Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2480, 20

Чим пов’язує РРО та 1 липня закарпатських   «єдинщиків»?

ГУ ДФС Закарпаття доводить до відома платників єдиного податку, що до Податкового кодексу України внесені зміни щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) суб'єктами господарювання, які здійснюють готівкові розрахунки за товари (послуги).

Закарпатці будуть одружуватися в банку

"ПриватБанк" надасть можливість українцям укладати шлюб у відділеннях банку.

Як дружина Віктора Орбана рятується від поганого настрою?

19 березня Берегово відвідала дружина прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, Посол доброї волі Угорської екуменічної служби допомоги Аніко Левої.

Словаки профінансували обладнання для шкільного медіацентру в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

31 березня у приміщенні Медіа-центру учнівського врядування міста Ужгорода відбулась презентація репортерських досягнень юних активістів.

Ужгородська школа має свій медіацентр

Ужгородські школярі та їхні вчителі підведуть перші результати роботи учнівського медіа-центру.

Закарпатські фахівці вчаться у голландців надавати психологічну допомогу

Тренінги   щодо розвитку та реформування системи надання послуг у сфері   психічного здоров’я проходять на Закарпатті.

Закарпаток відзначили   державними нагородами

Закарпатські жінки отримали державні нагороди.

У Закарпатті турніром із петанку вшанували пам’ять креативного натхненника Володимира Гвоздя (ФОТО)

У Мукачеві відбувся турнір з петанку ім. Володимира Гвоздя - відомого рекламіста, креативного натхненика, організатора цікавих акцій та подій, а також колишнього очільника Мукачівського міського осередку "УДАРу".

Отримати субсидію закарпатцям буде ще легше

Про це повідомила заступник департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Ганна Морозюк.

Закарпатська прокуратура "взялася" за освіту

За результатами вивчення вимог бюджетного законодавства України встановлено факт неправомірного відшкодування посадовими особами державних закладів збитків, завданих внаслідок здійснення протиправних дій за рахунок бюджету у сумі понад 160 тис. грн.

Закарпатські рятувальники знешкодили шість ВНП часів Другої світової війни

25 березня фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучили та знешкодили 6 вибухонебезпечних предметів, виявлених напередодні на території області.
Так, 24 березня у смт Воловець діти під час прогулянки лісом виявили у потічку металічний предмет, схожий на вибухонебезпечний.

Щербей залишився без роботи?

Причиною відсторонення від посад на час розслідування усіх регіональних очільників МНС стали корупційні схеми головного МНСника країни

Закарпатці зможуть звернутися зі своїми проблемами до нардепа Горвата

Народний депутат України Роберт Горват, який пройшов до Верховної Ради VIII скликання по виборчому округу №68 (м.Ужгород та Ужгородський р-н), проводить плановий прийом громадян.

Ужгородські лікарі радилися, як лікувати учасників АТО (ВІДЕО)

У середу, 25 березня   в Ужгороді під час чергової колегії управління охорони здоров’я медики краю обговорили низку актуальних питань.

У с. Кам’яниця внаслідок спалювання сухої трави загорівся дачний будинок

24 березня пожежа охопила дачний будинок у с. Кам’яниця Ужгородського району. На момент появи вогню в двоповерховій споруді нікого не було. Загорання помітили власники сусідніх ділянок, які о 13:20 повідомили про пожежу до служби порятунку «101».

Закарпатське управління ДСНС про безпеку дорожнього руху

Останнім часом водії все частіше нехтують правилами дорожнього руху, зокрема, не всі вони вважають своїм обов’язком поступитися дорогою спецавтомобілю, який мчить на виклик. Результат - рятувальники-пожежники не можуть оперативно прибути на місце виклику і своєчасно ліквідувати НС та врятувати життя громадянам. Проте трапляються випадки, коли вони мчать на виклики, але допомога може знадобитися їм самим.

Лісовий фонд Закарпаття має достатні запаси деревини

У середу, 25 березня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбувся брифінг начальника управління лісового та мисливського господарства краю Михайла Липчея. Посадовець розповів представникам мас-медіа про пріоритетні напрямки в роботі, а саме – відновлення закарпатських лісів та їх охорону від незаконних рубок.

2 млн 750 тисяч гривень отримали родичі закарпатських учасників акцій протесту та АТО

У Закарпатській обласній раді відбулося засідання   постійної комісії з питань праці, зайнятості та соцзахисту населення, яку очолює Антон Ліврінц.

Найгірше вчаться студенти факультету міжнародних відносин УжНУ

Середня успішність студентів УжНУ згідно з результатами зимової сесії – 91,1%, показник якості знань склав 38,4%. Найвища успішність – 99,6% - у студентів факультету суспільних наук та факультету здоров’я людини. Найнижча – на факультеті міжнародних відносин.

Закарпатських експортерів та виробників запрошують   на бізнес форум у Словаччині

14-23 квітня 2015 року Закарпаття матиме змогу презентувати свої інвестиційні, експортно-імпорті можливості на Словацько-українському бізнес форумі, який пройде в м. Кошице (Словаччина) в рамках заходів «Дні України».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат