Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2520, 20

Угода підписана: Угорщина дасть Закарпаттю 155 мільйонів форинтів

155 мільйонів форинтів угорських інвестицій вкладуть в гуманітарну сферу Закарпаття.

Прикордонники розказали, як з ними можна контактувати

Шановні громадяни! З будь-яких питань, що стосуються діяльності Державної прикордонної служби України та її персоналу, Ви можете звертатись у відповідні структурні утворення за наступними адресами та контактними телефонами:

У Мукачівському прикордонному загоні — новий керівник    

Відтепер полковник Юрій Олексійович Ковтун очолює Мукачівський прикордонний загін. Представити його першим особам Закарпатської області та керівникам правоохоронних і силових відомств краю приїхав генерал-майор Валерій Гресько – начальник Західного оперативного управління Державної прикордонної служби України.

В ОДА говорили про місцеве самоврядування у краї


Сьогодні, 5 березня, в Закарпатській ОДА відбувся круглий стіл на тему: «Перспективи розвитку місцевого самоврядування у контексті реалізації  Закону України «Про засади державної регіональної політики».
Участь у заході взяли голова облдержадміністрації, голова облради, керівники департаментів та управлінь ОДА,   представники місцевого самоврядування та виконавчої влади, громадських організацій та політичних партій, науковці та викладачі УжНУ.

Ужгородські кардіологи розкажуть, на що буде витрачено 215 мільйонів доларів

У четвер, 5 березня, в обласному клінічному кардіологічному диспансері о 15.00 відбудеться прес-конференція присвячена презентації проекту   Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Поліпшення охорони здоров’я на службі людей» в рамках якої Україна отримає близько 215 млн доларів.

У закарпатській "Карпатській Січі" кажуть, що їм соромно через сльози за героями (ФОТО)

Закарпатський підрозділ спецпризначення "Карпатська Січ" не припиняє воювати разом з побратимами на східному Українському фронті у російсько-українській війні.

Парламент ухвалив рішення про виділення коштів на ремонт доріг Карпатського Єврорегіону

Рішення про виділення коштів на ремонт доріг у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях сьогодні, 2 березня, прийняла Верховна Рада України. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» (https://www.facebook.com/V.Packan) повідомив народний депутат Валерій Пацкан.

В закарпатських школах акцентуватимуть увагу на патріотичному вихованні

В обласній адміністрації відбулася нарада з начальниками управлінь освіти, молоді та спорту райдержадміністрацій та міськвиконкомів. Участь в заході взяли голова облради Володимир Чубірко, директор департаменту освіти та науки ОДА Михайло Мотильчак, освітяни краю, фахівці обласного військкомату.

Мотильчак розкаже, якою буде освіта у Закарпатті у 2015 році

У середу, 4 березня у прес-центрі Закарпатської ОДА (другий поверх) відбудеться брифінг директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Михайла Мотильчака.

У Закарпатті психологи навчали прийомних батьків (ФОТО)

З 25 по 27 лютого у місті над Латорицею прийомні батьки, батьки-вихователі з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу з Мукачівщини та Іршавщини пройшли навчання. Спікерами тренувань виступила подружня пара психологів –   Олександр та Андріана Кацьори.

В Ужгороді волонтерів навчали запобіганню емоційному вигоранню (ФОТО)

У п’ятницю, 27 лютого, о 15.00, у приміщенні медіа-центру Учнівського врядування відбувся тренінг для волонтерів по запобіганню емоційного вигорання. З активістами фахово попрацював – психотерапевт, гештальт-терапевт Скрипинець Сергій.

Близько 6 мільйонів гривень витратила влада на культуру у Закарпатті у 2014 році

У четвер, 26 лютого, за участі голови Закарпатської ОДА Василя Губаля відбулось розширене засідання колегії управління культури облдержадміністрації та обкому профспілки працівників галузі.

Як тепер формується єдиний соціальний внесок

Пенсійний фонд України у Закарпатській області роз'яснює зміни до деяких законодавчих актів України.

У Закарпатті можна отримати миттєві онлайн-консультації від податківців

Інформаційно-довідковий ресурс «ЗІР» – миттєве отримання податкових консультацій!

В Ужгороді дітей вчили захищатися у випадку небезпеки

Сьогодні, 26-го лютого, в Ужгороді для дітей пройшли тренувальні навчання за сигналом "Увага всім! Повітряна тривога". Командою до проведення навчання слугував сигнал сирени, який пролунав о 12-й годині з приміщення будинку побуту, що на площі Шандора Петефі.

Україна відводить тяжке озброєння

Україна починає відведення важкого озброєння.
Про це йдеться у повідомленні Генштабу.

В Україні знизиться фінансування пенсій

Уряд збирається серйозно скоротити бюджетні витрати на фінансування пенсій і знизити рівень життя працюючих українців на чверть. Про це йдеться у матеріалі «Хвилі».

Закарпатські студенти-контратники можуть отримати податкову знижку (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Для реалізації права громадян на застосування податкової знижки за наслідками звітного податкового року необхідно подати декларацією про майновий стан і доходи.

В "Ілько" провели вечір бойової слави (ФОТО)

Захід провели для волонтерських рухів, які допомагають учасникам АТО та переселенцям.

Українські і словацькі волонтери разом допомогають учасникам АТО і переселенцям зі Сходу (ФОТО)

25 лютого у Закарпатській обласній раді відбулася зустріч між волонтерами України та Словаччини, яку організувала ГО «Закарпатська громада».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат