Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2920, 20

В Ужгороді експерти обговорили перспективи розбудови міжнародного автобану

  В Ужгороді відбулася конференція «Перспективи розбудови відрізку автомагістралі М34 у прикордонних областях Угорщини та України» (Загонь-Чоп-Ужгород). Йшлося про важливі проекти з розбудови транспортних логістичних шляхів на Закарпатті.  

Перечинському й тячівському підприємцям доведеться сплатити штраф

– Якщо в пляшці горілки плаває муха – ця горілка може бути якісною і безпечною…? Напевно, що ні, – розповідають фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, які проводили перевірки суб’єктів господарювання в Перечинському та Тячівському районах.

Хто лідирує на виборах в Ужгороді

Нашому виданню з досить великою проблемою, але вдалося отримати соціологічне опитування однієї із рейтингових політичних партій, «зроблене для себе» стосовно виборів по одномандатному виборчому округу №68 з центром у місті Ужгород.

Сергей Ратушняк о Путине

"Прощание с Путиным" в день его рождения . Именно об этом экс-мэр Ужгорода Сергей Ратушняк написал на Фейсбуке.

Єдиний в Закарпатті інтернет для молоді з вадами провів День відкритих дверей

Єдиний в Закарпатті та Україні центр - інтернат для молодих людей з розумовими та / або фізичними вадами «Парасолька», розташований у Тячеві, цими днями святкує 5-річчя. Напередодні заклад, де проходили «Дні відкритих дверей»,   відвідали журналісти, які поспілкувалися з   ініціаторами створення унікального центру, в’язали участь у святковому концерті та переконалися: якщо з дітьми та підлітками з вадами займатися та організувати нормальні умови життя, вони тільки зростають: як фізично, так і емоційно.

Дохід «єдинщика» і військовий збір

До Головного управління Міндоходів у Закарпатській області звертаються платники, що перебувають на спрощеній системі оподаткування, з питанням про те, чи є об’єктом оподаткування військовим збором отримані ними доходи.

За півроку тарифи на газ виросли на 60 %

Уряд продовжує «шокову терапію» для українців. Введення однакових тарифів на газ, як для підприємств, так і для населення, стане серйозним ударом для людей, в першу чергу, для малозабезпечених громадян - пенсіонерів, інвалідів. Це означає, що ціна на газ для українців підвищиться ще в 4 рази.

Касові апарати для роздрібних продажів хочуть зробити обов’язковими

Державна фіскальна служба України пропонуватиме Уряду запровадити обов’язкове застосування реєстраторів розрахункових операцій для роздрібних продажів.

Соціальний портрет кандидатів у депутати по виборчому округу №68 з центром в Ужгороді

Виборчий округ №68 цьогоріч встановив рекорд: охочих стати нардепами тут аж 27. Всі різні. За віком, політичними апетитами, фінансовими можливостями, «кандидатським» досвідом та підтримкою чи непідтримкою громадськості.

Пенсіонерам-переселенцям обіцяють 884 гривні на оренду житла

Департаменти соціального захисту в повному обсязі виплачуватимуть компенсацію за оренду житла на 6 місяців для переселенців зі Сходу України, зокрема пенсіонерам та інвалідам.

Майже 3,7 тисяч пачок сигарет приховали у причепі вантажівки, ще тисячу —в «Ягуарі»

Майже 3,7 тисяч пачок контрабандних сигарет виявили цими вихідними в пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці. Під час проведення перевірки причепа вантажного автомобіля марки «ІВЕКО», який прямував до Угорщини спільною оглядовою групою була виявлена схованка.

650 тисяч гривень заплатили закарпатці за здачу житла

Закарпатці–орендодавці поповнили місцеві бюджети на 644,6 тис. грн.

Антикорупційний комітет України попереджає

Увага! Будьте уважні! Небезпечні персони пхнуться до влади (а дехто й цілими сім'ями), купуючи ваші голоси за дрібні послуги, гривні та гречку.

Губернатор Закарпаття продовжує кадрову чистку

Ігор Фізик - керівник Закарпатського обласного управління лісового і мисливського господарства, виходець із Рівненщини, вже не очолюватиме галузь у нашому краї.

Міндоходів нагадало, що гонорари закарпатських журналістів мають оподатковуватися

З повними переліком доходів, що включаються до фонду заробітної плати можна ознайомитись в наказі Державного комітету статистики України від 13 січня 2004року №5 «Про затвердження Інструкції зі статистики заробітної плати».

В УжНУ знайомилися з африканськими студентами

Студенти гуманітарно-природничого факультету з угорською мовою навчання   провели спільну пару зі студентами з Нігерії, які приїхали на навчання до УжНУ.

Відтепер можна купувати "Балтику 7" у 5-літровій упаковці (ФОТО)

Починаючи з кінця вересня, українські споживачі можуть придбати пиво «Балтика 7» в абсолютно новій упаковці - металевій діжці об'ємом 5 літрів.

Географія роботи: де готові працювати українці?

Українці все частіше шукають роботу в Польщі, Чехії, Італії, Канаді та інших країнах. Про це свідчать дані аналітиків olx.ua.

Статистика: Україна скорочує споживання газу

Згідно з останнімистатистичними даними Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, в серпні споживання газу в країні скоротилось майже на третину в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

ОДА+облрада=клан Балог, через який Порошенко втрачає прихильників

Після призначення на посаду голови облдержадміністрації «стовідсоткового» балогівця Губаля одна із обласних газет слушно зауважила:   «Губаль повинен розуміти, що прислуговуватися Балогам треба обережно…».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат