Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2700, 20

Як керувати багатоквартирним будинком в Ужгороді? (АНОНС+ПРОГРАМА)

У вівторок, 23 грудня, о 10.00, в малій залі Ужгородської міської ради розпочнеться обговорення на тему: «Результати моніторингу забезпечення рівного доступу осіб з особливими фізичними потребами до правосуддя» за участі організацій інвалідів та судової адміністрації.

Ціни на бензин та дизпаливо ще ростимуть, хоч нафта дешевшає

Попри інформацію про різке зниження цін на нафту, бензин в Україні продовжує дорожчати. Чому так відбувається і чого чекати до Нового року?

Норвегія дасть Закарпаттю гроші

Серед затверджених проектів, які фінансуватимуться, – «Науково-пізнавальний край «Морське око», «Дружба Словаччина-Україна», «Відчуймо один одного» та інші.

Зупинка владою вантажоперевезень залізницею - загроза для всієї економіки України

Безграмотні дії Уряду, яка не забезпечила «Укрзалізницю» паливом і зупинило поставки вітчизняної продукції залізницею, щодня завдає економіці країни і промисловим підприємствам мільйони гривень збитків.

Сьогодні, о 14.30 запалять головну ялинку Закарпаття

Сьогодні, 19 грудня, на площі Народній в Ужгороді за участі керівництва області відбудеться свято запалення головної   Новорічної ялинки.

Для шенгенських віз потрібно здати відбитки пальців

До бази даних вноситься вся інформація, що міститься в анкеті, яку подають до консульської установи, а також цифрова фотографія та відбитки усіх пальців рук.

Закарпатські МНСники стали Миколами для дітей із зони АТО

Рятувальники, юні учасники фестивалю ДЮП та представники Закарпатської обласної організації державного пожежного товариства України запросили 165 дітей вимушених переселенців до загальноосвітньої школи № 8, де на них вже чекало справжнє свято з нагоди Дня Святого Миколая.

На Іршавщині оновили дитсадок


Сьогодні, у селі   Великий Раковець на Іршавщині після реконструкції відкрито дитячий навчальний заклад №3. Заклад оновлювали коштом області та за фінансової підтримки чеського краю Височина.   Оновлений дитсадок будуть відвідувати 75 діток .

Як врятувати колеса й ноги в ожеледицю

За інформацією закарпатських синоптиків найближчими днями в області очікується хмарна погода, часом дощ та сніг, на дорогах ожеледиця. Такі погодні умови підвищують небезпеку травмувань та аварій, адже сприяють виникненню ожеледиці, яка небезпечна як для пішоходів, так і водіїв. На жаль, щорічно реєструється сумна статистика травмувань, пов'язаних з ожеледдю: за небезпечний сезон лікарі надають допомогу тисячам громадян, які постраждали на льоду.

Закарпатські бюджетні заклади переведуть на альтернативне опалення


Голова Закарпатської ОДА прокоментував ситуацію з переведенням закладів бюджетної сфери на опалення, альтернативне газовому. Він розповів, що зараз в районах області тривають роботи з облаштування твердопаливних котлів у закладах освіти, медицини і культури, кошти на яких надійшли із субвенцій з державного бюджету.

55 закарпатських прикордонників повернулися із АТО, отримали відпустку (ФОТО)

Днями до Закарпаття у відпустку прибули перші 55 прикордонників зі складу Чопської та Мукачівської окремих бойових прикордонних комендатур.

В Ужгороді пожежу в квартирі багатоповерхівки приборкали місцеві вогнеборці

16 грудня об 13:38 до служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Щедріна, що в Ужгороді. На виклик, про який сповістили сусіди,  почувши запах диму, виїхала чергова варта 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці локалізували пожежу о 14:05, а ліквідували о 14:58.

7% кафе, барів та ресторанів Ужгорода ігрорують закон про заборону куріння

89% українських ресторанів виконують закон в умовах відсутності захисту прав споживачів.

Платники Свалявського району отримали 5 052 адміністративні послуги

З кожним місяцем все більше платників та громадян міста користуються послугами, що надаються у Центрі обслуговування платників Свалявської ОДПІ. Відвідувачі отримують важливу інформацію для ведення бізнесу, фахові та змістовні консультації щодо застосування норм податкового законодавства та адміністрування ЄСВ.

Уряд хоче закласти в бюджет 22 гривні за долар - джерела

Кабмін збирається закласти в Держбюджет-2015 курс гривні на рівні 22 за долар.Це "Економічній правді" підтвердило декілька джерел в парламенті.

Carlsberg Ukraine вдосконалюється у напрямку бізнес-етики

Відповідальний підхід до бізнесу є ключем до досягнення успіху для Carlsberg Group, саме тому компанії, що належать до неї, надають великого значення питанням бізнес-етики.

Сьогодні в Ужгороді вшанують загиблих героїв України

За ініціативою ГО «Активістів майдану м. Києва» проходить Велика Українська Хода по містам України з метою вшанування пам’яті загиблих на майдані та АТО.

В Ужгороді на "Єврокарі" почали виготовляти нову модифікацію моделі Skoda Octavia

У вівторок, 16 грудня, об 11.45 (виїзд від готелю “Ужгород”) відбудеться виїзний прес-тур Ужгородського прес-клубу на завод «Єврокар», де цього дня   буде розпочато виробництво нової модифікації моделі Skoda Octavia   - Skoda Octavia 4х4 та Skoda Octavia Scout.

17 грудня закарпатці можуть поділитися своєю кров'ю з героями

"Подаруй життя - стань донором" - під таким девізом проходить акція зі здачі крові для вояків.

Меценат Юрій Бережник подарував ужгородським міліціонерам 10 комплектів зимового одягу

Власник готельного комплексу «Прага» Юрій Бережник вже не вперше підтримує ужгородських міліціонерів, які вже несуть службу на Сході країни, та тих правоохоронців котрі невдовзі поїдуть у зону АТО, щоб змінити на бойових постах своїх колег-добровольців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат