Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2280, 20

Центр зайнятості кличе закарпатців працювати у "Гроклін-Карпати" (ФОТО)

Закарпатський центр зайнятості активно зайнявся пошуком персоналу для «Гроклін-Карпати».

"Закарпатгаз" назвав місцеві підприємства, які загрожують населенню і довкіллю

ПАТ «Закарпатгаз» вимагає впорядкування договірних відносин від власників складових Єдиної газотранспортної системи України.

Комп’ютерна графіка юного закарпатця – серед переможців конкурсу «Майбутнє країни – у мріях дитини»

Днями в м. Києві відбулося засідання журі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини», який уже тринадцятий рік поспіль проводить Державна фіскальна служба України.

Реальні доходи українців за рік зменшились на 23,5 %

В первом квартале по сравнению с соответствующим периодом предыдущего года номинальные доходы населения выросли на 6,2%

У Закарпатті корова провалилася у яму (ФОТО)

На Ужгородщині рятувальники вилучали корову із пожежної водойми.

Закарпатські підприємці вирішували, як здолати кризу (ФОТО)

Здолати кризу можна, розширивши повноваження краю. Такий висновок зроблено на «кругломі столі громадськості і підприємців Закарпаття.

Русини, роми та представники інших нацменшин мають бути у владі (КРУГЛИЙ СТІЛ+ФОТО)

У державній владі повина бути представлена кожна національна меншина.

Радник Президента розкритикував дописи закарпатського нардепа Балоги у Фейсбуці

Когда повар-кондитер начинает гневно комментировать содержимое армейского сухпайка - это еще как-то понятно, хотя и забавно.

Щодо надання пільг окремим категоріям громадян

За інформацією департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА, Законом України "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України” від 28.12.2014 № 76-VIII внесено до окремих законів України зміни, якими передбачено з 01 липня 2015 року надання окремим категоріям громадян пільг з оплати житлово-комунальних послуг, послуг зв’язку, на придбання твердого палива, скрапленого газу з урахуванням рівня доходів сім’ї пільговика за умови якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу.

На очах закарпатки горіли її будинок і літня кухня (ФОТО)

26 червня у с. Приборжавське Іршавського району пожежа охопила будинок і літню кухню, що знаходяться в приватному господарстві на вул.Центральній.

Як у Закарпатті прийматимуть на роботу (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Затверджено форму повідомлення про прийняття працівника на роботу.

У Закарпатті продовжують надавати безоплатну юридичну допомогу

Сьогодні, 30 червня, у прес-центрі Закарпатської ОДА (пл.Народна, 4, другий поверх) відбудеться прес-конференція на тему: «Безоплатна вторинна правова допомога: на старті – другий етап».

Угорські добровольці охоронятимуть Державний кордон України

Йдеться не про добровольців із Угорщини, а про представників угорської національної меншини Закарпаття.

В Ужгороді обговорили зміни законодавства про місцеві вибори

В Ужгородському прес-клубі відбулося громадське обговорення змін до законодавства про місцеві вибори в Україні, в якому взяли участь, експерти, громадські діячі, журналісти, депутати місцевих рад.  Захід організував Закарпатський осередок Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» за підтримки уряду Королівства Нідерландів.

ПАТ «Закарпатгаз» прийняв в експлуатацію майже 200 газових котлів

Протягом червня Сервісний центр з газифікації ПАТ «Закарпатгаз» здійснив пуск газу на 196 зареєстрованих «автономок». За місяць прийнято майже 840 заяв на реєстрацію опалювальних приладів, що встановлювались не завжди офіційно в період масової відмови від централізованого опалення. Видано 435 технічних умов, розроблено 304 проекти, виготовлено понад 280 будівельних паспортів.

На Закарпатті представники ОБСЄ вивчають забезпечення прав ромів

Експерти ОБСЄ Ідавер Мамедов та Стів Веслер в рамках робочого візиту на Закарпаття обговорили з владою області проблеми, які стосуються забезпечення прав ромів.

Шаранич звільнив скандального начальника Хустської міліції (ВІДЕО)

Шаранич звільнив одого із начальників закарпатської міліції. В розділі керівництва на сайті МВС з’явилися зміни про т.в.о начальника міліції Хуста.

Напередодні Дня Конституції закарпатські діти виготовили композицію «Україна – єдина»

Обласний організаційно-методичний центр культури напередодні Дня Конституції України   організував для дітей майстер-клас з виготовлення традиційної закарпатської ляльки-мотанки. Також діти виготовляли композицію «Україна-єдина».

Як закарпатські дітлахи відпочивають у “Скелі спасіння”

Початок літа діти чекають з нетерпінням не лише тому, що закінчилося навчання, а ще й тому, що саме в цей час починають діяти літні табори. Деякі дітлахи за ціле літо вдома бувають лише два-три тижні, а решту часу проводять в оздоровчих таборах.

Релігійні організації Закарпатття не платитимуть податок за нерухомість

З 1 липня 2015року наберуть чинності зміни, внесені до Податкового кодексу України, якими встановлено, що не є об’єктом оподаткування податком на нерухоме майно об’єкти нерухомості, що перебувають у власності релігійних організацій.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат