Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2500, 20

Економісти й банкіри вчили ужгородських школярів заощаджувати

У рамках проекту “Всесвітній тиждень грошей” тренери БізнесШколи ПриватБанку разом з кафедрою економіки УжНУ провели для учнів цікавий та пізнавальний семінар. Школярам розказали про фінансову безпеку та можливості заощаджень.

В опозиційному уряді Вілкул стане віце-прем

- Люди кажуть, що дії сьогоднішньої влади, особливо засідання уряду, з кожним днем ​​все сумніше і смішніше будь-яких шоу і серіалів. То вони один одного садять, потім випускають, потім звинувачують у крадіжці 7500000000. Але нічого не змінюється, життя українців стає все гірше.

Військову службу будуть враховувати у трудовий стаж

Президент України Петро Порошенко підписав закон, який передбачає зарахування часу перебування на військовій службі до трудового стажу.

Львівська пивоварня має нового директора

Олексій Олійнічук призначений директором Львівської пивоварні.

У Закарпатті можна виграти 4 тисячі гривень у Всеукраїнській олімпіади з угорської

В Ужгороді проходить перша Всеукраїнська олімпіада з угорської мови та літератури.

Закарпатці отримуватимуть субсидію, згідно їх доходу після сплати податків та ЄСВ

Реформування системи субсидій в Україні передбачає, що при їх оформленні враховуватимуться реальні, а не нараховані доходи. Про це повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко під час години запитань до уряду у парламенті.

Закарпатська влада роз’яснила, яким буде ЗНО у 2015 році

Нижче наведено особливості Зовнішнього незалежного оцінювання знань абітурієнтів у 2015 році.

Проявіть милосердя.Допоможіть дитині!

«Дайте шанс нашому синочку відчути життя!» Дорогі закарпатці, допоможіть врятувати 9-річного Нікіту зі Сваляви

Закарпаття візьме участь у презентації     харчових продуктів у Польщі


29-31 травня 2015 року Підкарпатське воєводство Республіки Польщі організовує  міжнародний ярмарок високоякісних товарів і продуктів харчування "EKOGALA". Захід проходитиме в регіональному культурно-спортивному центрі "Podpromie" в Ряшеві(Жешув).

Для щасливого довголіття треба: сім’я, родина і пес

Чи щасливі ви у шлюбі, чи маєте багато друзів та чи гасає вашою оселею кумедний цуцик – виявляється, саме це потрібно людині, щоби прожити довге життя.

Закарпатська податкова: Чоловік відшкодував державі понад мільйон гривень

У ході досудового розслідування кримінального провадження, 16 березня 2015 року відшкодовано понад 1,1 млн грн завданих державі збитків.

Вілкул: необхідний діалог всередині парламенту і з європейськими лідерами

Делегація Опозиційного блоку провела в Брюсселі зустріч з депутатами Європейського парламенту

Прокуратура завадила відібрати у закарпатських сиріт будинок

Прокуратура Тячівського району в суді довела законне право двох дітей на спадковий будинок, який залишився їм після смерті матері.

30 мільйонів гривень ми платимо за утримання суддів, які не працюють

Щомісячне утримання суддів, які досягли граничного для виконання своїх обов’язків віку, коштує держбюджету у майже 2,5 мільйона гривень, що становить близько 30 мільйонів гривень на рік.

Ужгородці судитимуться проти нардепа Пацкана за землю (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція ужгородців - власників земельних ділянок, які подали колективну скаргу до керівництва держави на дії нардепа В.Пацкана.   Йдеться про справу земельних ділянок по вул. Стефаника в Ужгороді.

50 тисяч гривень на навчання у вузі можуть виграти закарпатські випускники шкіл

В Україні стартує економічна онлайн-олімпіада для школярів «Фінансовий геній». Підтягнути рівень своїх економічних знань та отримати 50 000 грн на навчання у виші тепер зможуть випускники будь-якої української школи.

У Закарпатській ОДА обговорили реформи з надання адмінпослуг у сфері держреєстрації

У четвер, 12 березня, під егідою головного територіального управлінням юстиції у Закарпатській області проведено семінар з державними та приватними нотаріусами краю. 

ДФС Закарпаття: Отримали спадщину чи дарунок? Задекларуйте!

В Головному управлінні ДФС у Закарпатській області інформують, що за нульовою ставкою податку на доходи фізичних осіб оподатковується вартість спадщини і дарунків, якщо вони отримані від члена сім’ї першого ступеня споріднення (чоловік, дружина, батьки і діти).

Михайло Чурило: «Шевченко вчить перемагати у війні з Росією»

Активіст громадської організації «Самодопомога Закарпаття», депутат міської ради Ужгорода Михайло Чурило про актуальність шевченківських слів сьогодні.

За 100 днів роботи влади в опозиції до неї вже мільйони українців, - Вілкул

- Депутати з провладної коаліції зрадили своїх виборців. Чи не проведено жодної обіцяної реформи. Результатами непрофесіоналізму влади стали масові звільнення, зупинені підприємства, катастрофічне падіння курсу гривні, зниження пенсій і зарплат, зростання цін і тарифів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат