Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2640, 20

Понад 4 тисячі закарпатців мають середню пенсію понад 3500 гривень

VIP-пенсіонери отримуватимуть трохи менше грошей. Про це на брифінгу розповіла Анастасія Пентек, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Роз’яснення змін у трудовому законодавстві

У трудовому законодавстві новації: працівник може отримати допуск до роботи лише після укладання трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням роботодавця. При цьому роботодавець повинен повідомити органи ДФС (податкову інспекцію) про прийняття громадянина   на роботу.

ДСО проводить акцію у Закарпатті “Квартира під охорону” (ФОТО)

Як свідчить міліцейська статистика, під час довготривалих відпусток активізуються квартирні крадіжки.

У закарпатській родині горіло майна на 200 тисяч гривень

Закарпатський Хуст: вогнеборці врятували від знищення матеріальні цінності на суму 200 тисяч гривень.

РОЗ’ЯСНЕННЯ: скільки закарпатці платитимуть податків за свої квартири у 2015 році

Податок на нерухоме майно закарпатці сплачуватимуть за нормами 2014 року.

Начальник Пенсійного Фонду у Закарпатті роз’яснить зміни у пенсійному законодавстві

У вівторок, 20 січня, у прес-центрі Закарпатської облдержадміністрації (2-й поверх) відбудеться брифінг начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасії Пентек.

Податкова дає час закарпатцям до 20 січня

20 січня 2015 року – останній день подання декларації з ПДВ за грудень.

Закарпатці отримуватимуть 7% від кожної покупки ліків

ПриватБанк та аптека "MAXIMUM" повернуть кожному покупцю відсотки від витраченої суми куплених ліків.

Шахраї теж взялися за біометричні паспорти: будьте обережні

Державна міграційна служба закликала українців не користуватися послугами сумнівних посередників, які пропонують оформлення біометричних паспортів за підвищеними тарифами.

РОЗ’ЯСНЕННЯ податкових змін для різних груп підприємців

Законом України від 28 грудня 2014 року № 71-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи) зменшено кількість груп платників єдиного податку з 6-ти до 4-х.

Наскільки бідніше за рік почали жити українці?

За інформацією Держслужби статистики, у 2014 році інфляція становила 24,9%. Це означає, що їй зовсім трохи не вистачило до сумного рекорду 2000-го року — 25,8%.

Із пенсії закарпатці платитимуть податок

З 1 січня 2015 року у відповідності до Закону України від 28.12.2014 року №71 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» змінено порядок оподаткування пенсій.

Як не допустити лиха на власній кухні – поради рятувальників

Кухня є одним із найнебезпечніших місць у квартирі чи будинку, адже тут постійно використовують газові й електроприлади (духовку, мікрохвильову піч, електрочайник,  тостер тощо), відкрите полум’я та легкозаймисті речовини, наприклад олію. Усе це може за лічені хвилини призвести до пожежі, від якої постраждає домашнє майно чи навіть люди.

Пенсіонерам-чорнобильцям скасували пенсію

Законом України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» від 28.12.2014 року №76 чинний з 01.01.2015 року передбачено зокрема наступні зміни:

Свалявщина забезпечила в казну 124 млн 380 тис. грн податкових надходжень

За словами начальника Свалявської ОДПІ Ганни Лендєл, в результаті вжитих інспекцією організаційних та практичних заходів протягом 12 місяців 2014 року до Зведеного бюджету від платників податків надійшло 124 млн 380 тис. грн податкових платежів. Державний бюджет поповнено на 58 млн 285 тис. грн, що на 7 млн 16 тис. грн, або на 14% більше відповідного періоду минулого року.

Як отримати статус учасника бойових дій (ІНФОГРАФІКА)

Ніхто не знає і скільки в Україні учасників АТО. Лише нещодавно Уряд доручив Мінсоцполітики і Держслужбі у справах ветеранів створити єдиний реєстр учасників АТО.

На Закарпатті офіційно мешкають 3 тисячі переселенців, частина з них отримує фінансову допомогу

За інформацією Регіонального штабу з питань, пов’язаних з соціальним забезпеченням громадян України, які переселяються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, в Закарпатську область переїхали 3164 громадян.

Маленькі ужгородці прийшли колядувати на сесію міської ради (ФОТО)

Учні ужгородських шкіл сьогодні, 14 січня, щедрували і колядували депутатам та працівникам міськвиконкому.

1,4 млрд гривень сплатили закарпатці податків у 2014 році

У 2014 році місцевий бюджет Закарпаття отримав майже 1,4 млрд грн податкових надходжень.

У Мукачеві можуть припинити свою роботу 37 гуртків, де навчаються 712 учнів

У Мукачеві хочуть ліквідувати унікальний дитячий екоцентр. Як повідомила директор закладу Тетяна Кіш, депутати мотивують своє рішення нерентабельністю центру.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат