Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2900, 20

Найбрудніші вибори за всю історію України пророкує Вілкул

- Влада не забезпечує чесне і демократичне проведення виборів в Україні, на опозиційних кандидатів чиниться тиск. Ці вибори будуть найбруднішими за всю історію країни.

Закарпатець заплатить 10 тисяч гривень за дешеву горілку

Зазначимо, що з початку серпня 2014 року мінімальна оптова-відпускна ціна на горілку і лікеро-горілчані вироби становить 133 грн.

Закарпатські студенти вчилися бути рятувальниками (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 14 жовтня, до вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ужгород Управління ДСНС України у Закарпатській області завітали  студенти третього курсу географічного факультету Ужгородського національного університету разом зі своїм наставником Феліксом Гербутом.

Ужгородські активісти вважають, що демократично кинути наших чиновників у смітники (ФОТО, ВІДЕО)

Trash Bucket Challenge – це демократично, стверджує група громадських ативістів з обласного центру Закарпаття. Але сьогодні йдеться не про вкидання недобросовісних чиновників у сміттєві баки, а про кампанію зі збирання сміття у рідному місті.

Чопські митники зупинили вивезення 700 кг цибулин тюльпанів

В зону митного контролю митного поста «Малий Березний» Чопської митниці Міндоходів заїхав легковий автомобіль марки «Fiat». Ним керувала громадянка України, яка слідувала з Словаччини в Україну.

«Львівське Robert Doms» перемогло на регіональному етапі Всеукраїнському конкурсі якості продукції

2 жовтня у Львові відбулося нагородження фіналістів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції. За результатами експертної оцінки новинка ТМ «Львівське» - преміальна лінійка пива Robert Doms - стала переможцем у номінації «Продукція» та увійшла до 100 кращих товарів України.

Ситуація на східному кордоні. 14 жовтня.

Обстановка на українсько-російському кордоні та на лінії розмежування між силами АТО і незаконними озброєними формуваннями суттєвих змін не зазнала та залишається напруженою. Бойових зіткнень з підрозділами Держприкордонслужби не було.

Завтра закарпатців вчитимуть, що робити під час терористичного акту

У середу, 15 жовтня, о 10.00   на базі хлораторної станції водоканалу Ужгорода (м.Ужгород, вул. Новодоманинська, 1) відбудуться медично-волонтерські навчання з відпрацювання дій у випадку масового ураження людей під час терористичних актів.

Банки офіційно платитимуть податки від депозитів закарпатців, але не розголошуватимуть імена вкладни

Про звіт 1-ДФ, оподаткування пасивних доходів та збереження таємниці вкладу закарпатців.

«Яскрава країна» Закарпаття – 2014


З 25 по 28 жовтня 2014 р. в Ужгороді відбудеться І Відкритий дитячо-юнацький фестиваль-конкурс національних культур та народної творчості «Яскрава Країна» Закарпаття - 2014.

Закарпатські митники вилучили датчики руху вартістю 293 тис. гривень

В зону митного контролю пункту пропуску «Лужанка» Чопської митниці Міндоходів заїхав угорець на «CHRYSLER GRAND VOYAGER». Разом з ним в салоні авто знаходились ще чотири громадяни.

Ужгородська Радванка отримала майданчик (ФОТО)

У суботу, 11 жовтня, відбулося урочисте свято з нагоди відкриття нового спортивного майданчика в мікрорайоні Радванка.

Міндоходів розповіло правила ведення бізнесу у Криму

27 вересня 2014 року набрав чинності Закон України від 12 серпня 2014 року № 1636 «Про створення вільної економічної зони "Крим" та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України».

Ужгород відзначив визволення України від фашистських загарбників форумом (ФОТО)

В Ужгороді відбувся міжнародний форум «70 років визволення України і Східної Європи від німецько-фашистських загарбників».

Один загиблий, 5 поранених прикордонників із Закарпаття

Ще 11 жовтня закарпатська журналістка і волонтер Наталя Зотова повідомила про халепу, у яку потрапили наші прикордонник.

У Закарпатті у пожежі загинув господар дерев’яної хати (ФОТО)

У ніч на 9 жовтня до мукачівських рятувальників надійшло повідомлення про те, що на вулиці Великогірній горить будинок. Сповістили пожежним про факт пожежі водії, котрі рухаючись по автошляху державного значення Мукачево-Рогатин-Львів,  побачили стовп диму, що підіймався над дачним масивом.

Закарпаття передвиборче очами BBC

Передвиборчий процес-2014 у Закарпатті видається цікавим: він має кілька особливостей, які активно обговорюють ті, хто обиратиме наступну Верховну Раду.

Ужгородська прокуратура не дозволила лікувати зуби в угорській школі

Прокуратура міста Ужгорода домоглася скасування рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо передачі приміщення Ужгородської ЗОШ 1-3 ступенів №10 імені Дойко Габора у користування під стоматкабінет.

Сьогодні міністр освіти Квіт розкаже в Ужгороді про реформу освіти

Сьогодні, 9 жовтня, у прес-центрі Ужгородського національного університету (площа Народна, 3, Ужгород) відбудеться прес-конференція відомого ужгородця, міністра освіти України Сергія Квіта та народного депутата України Валерія Пацкана.

На Закарпатті майже 2 тисячі біженців зі Сходу, серед них понад 200 з Криму (ІНФОГРАФІКА)

Кількість тимчасово переміщених осіб з Луганської і Донецької областей за вересень-жовтень 2014 року збільшилась до 360 770 тисяч.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат