патрульної поліції єдиного конгломерату Ужгород-Мукачево.

На Депутатському дні в Ужгороді пристрасті більше не вирували

23 липня, в Ужгороді відбувся ініційований Офісом реформ Депутатський день. Нагадаємо, його мета – обговорення і дискусія по проекту Перспективного плану формування спроможних територіальних громад у Закарпатській області.

У Тереблі у власному колодязі втопилася людина (ФОТО)

Тячівський район: у с. Теребля в колодязі втопився 50-річний чоловік.

15-річний житель Ужгородщини загинув через вітер

Закарпатська область: в Ужгородському районі вітер позривав дахи з будинків. 15-річний хлопець загинув, ще одного чоловіка травмовано.

Про електронне адміністрування ПДВ


Впровадження електронного адміністрування податку на додану вартість та новели в судовій практиці по податковим спорам.

На Рахівщині потонув 20-річний хлопець

Рахівський район: у річці Чорна Тиса потонув 20-річний хлопець.

Податкова нагадала закарпатцям про ліцензію на пиво

Суб'єктам господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю пивом (в т.ч. виключно пивом), необхідно з 1 липня 2015 отримати ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями з обов'язковим обладнанням місця торгівлі РРО.

Ужгород через аерозйомку і екологічний проект (ФОТО+ВІДЕО)

Як покращити стан екології і поєднати це із благодійністю - показують автори відео про Закарпаття. Група ентузіастів доводить, що звичайним збиранням пластикових кришечок можна досягнути цієї мети.

Чому злочинці насміхаються із закарпатської міліції

Після того, як колишній керівник обласного управління МВС Сергій Шаранич покинув регіон та приступив до виконання обов’язків у столиці, кримінальні елементи на Закарпатті вийшли з-під контролю та розгорнули в регіоні активну діяльність.

Юні активісти виграли гроші для облаштування скверу-альпінарію (ІЛЮСТРАЦІЯ)

Еко-проект Андрія Осадчука з Ужгорода переміг у всеукраїнській програмі «Будуймо ЕКО Україну разом!».

Позичальники й антиколектори пояснили свою позицію стосовно валютних кредитів

Йшлося про захист прав споживачів фінансових послуг (позичальників і вкладників) при введенні тимчасової адміністрації та ліквідації банків. Доповідачі також презентували волонтерський рух з юридичної допомоги учасникам та біженцям   АТО, а також переселенцям з анексованої території Автономної Республіки Крим.

Василь Скрип та   Едуард   Барчій — щодо кадрових змін на Закарпатті


22 липня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція начальника управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Василя Скрипа та   начальника управління капітального будівництва Закарпатської ОДА Едуарда Барчія, які прокоментували кадрові зміни в області.

У Закарпатті у колодязі виявили тіло жінки

Берегівський район: у с. Вари рятувальники витягли з колодязя тіло 85-річної жінки.

Резерви в дію: На Закарпатті трьох контрабандистів відтправили до воєнкомату для мобілізації

Всего в базе данных силовиков 2,5 тыс. контрабандистов призывного возраста

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат