Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2800, 20

Закарпаття: в очікуванні нових місцевих   виборів

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою став «Новий парламент України: очікування та прогнози. Підготовка до місцевих перегонів». Засідання проходило в рамках виборчого проекту Ужгородського прес-клубу за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Закарпатські царьки-прокурори на службі у Балоги

Когда-то в XVI веке царь Иван Грозный молвил свою мысль: «пока в царстве не будет должного порядка, откуда должна взяться военная храбрость? Если предводитель не укрепляет постоянно войско, то скорее он будет побежденным, чем победителем».

У Закарпатті розвиватимуть альтернативну енергію

У вівторок, 18 листопада, об 11.45 у приміщенні Закарпатської ОДА (конференц-зал) відбудеться прес-конференція організаторів та учасників презентації інноваційного проекту одного з перспективних альтернативних джерел енергії для України «Швецька енергетична верба».

У Закарпатті відкриють пам’ятник та документальну експозицію у пам’ять відомого хірурга

У понеділок, 17 листопада, о 14.00 на території Закарпатської обласної клінічної лікарні буде відкрито пам’ятник професору Олександру ФЕДИНЦЮ.

Громадська організація "Кардинальні зміни" пропонує план дій для ужгородських депутатів

Ми, свідомі громадяни Ужгорода, молода генерація суспільства, звертаємося до мешканців у зв’язку з тим, що в місті не виконуються обіцянки, не відбуваються реальні зміни після завершення революції гідності.

Мукачівець Артем Коханий загинув у АТО

"Майор Коханий Артем Миколайович, заступник коменданта Мукачівської оперативної бойової комендатури. Родом із м. Суми. Штатний контрактник. Сьогодні вночі.Вічна пам"ять!".

Екс-регіонал Беляков, депутат Ужгородської міськради їде на Схід

Юрій Беляков, депутат Ужгородської міськради, екс-регіонал та екс-заступник міського голови Ужгорода заявив, що їде в зону АТО. З цього приводу йому просто під час засідання сесії міськради вручили тепловізор.

Закарпатцям з обмеженими можливостями виплачують по 50 гривень

ПриватБанк виплачує по 50 гривень кожному закарпатцю із обмеженими фізичними можливостями. За словами спеціалістів, на сьогоднішній день в області нараховується понад 60 тис. жителів з інвалідністю.

Демократія забезпечує контрольні функції опозиції

- Демократія передбачає надання опозиції контрольних функцій. Тому представники опозиції повинні як мінімум очолити комітет з питань свободи слова та інформації, Рахункову палату України, регламентний комітет, - сказав Олександр Вілкул, один з лідерів Опозиційного блоку в ефірі телеканалу «Інтер».

В УжНУ запрацювала нова клінічна лабораторія (ВІДЕО)

Таке розширення клінічної бази дозволить вже з наступного року приймати на навчання більше студентів. А викладачі матимуть постійне місце лікарської практики.

Купівельна криза українців

Останні декілька місяців ми спостерігаємо явне падіння рівня життя: багато галузей в економіці зараз перебуває у кризі, деякі напрямки припиняють роботу та підприємства скорочують виробництва та штат робітників. На жаль, ця ситуація була неминучою, а ще й погіршилася із початком війни на Сході.

Середа - виконком в Ужгороді: проводить Волосянський, а Деяк припинив своє членство

Лідер «Карпатської Січі» припинив своє членство в Ужгородському виконкомі.

Чи стануть закарпатські пелети енергією майбутнього?

Одним із найбільш перспективних напрямків деревообробної галузі у світі вважається виготовлення з відходів виробництва пелетів, паливних гранул, що мають за своїми характеристиками унікальні можливості.

Міндоходів розповіло про ризики для тих, хто працює не офіційно

На сьогоднішній день досить багато випадків, коли працівники підприємств, установ, організацій працюють без оформлення трудових відносин та отримують заробітну плату “в конверті”.

Міндоходів роз’яснило ужгородцям, як отримати знижку

Скористатися податковою знижкою за 2013 рік можна до кінця року.

Міндоходів вимагає у закарпатців декларацію перед виїздом закордон (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Законодавчо обумовлений перший крок для виїзду за кордон - подача декларації про доходи.

Чи треба ліквідовувати господарські суди, - дискутували юристи УжНУ

Реформування судочинства в Україні може спричинити ліквідацію господарських судів.

У Закарпатті зупинився мандрівний кінофест про права людини (ІЛЮСТРАЦІЇ)

10 листопада, у конференц-залі ректорату УжНУ урочисто відкрили Одинадцятий Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

У Закарпатті шукають власника вантажівки, яка палала на трасі Київ-Чоп

Про це йдеться у прес-релізі Управління ДСНС у Закарпатській області.

Студенти-економісти УжНУ вчилися на практиці фінансовій грамотності (ФОТО)

Всеукраїнський тиждень фінансової грамотності стартував 3 листопада.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат