Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2760, 20

Обласна влада просить активістів допомоги у вирішенні   екологічних проблем Закарпаття

В Закарпатській ОДА закликають громадських активістів – небайдужих закарпатців – тісніше і дієвіше співпрацювати з владою у різних сферах, у тому числі і стосовно екологічних проблем краю.

З електронним цифровим ключем – ще 14 тисяч закарпатців

З початку 2014 року в Закарпатській області відділи реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД Міндоходів видали майже 14 000 сертифікатів відкритого електронного ключа.

Першу в Україні концепцію інноваційного університету розроблять в УжНУ

Дворічний проект «Інноваційний університет – інструмент інтеграції у європейський освітній і науковий простір» вартістю 35 тисяч євро розпочнуть реалізовувати з січня 2015 року.

Московський патріархат розпалює конфлікт в Україні, - Ватикан

У Ватикані з 18 по 21 листопада проходить пленарна сесія Папської Cовета сприянню християнської єдності, де, зокрема, обговорять питання участі Московського Патріархату в конфлікті на сході України, що є величезною небезпекою для екуменізму.

Буде оновлено "туристичний"   структурний підрозділ Закарпатської ОДА

Розвитком туризму в Закарпатській ОДА має опікуватися окрема структура, в якій дбатимуть про перспективи цієї справи, а не тільки збиратимуть статистику, як це було раніше.

Два закарпатці - з Міжгір’я і Мукачева загинули в АТО (ФОТО)

На жаль, у закарпатському військкоматі підтвердили інформацію про двох загиблих закарпатських вояків.

Як "Закарпатгаз" виписує квитанції про оплату

Газопостачальне підприємство зобов’язане проводити не менше ніж один раз на шість місяців контрольне зняття показань лічильників газу у споживачів відповідно до затверджених графіків.

Нова форма податкової накладної з ПДВ буде з 1 грудня

Оновлена форма податкової накладної та Порядок її заповнення затверджені наказом Міністерства фінансів України від 22 вересня 2014 року № 957 та набудуть чинності з 1 грудня 2014 року.

Щадей збирає депутатів проти Погорєлова, а ужгородці - мітинг

"Ужгород вставай!!!   Погорєлов сидів 7 років у в'язниці за хабар. Суд повернув нам зека!", - йдеться у повідомеленні спільноти "Євромайдан Ужгород" у соцмережі Фейсбук.

ВІДЕО: Як у Закарпатті крадуть електроенергію

Прес-служба ПАТ "Закарпаттяобленерго" поширило серед ЗМІ відео   сюжет журналістів "21 каналу" про крадіжку електроенергії.

12 людей потрапили у ДТП у автобусі в Ужгороді (ФОТО)

Вчора, 25 листопада, о 22.40 на пункт зв’язку оперативно-рятувальної служби Закарпатської області повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, що виникла на вул. Собранецькій (об’їзна дорога) в Ужгороді.

Сьогодні у Закарпатті ховають героїв АТО

За уточненою інформацією військових, прощання з Ігорем Розлуцьким розпочалося з 11.00 біля обласного драмтеатру імені братів Шерегіїв.

"Закарпатгаз" пояснив, чому ужгородцям у квитанціях завищують тарифи

Ужгородцям усе частіше приходять рахунки за блакитне паливо з завищеними цифрами.

Курс гривні за 4 місяці (ІНФОГРАФІКА)

Фактори, які вплинули на валюту в Україні за останні 4 місяці.

Закарпатці можуть до кінця року отримати податкову знижку

Платники податку на доходи фізичних осіб мають право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.

Роботодавці Свалявщини сплатили до бюджету 35 млн 15 тис. грн ПДФО

Податок на доходи фізичних осіб є найсуттєвішим джерелом наповнення місцевих бюджетів. Так, за 10 місяців 2014 року у Свалявському районі надійшло 35 млн 15 тис. грн. «Цей показник перевищив минулорічний на 3 млн 59 тис. грн, а це – додаткові кошти на забезпечення життєдіяльності нашого району», – зазначають у Свалявській ОДПІ.

У 2015 році всі закарпатці мають відзвітувати податковій через Інтернет

Починаючи з нового року всі без виключення платники ПДВ подають звітність через E-mail.

Москаль просить про відпочинок на Закарпатті для луганських дітей

До керівництва Закарпаття з офіційним листом звернувся очільник Луганської ОДА Геннадій Москаль. Він просить про сприяння в організації новорічно-різдвяних канікул дітям (віком від 10 до 15 років) із зони АТО, з метою відпочинку та ознайомлення з історією та традиціями Закарпаття.

У Закарпатті з’ясовують причини пожежі у церкві Московського Патріархату (ФОТО)

23 листопада, о 13.26, за наразі невстановленої причини загорілася кам’яна церква «Святої Покрови» Української Православної Церкви Московського Патріархату, що знаходиться у с. Костева Пастіль Великоберезнянського району.

Що робити закарпатським продавцям, якщо покупці повертають товар

Помилково пробили чек або повертається товар – як діяти?

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат