Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2460, 20

Асоціація закарпатських роботодавців розповіла, чим вона корисна

Володимир Панов, очільник об’єднання озвучив сім принципів, на яких базується діяльність Обласного об’єднання організацій роботодавців «Закарпаття».

Рятувальники інструктують учасників ЗНО з техніки пожежної безпеки

Невдовзі закарпатські випускники перевірятимуть свої власні знання під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Тячівський військком Ігор Тищук : «Солдатів строкової служби не направлятимуть в зону АТО»

У квітні,   згідно Указу Президента, Головнокомандувача збройних сил України розпочався призив на строкову службу, який здійснюється для забезпечення боєздатності військових частин нашої держави.

Які ризики має сьогодні бізнес у Закарпатті

У п’ятницю 17 квітня, об 11.00 у Мукачеві (зал ресторанного комплексу Графський двір», вул.Ерделі, 36а) відбудеться круглий стіл «Нові можливості та ризики бізнесу у призмі податкових реформ», який організовує аудиторська компанія «Закарпат-Бізнес-Консалт».

Закарпатська влада «завалила» сільське господарство краю

Згідно офіційних статистичних даних закарпатська влада «завалила» сільське господарство краю. Наша область зменшила виробництво сільськогосподарської продукції у порівнянні з минулим 2014 роком на 4.8%.

Родина П’ятихатко: «Зараз в Ужгороді у нас більше друзів, ніж було у Горлівці»

Родина П’ятихатків до Ужгорода приїхала у серпні минулого року. Приїхали з Горлівки Донецької області, де якраз тоді розпочалися активні бойові дії. Ми побували в гостях у цієї привітної родини, аби почути про те, яким був їхній шлях до мирного життя.

"Святкові"   крадіжки

Святкова пора – це, як правило, нагода відпочити та провести час з родиною, але нерідко поки одні відпочивають, інші зважуються на порушення закону.Начальник Управління Державної служби охорони в Закарпатській області Андрій Литовченко вкотре нагадує жителям області про небезпеку квартирних крадіжок.

Нові правила: Як і за що штрафуватимуть після змін у ПДР

У Верховній Раді найближчим часом планують розглядати нову систему штрафів за порушення правил дорожнього руху.

На Київській набережній впала велика гілка (ФОТО)

Вчора, 13 квітня в Ужгороді був чималий вихор.

Закарпатські нацгвардійці закликають до оборони суверенітету України


У четвер, 9 квітня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбувся брифінг бійців Національної гвардії України. Із журналістами спілкувалися командир четвертого батальйону військової частини 3002 Національної гвардії України Олександр Глущенко та гранатометник патрульного взводу спеціального призначення цієї військової частини Едуард Балла.

На Закарпатті розводять французьких качок

На Закарпатті активно відроджують галузь птахівництва: область має шанс стати центром в Україні по вирощуванню качок та забезпеченню українців популярним у Європі продуктом. Адже у промислових обсягах каченятами займаються тільки в одній області України – Черкаській. Закарпаття може скласти достойну конкуренцію.

Мер Ужгорода про погрози, порізані колеса і хто за цим стоїть (ВІДЕО)

Коментар міського голови Віктора Погорєлова, щодо подій, які відбувалися під час сьогоднішньої сесії Ужгородської міської ради:

Панови заснувала Орден Марії Терезії


Незабаром в Ужгороді громадян, які внесли вагомий вклад у розвиток Ужгорода чи Закарпатської області, відзначать почесним Орденом Марії-Терезії. Церемонія відбудеться вже у квітні-травні цього року у сквері Марії-Терезії навпроти Кафедрального Собору, відкритому у січні 2015 р. Відзнаку засновано родиною Панових.

Ужгородські і обласні соцпрацівники не поділили 17 комп'ютерів

Їх долю виконком ужгородської міськради підняв на засіданні 8 квітня.

Десятки людей потруїлися чадним газом у церкві на Закарпатті (ДОПОВНЕНО)

У Виноградові сталося масове отруєння у Вербну неділю. Десятеро вірян госпіталізовані.

Увага! Шахраї підробили інтернет-сторінку ПАТ «Закарпатгаз»

Фахівці зафіксували активну шахрайську діяльність на інтернет-сторінці, до якої підприємство не має відношення
Працівниками ПАТ «Закарпатгаз» був виявлений неординарний випадок підробки офіційної сторінки підприємства.

Культурні цінності, виявлені в міжнародному поштовому відправленні, залишились на Закарпатті

Незнання законів не позбавляє від відповідальності. Так, одразу два кримінальні провадження за фактом контрабандного пересилання культурних цінностей на пункті пропуску «Чоп-залізничний» Закарпатської митниці ДФС було закрито.

Як бути з Солотвинським далі солерудником?

Про процедуру ліквідації та загалом справи, пов’язані із Солотвинським солерудником, ішла мова у Закарпатській ОДА.

Закарпатці можуть навчатись, стажуватись та проводити дослідження в університетах США

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, де йшлося про Програму імені Фулбрайта у системі міжнародної освіти; «фулбрайтівський досвід» та його використання й упровадження у стінах власних інституцій.  

Закарпатські траси увійшли в топ-10 смертельних українських доріг

Начальник департаменту ДАІ Анатолій Сіренко упевнений, що знизити аварійність на дорогах можна, запровадивши три радикальних нововведення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат