Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2540, 20

Розпочато благодійну акцію «Підтрримай країну – допоможи бійцю АТО»

Як розповіла завідуюча відділом комплектування донорських кадрів Закарпатської обласної станції переливання крові Марія Фантич, з п’ятиста чоловік – більше половини донори-родичі.

Закарпатським бійцям АТО виділили 728 земельних ділянок

На сьогодні Головне управління Держземгентства у Закарпатській області видало 604 накази про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО та членам їх родин на загальну площу 143,6 гектара.

Кабмін пропонує підвищити на 5 років пільговий пенсійний вік для жінок

Кабмін пропонує поетапно підвищити на 5 років пільговий пенсійний вік для жінок, а також збільшити страховий стаж для осіб, які мають право на пільгову пенсію.

У Закарпатті хочуть зробити безкоштовну освіту для дітей загиблих учасників АТО

Облдержадміністрація пропонує внести зміни до Програми розвитку регіональної вищої освіти на 2013 – 2017 роки. Відповідний проект рішення буде розглядатися на черговій сесії облради.

Хто у Закарпатті може отримати податковий кредит (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Про це йдеться у прес-релізі відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Візи для українців стали ще недоступнішими

Новий курс валют стає непід'йомним для українських туристів

Нові правила для в’їзду росіян в Україну

З 1 березня змінено правила в'їзду громадян Росії в Україну.

Один мобільний дзвінок: Закарпатці можуть сплачувати компослуги і купувати квитки через телефон

Закарпатські клієнти ПриватБанку можуть здійснювати платежі за телефоном.

337,5 мільйонів гривень виділили на пенсію у лютому — Пенсійний фонду у Закарпаття

На Закарпатті пенсії за лютий профінансовано на 82% місячної потреби.

Нацбанк випустив монету з рибками, присвячену дітям (ФОТО)

Ця монета належить до серії "Дитячий Зодіак". Присвячена дітям, які народилися під сузір`ям Риб.

17 тисяч гривень заплатять закарпатські роботодавці за неоформлених підлеглих

Якщо ви читаєте цю статтю, і ваші працівники офіційно працевлаштовані то ця стаття стане для вас довідковою, а якщо у вас працюють робітники «нелегали» то читайте цю інформацію уважно.

У Закарпатті вшанували прикордонників, які служили в АТО

19 лютого в місті Чоп відбулись урочистості з нагоди вшанування окремої бойової прикордонної комендатури «Чоп», 173 бійці якої після, майже, п’яти місяців служби в зоні АТО, повернулись до місця дислокації.

Пісня від закарпатського гурту "4исла" — про АТО, Дебальцево і надію (ВІДЕО)

Пропонуємо вашій увазі пісню, яка "народилася" 17 лютого. Її автор, Генадій Донецький розповів, що це сталося досить спонтанно "через вчорашні події, через перемир’я, яке не відбулося, через велику кількість людських втрат".

Тіло героїчного ужгородця Віталія Постолакі досі не вивезено з Дебальцевого

Невтішна інформація про долю майора 128-ї бригади Віталія Постолакі.

Мешканці   ужгородської 16-поверхівки просять "антисуїцидних" решіток

«Ми,   мешканці горезвісної 16-поверхівки, звертаємося до Вас, як до посадової особи обласної влади, з проханням допомогти нам у встановленні металевих решіток на перехідних зовнішніх балконах, щоб завадити частим актам суїциду, що здійснюються особами, які проникають сюди, незважаючи на встановлені кодові замки на вхідних дверях будинку.

На Закарпатті на цьому етапі мобілізації призвали лише 4 угорців

Распространенную российскими СМИ информацию о якобы чрезмерной мобилизации людей с венгерской национальности на территории Закарпатья опроверг главный закарпатский военком Иван Васильцюн.

Закарпатські підприємці матимуть кращі умови для бізнесу


Верховна рада прийняла в другому читанні та в цілому проект закону, яким передбачається спрощення умов ведення бізнесу в Україні, а також зменшення адміністративного навантаження на підприємців.

Олександр Вілкул: Переговори з МВФ повинні бути відкритими

- Те, що з Україною ще розмовляють і МВФ веде переговори - це саме по собі позитивний сигнал. І гроші потрібні країні. Але погано, що це відбувається за закритими дверима. Це кулуарні домовленості, які поки не бачить суспільство і парламент.

Закарпаття разом з угорськими партнерами узгоджуватимуть   спільні грантові проекти

Сьогодні   голова Закарпатської обласної ради   та голова ОДА   провели зустріч з головою загальних зборів Соболч-Сатмар-Березької області Оскаром Шестаком. Участь в заході взяли й заступник голови загальних зборів Саболч-Сатмар-Березької області Іштван Сабо,   голова комісії з питань міжнародних зв’язків та транскордонного співробітництва загальних зборів області Саболч-Сатмар-Берег Міклош Керекеш, Генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бочкаї, перший заступник голови облради Михайло Попович, голова комісії облради з питань транскордонного співробітництва. Михайло Кічковський.

Єпископ Варсонофій дасть прес-конференцію в Ужгороді

У вівторок, 17 лютого, о 12.00, у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» (Ужгород, площа Корятовича, 2, 2 поверх) пройде прес-конференція єпископа Ужгородського і Закарпатського ВАРСОНОФІЯ, УПЦ КП.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат