Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2440, 20

У Закарпатті прикордонники стріляють і кидають гранати (ФОТО)

Кілька днів поспіль бійці Чопського прикордонного загону проходять масштабні навчання на базі одного з найбільших полігонів Закарпатської області.

У Закарпатті під час руху загорівся автобус, у салоні було 46 пасажирів (ФОТО)

26 квітня в с. Голубине Свалявського району на 750-му кілометрі траси Київ-Чоп загорівся автобус марки SETRA, який рухався по маршруту «Ужгород-Львів».

В Ужгороді науковці із 7 країн провели конференцію по проблемах фінансово-кредитної системи

23-25 квітня 2015 року в Ужгороді відбулася масштабна науково-практична конференція, організована та проведена кафедрою фінансів і банківської справи УжНУ за підтримки ПАТ «КБ «Хрещатик» та особисто Голови Правління цього банку — к.е.н., заслуженого економіста України Дмитра Гриджука.

Рятувальники вшанували пам’ять ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи

24 квітня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбувся мітинг-реквієм, присвячений пам’яті ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Минуло вже 29 років із дня найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, яка загрожувала світу масштабним зараженням радіацією. Тоді, 1986-го, тисячі українських вогнеборців, серед яких були й закарпатські пожежники, вели відчайдушну боротьбу з радіаційною загрозою.

Українці збирають гроші на віскі, пилесос-робот і силіконові груди (ІНФОГРАФІКА)

У ПриватБанку проаналізували, на що найчастіше збирають гроші українці за допомогою послуги накопичення "Скарбничка".

Переможець студентського конкурсу «Кращий за фахом» вчиться у Хусті

Вже в котре доброю традицією стало проведення конкурсу професійної майстерності серед випускників медичних коледжів Закарпатської області. Проведення таких конкурсів є стимулом до навчання, до творчості, особистого вдосконалення, а також підвищення престижу професії медичного працівника.

Михайло Чурило: «Як зробити Ужгород кращим»

Корупція, бюрократія, зневага до права громадянина — це те, на що ми наштовхуємось кожного дня. Але сподівання, що все вирішиться “згори”, є марними. Як показує практика, долати проблеми і робити місто кращим для життя може тільки громада. Про три кроки самоорганізації громади та її вплив на владу розказує політик та громадський діяч, депутат Ужгородської міської Ради Михайло Чурило.  

“Дорога життя” тепер має приміщення європейського зразка (ФОТО)

Медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя» в Ужгороді уже переселився в оновлене, по-справжньому затишне, сучасне, а головне — зроблене з любов’ю приміщення на вулиці 8 березня.

25 квітня в Ужгороді пройде генеральне прибирання (АФІША)

25 квітня, з 10.00 у різних містах України пройде еко-акція "Прокинься". Небайдужі прибиратимуть у своїх містах.

Губернатор Губаль просить закарпатців заповнити анкети на субсидію

Як повідомлялося, у понеділок під час прес-конференції голова Закарпатської ОДА Василь Губаль просив закарпатців заповнювати анкети для отримання субсидій. Сьогодні з’явилася інформація щодо "гарячих ліній", на які можна звертатися у районах з метою отримання певної інформації про субсидії.

Державна служба охорони має вакансії. Можна без вищої освіти

З дитинства мріяли стати міліціонером? Шанс ще не втрачено – в Управлінні Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області запрошують на роботу молодих та перспективних людей, які мріють працювати в органах внутрішніх справ.

Закарпатці зможуть поїхати закордон, якщо сплатять усі податки

Платники податків – резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов’язані подати декларацію не пізніше ніж за 60 календарних днів до виїзду.

На Закарпатті оголошено черговий конкурс з перевезення пасажирів

Закарпатська ОДА оголосила конкурс з перевезення пасажирів на міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньо обласні маршрути).

В Закарпатті митники самі викрили колегу-корупціонера

В Закарпатській митниці ДФС переконані, що ідеального нема нічого, але до ідеалу потрібно прагнути. Одним розчерком пера корупцію не побороти, а службових осіб сумлінно й чесно виконувати свої обов’язки не змусити.

"HR-кав’ярня" проведе в Ужгороді воркшоп

25 квітня в Ужгороді (Жупанатська 15/4, Ужгородський прес-клуб) пройде зустріч Львівського клубу менеджерів із персоналу "HR-кав’ярня". Тема воркшопу "Управління персоналом: покроковий аналіз усіх процесів".

Щадей очолив міліцію

Заступник начальника УМВС області полковник міліції Василь Русин представив особовому складу Хустського міськвідділу нового заступника начальника міськвідділу. Ним став підполковник міліції Володимир Щадей.

Закарпатські письменники і журналісти проводили ознайомчі лекції в третій школі Ужгорода (ФОТО)

Відомі закарпатські письменники і журналісти взяли участь у «Тижні книги», який тривав в Ужгородській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням англійської мови з 14 по 17 квітня.

У травні українці відпочиватимуть 13 днів

Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів від 12 листопада 2014 №1084-р у травні випадає 13 вихідних та святкових днів.

Велетенське провалля у Солотвині за три дні побільшало вдвічі

В селі Соловино на Тячівщині утворилося ще одне велетенське провалля. Причому воно росло жахливими темпами і лише за три дні збільшилося вдвічі. При цьому збільшення провалля не зупинилося – воно росте далі.

«Чем тебе ЛНР, су#а, не нравится? Ты знаешь, кто такой Гелетей?»: П'яний дебош в Ужгороді

Вчера   вечером в мирном городе Ужгород, прямо в центре города,   накаченный алкоголем мужчина устроил настоящее побоище! Вся суть в том, что мотив этого быдла явно был не хулиганским.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат