Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2380, 20

Україна - серед лідерів онкологічної захворюваності у Європі

У понеділок, 25 травня, о 12.00 в прес-центрі обласного Центру здоров’я (пл. Театральна,6) відбудеться «Круглий стіл» з питань доступності знеболення для паліативних хворих та розвитку паліативної допомоги в м. Ужгород та області.

Українець недодекларував майже 105 кг «Lavazza»

В ході митного контролю «Renault Logan» та речей громадянина України, який повертався з Італії, працівники митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС» знайшли не заявлені в декларації майже 105 кг італійської кави «Lavazza».

Рух дизельного потягу «Королево-Батьово» відновлять найближчим часом

Дизельний потяг «Королево-Батьово» перестав курсувати у вівторок, 19 травня. Як пояснили в Ужгородській дирекції Львівської залізниці, потяг є збитковим

Працівники Закарпатської ДФС долучилися до «вишиваного» флешмобу

Сьогодні в містах України проходить День вишиванки у вигляді всеукраїнського флешмобу «Усі в вишиванках». Цю загальнонаціональну акцію підтримали і працівники ГУ ДФС у Закарпатській області.

Лист у редакцію: Чому неподалік "Юності" так брудно

Читачка газети "РІО" надіслала нам на електронну скриньку листа із важливою проблемою. Йдеться про засміченість неподалік відпого спорткомплексу "Юність".

В Ужгороді обговорювали інформаційну безпеку (ФОТО)    

В Ужгороді відбувся бар-кемп- неформальна інтерактивна зустріч на тему «Журналістика між Сходом і Заходом України», де журналісти з 8-ми областей України та експерти обговорили важливі питання сучасного інформаційного простору країни.

Спортсмен із Закарпаття уже добіг Львівщини, аби зібрати гроші для діток, хворих на ДЦП (ФОТО)

Минулої неділі в Ужгороді стартував «Марафон життя». Це наймасштабніший забіг у тисячу кілометрів, який триватиме 20 днів і завершиться на Майдані Незалежності у Києві.

Стадіон «Спартак» оновлюють

Голова обласної ради Володимир Чубірко та начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман оглянули як тривають будівельні роботи на стадіоні «Спартак», де коштом області буде облаштоване ще одне спортивне поле.

Вілкул: Коаліція не поставила на голосування закон про індексацію пенсій

- На порядку цього пленарного тижня знову немає жодного законопроекту, які запропонував Опозиційний блок. Ми наполегливо щотижня пропонуємо розглянути закони, які вимагають негайного застосування - це стабілізація економічної ситуації, індексація заробітних плат і пенсій, мирне врегулювання на Сході.

Через нестачу палива Укрзалізниця скасувала рейси Королево-Батьово та Батьово-Солотвино

Укрзалізниця скасувала рейс №6577 Королево-Батьово, котрий прибуває у Берегово о 06:39 (за середньоєвропейським часом), та рейс №6578 Батьово-Солотвино, котрий прибуває у Берегово о 10:27 (за середньоєвропейським часом).

Закарпатгаз: Коли, де і кому безкоштовно встановлюватимуть газові лічильники?

Перелік адрес, за якими ПАТ "Закарпатгаз" безкоштовно встановлюватиме лічильники. Графік буде постійно оновлюватись на сайті ПАТ "Закарпатгаз", тож слідкуйте за інформацією.

Закарпатгаз: Коли, де і кому безкоштовно встановлюватимуть газові лічильники?

Перелік адрес, за якими ПАТ "Закарпатгаз" безкоштовно встановлюватиме лічильники. Графік буде постійно оновлюватись на сайті ПАТ "Закарпатгаз", тож слідкуйте за інформацією.

На Закарпатті відбувся конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини»


З нагоди святкування Міжнародного дня сім’ї   у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» днями відбувся   ХІІ обласний конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини», в якому взяли участь біля ста дітей із багатодітних родин з усіх районів Закарпатської області.  

Нелюди топчуть квіти та ламають лавиці у райцентрі

У центрі Перечина невідомі особи топчуть квіти на узбіччях тротуару, нахабно засмічують їх недокурками, хоч поруч знаходяться спеціальні урни для сміття, а також ламають лавиці для сидіння пішоходів.

16 травня в ужгородському сквері Петефі пройде суботник

16 травня ужгородські працівники ПриватБанку прибиратимуть територію скверу на пл. Ш. Петефі. Запрошуємо клієнтів та усіх бажаючих приєднатися до “зеленого” суботника.

Віра Варцаба, УжНУ: «Хочете стати заможними та успішними – оберіть професію фінансиста»

Економічний факультет – один із найстаріших та найпопулярніших серед факультетів Ужгородського національного університету. Понад 50 років цей структурний підрозділ забезпечує потреби економічної теорії і практики краю, України, а деколи й закордоння.

У Закарпатті хочуть створити молодіжний центр

Закарпатська молодь проведе ІІ обласний молодіжний форум.

У Закарпатті працюють над тим, аби допомогти дітям-аутистам

У Закарпатській ОДА створено робочу групу з підготовки проекту обласної програми „Про психолого-педагогічний та медико-соціальний супровід дітей з аутизмом”.

Закарпатці отримали спадщини і подарунків на 111 мільйонів гривень

За період деклараційної кампанії, яка   стартувала 1 січня 2015 року, мешканцями Закарпаття подано 5490 декларацій про майновий стан і доходи за 2014 рік.

Голова "Закарпатгазу" пояснить, чому людям прийшли квитанції за новим тарифом

У п'ятницю, 15 травня, планується брифінг для журналістів голови правління ВАТ "Закарпатгаз" Віталія Марциновича Шатила.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат