Лісівники Берегівщини відновили стародавній колодязь

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ 11.09.2018 20:18 СОЦІО

 

У рамках роботи благоустрою територій, акцій «За чисте довкілля», «Розчистимо лісові джерела» в Берегуйфалівському лісництві державного підприємства «Берегівське лісове господарство» облаштовано колодязь, який знаходиться в селі Ремети, однак прилягає до лісового фонду.

Цей колодязь стоїть тут ще з давніх часів. Здавна місцеві приходили сюди по воду, бо вважали, що вона живильна й допомагає зцілити від багатьох хвороб. Та й нині люди з навколишніх сіл набирають воду у цій криниці. Вони теж стверджують, що вона тут не лише дуже смачна, а й має певні лікувальні властивості.

Силами працівників державної лісової охорони було збудовано цивілізований колодязь із дахом, поряд встановлені інформаційні стенди з гаслами «Не смітити» та «Маленький сірник - велика біда лісу», зроблені доріжки – усе в природно-лісівничому стилі, якого завжди дотримуються берегівські лісівники. Відтепер це місце привертатиме увагу не лише місцевих, а й туристів, адже тут все зроблено для комфортного відпочинку на лоні природи.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат