Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2940, 20

5 причин забрати дитину зі школи

Боляче спостерігати, як сучасна школа вбиває таланти дітей, калічить їхні душі і породжує тисячі невдах.

Гетьман Височини Їржі Бєгоунек: «Партнерство Височини та Закарпаття дає добрі результати »

На Закарпаття приїхала делегація з партнерського краю Височини Чеської Республіки. В складі делегації Їржі Бєгоунек , гетьман Височини, Матрін Гиски, радник гетьмана з питань регіонального розвитку, Йозеф Недвед, член постійної конференції, Катерина Свободова, керівник канцелярії гетьмана та Василь Самандрула, член благодійного фонду «Віза», депутати крайової ради. Чехи ознайомлюються з проектами, які цього року реалізують в рамках співпраці Закарпаття та Височини.

Україна - одна з країн, де найгірше живеться літнім людям

Україна потрапила в двадцятку країн, найгірших для життя людей похилого віку.

Найнегативніші персонажі українського телебачення — Неля Штепа, Янукович і...Гелетей

Конфлікт на сході України є головною темою новин на українських телеканалах, натомість парламентські вибори фігурують лише у 4% повідомлень. Про це йдеться у моніторингу провідних українських телеканалів.

Для готелів   категорій «п’ять зірок», «чотири зірки» і «три зірки» скасували пільги

До 3 серпня 2014 року прибуток суб’єктів готельної діяльності від надання готельних послуг у готелях категорій «п’ять зірок», «чотири зірки» і «три зірки» звільнявся від обкладення податком на прибуток – згідно з пп. «а» п. 17 підрозд. 4 розд. ХХ Податкового кодексу. Проте з названої дати ця пільга скасована Законом від 31 липня 2014 року № 1621-VII, який вніс зміни у ПК.

Балога платитиме податки з контрабанди «Барви» (документ)

Родинному бізнесу Віктора Балоги доведеться офіційно платити податки у державний бюджет.

Міндоходів роз'яснило, як можна продавати на ярмарках в Ужгороді

Виставка, ярмарок: який документ посвідчує право підприємства на продаж його продукції?

В УжНУ започаткували традиційні екскурсії

Для першокурсників усіх факультетів віднині проводитимуть безкоштовні екскурсії Ужгородом.

Тарифи на теплопостачання не підвищуватимуть – прогноз експерта

Якщо держава підвищить тариф на газ для населення, це призведе до зростання неплатежів. Таку думку в ефірі Радіо Свобода висловив директор енергетичних програм Центру світової економіки і міжнародних відносин НАН України Валентин Землянський.

На програму для профілактики і лікування онкохворих виділили гроші з місцевого бюджету

На засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради було прийнято рішення "Програму профілактики, діагностики та лікування злоякісних новоутворень у населення Ужгорода на 2015-2017 роки".

Названі банки в Україні, які є надійними у депозитах

«Кредобанк» посів п’яту позицію в рейтингу надійності депозитів українських банків, проведеному рейтинговим агентством «Стандарт-Рейтинг» за підсумками першого півріччя 2014 року.

Ужгород заробив понад 40 тисяч гривень на макулатурі, аби допомогти воякам (ФОТО)

Цю суму складають: відходи макулатури – 32 464 кг, плівки   - 535 кг та   ПЕТ-пляшок - 90 кг.

В Ужгороді для військових виступить Бліц, та покажуть вогняне шоу

2 жовтня, о 16.00, у приміщенні Закарпатського обласного музично-драматичного театру ім. братів Шерегіїв відбудеться урочистий захід по вшануванню та нагородженню військовослужбовців 15 окремого гірсько-піхотного батальйону.

Головна інтрига парламентських виборів

Одна з тенденцій воєнного часу: чимало виборців віддають свої голоси тій політичній силі, у списку якої є комбат, якому вони симпатизують.

Шахраї вигадали схему – представляються податківцями і виманюють гроші

Телефонують невідомі особи, представляються податківцями з проханням залагодити «певне питання», що стосується або ж проведення перевірки, або ж із проханням надання якоїсь матеріальної допомоги.

Студенти УжНУ навчатимуться через Інтернет

Лекції викладачів будуть в Інтернеті, а студенти зможуть виконувати завдання онлайн. Крім того, буде налагоджено електронний документообіг й електронний репозитарій публікацій.

Як уберегтися від мухи у пляшці (ФОТО)

У Закарпатській області почастішали випадки торгівлі алкогольними напоями, які виготовлені нелегально.

В УжНУ не скасовують кредитно-модульну систему

Про навчання у кредитно-модульній системі, спростування чуток щодо її скасування йшлося під час Вченої ради, яка відбулася 29 вересня.

Закарпатську студентську "Скалку" відновлять за 900 тисяч гривень

Депутати обласної ради підтримали запит свого колеги Володимира Смоланки щодо вирішення питання виділення коштів на реконструкцію спортивної інфраструктури санаторію-профілакторію «Скалка» УжНУ. Йдеться про суму 900 тисяч гривень.

У Тячівській РДА зустрічалися з делегацією зі Швейцарії


Минулого тижня голова Тячівської РДА Петро Голубка провів зустріч з делегацією із Швейцарії, яка приїхала на відзначення 5 –ої річниці соціального Центру «Парасолька». Отож під час святкування   керівник району запросив   закордонних гостей в райдержадміністрацію для дружньої розмови. У роботі зустрічі також взяли участь міський голова Іван Ковач та  директор Центру Оксана Лукач.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат