Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2360, 20

Ужгородські вогнеборці загасили пожежу на території деревообробного цеху

27 травня в с. Коритняни Ужгородського району на території деревообробного цеху відбулося загорання тирси. Відходи виробництва знаходилися одразу біля будівлі цеху. Пожежу помітив директор підприємства, який о 15:34 подзвонив до оперативно-рятувальної служби.

«Спрощенець» може здійснювати зовнішньоекономічну діяльність

Фізична особа – підприємець – платник єдиного податку може здійснювати зовнішньоекономічну діяльність за умови, що ним не здійснюються види діяльності, які не дають права застосовувати спрощену систему оподаткування.

В Україні різко подорожчав борщ, а кастрюля окрошки коштує вже понад 100 грн.

Борщевой набор в Украине снова подорожал. Как подсчитал "АПК-Информ", всего за неделю набор продуктов для борща прибавил в цене более 6%.

Закарпатський селекціонер Стратон розповів, як відстояти право на інтелектуальну власність

      В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція відомого закарпатського селекціонера Генріха Стратона.   Йшлося про результати судового рішення Ужгородського міськрайонного суду, який визнав виключне право Генріха Валентиновича Стратона на використання торгової марки «КІВІ КАРПАТ СТРАТОНА».

Мукачівського аеропорту вже немає. Знову!

Рішення №17 “Про ліквідацію Мукачівського міського комунального підприємства “Міжнародний аеропорт “Мукачево” ухвалили сьогодні, 28 травня.

ДФС роз’яснила, як оподатковується адвокатська діяльність

Сумісність адвокатської діяльності і спрощеної системи оподаткування.

1400 закарпатських медиків змагалися між собою (ВІДЕО)

У суботу на ужгородському стадіоні «Авангард» відбулись фінальні змагання   ХV обласної спартакіади працівників охорони здоров’я Закарпаття.

У Хусті дитсадок оновили завдячуючи чеським партнерам

Сьогодні в Хусті відбулася урочиста церемонія здача в експлуатацію дитсадка №8 «Ялиночка». Тут два роки тривала реконструкцію закладу. Для цього проекту кошти виділені з обласного та міського бюджетів, а також Парбудіцького краю Чеської республіки.

На пожежі в с. Підвиноградів на Виноградівщині загинув 48-річний чоловік

Вранці 27 травня у с. Підвиноградів Виноградівського району пожежа охопила надвірну споруду, обладнану під житлове приміщення. У цей час в помешканні спав його 48-річний власник. Сусіди помітили загорання, лише коли полум’я зсередини споруди перейшло на дах.

На Мукачівщині школярі під наглядом рятувальників ліквідували умовне загорання

26 травня у Чинадіївському дитячому будинку-інтернаті, що на Мукачівщині, рятувальники організували урок безпеки в рамках Тижня знань з основ БЖД. У ньому взяли участь близько 80 дітей і весь педагогічний колектив навчального закладу.

На Ужгородщині виявили боєприпаси часів Другої світової війни (ФОТО)

26 травня в селі Концово Ужгородського району виявили велику кількість вибухонебезпечних предметів.

Закарпатські трубопроводи посилено охоронятимуть

У територіальному управлінні Держгірпромнагляду відбулась нарада із керівниками та посадовими особами суб’єктів господарювання трубопровідного транспорту.

У Чопському загоні відзначили День прикордонника

Близько 600 службовців Чопського прикордонного загону вже взяли або зараз беруть участь в АТО, а двоє з них, на жаль, вже не повернуться зі східних рубежів. У вівторок, 26 травня голова Закарпатської ОДА Василь Губаль висловив співчуття родинам та побратимам загиблих та сказав слова вдячності і поваги з нагоди свята – Дня прикордонника.

Народ сам повинен виршувати, продавати землю, чи ні, - Вілкул

Олександр Вілкул, народний депутат України, Голова Фонду «Українська перспектива», виступив проти дій уряду, який в умовах кризи хоче розпродати державні підприємства за заниженими цінами, а також розпродати українські землі.

Екологи контролюють аварію, що сталася на Великоберезнянщині

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області продовжує контроль за ситуацією, що склалася поблизу с. Тихий, Великоберезнянського району внаслідок розгерметизації відводу від несанкціонованої врізки в продуктопровід ДП “Прикарпатзахідтранс”.

ПФУ роз’яснив, якими будуть пенсії у закарпатських педагогів та науковців

Як поінформувала начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек, 17 травня 2015 року набрав чинності Закон України від 21.04.2015 №340-VІІІ "Про внесення змін до Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність".

Закарпатських пенсіонерів вчитимуть фінансовій грамотності

29 травня у селі Поляна Свалявського району топ-менеджери ПриватБанку проведуть для місцевих клієнтів-пенсіонерів тренінг з підвищення фінансової грамотності.

Стратон розкаже, як захистив свої ківі

У вівторок, 26 травня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція відомого закарпатського селекціонера Генріха Стратона. Йтиметься про актуальну для українців тему - захист прав інтелектуальної власності.

Ужгород у вишиванках (ФОТО)

У неділю Ужгород вбрався у вишиванки. Акцію споглядайте на світлинах нашого фотокора Яноша Немеша.

Безвізовий режим може отримати лише економічно сильна країна

Сьогодні в Ризі проходить Саміт Східного партнерства. Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер практично відмовив нашій країні в європейській перспективі та отриманні членства в Європейському союзі. Не отримала Україна і безвізового режиму, який давно обіцяла українська влада. Експерти відзначають, що це справа далекого майбутнього.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат