Опитування: на що закарпатці спрямували б додаткові кошти?

admin 27.07.2017 07:56 СОЦІО

Працівниками органів державної статистики у січні 2017 року проведено опитування домогосподарств області, під час якого вивчено, на які першочергові напрямки вони б спрямували б можливі додаткові кошти


Працівниками органів державної статистики у січні 2017 року проведено опитування домогосподарств області, під час якого вивчено, на які першочергові напрямки вони б спрямували б можливі додаткові кошти.

Респонденти повідомили що при значному збільшенні доходів 51,5% домогосподарств спрямували б додаткові кошти на покращення харчування, 50,8% – на придбання одягу та взуття, 47,5% – на лікування, 35,8% – на придбання побутової техніки, 31,2% – на відпочинок, 24,3% – на отримання освіти,   16,5% – на придбання автомобіля.

Порівняно з попереднім роком зросла питома вага домогосподарств, які б витратили додаткові кошти: на відпочинок (на 8,4 в.п.), на придбання побутової техніки (на 5,5 в.п.), на лікування (на 3,6 в.п.), розвиток підприємництва (на 1,1 в.п.).

Разом з тим скоротилася частка домогосподарств, які б витратили додаткові кошти: на покращення житлових умов (на 7,7 в.п.), на придбання одягу та взуття (на 7,1 в.п.), покращення харчування (на 5,0 в.п.), придбання автомобіля (на 3,6 в.п.), на отримання освіти (на 2,1 в.п.).

Одностайною була думка респондентів щодо найважливіших для них соціальних та особистих цінностей.

Основним пріоритетом більшість домогосподарств вказали здоров’я, (84,1%), другим – сім’ю та дітей (76,4%), третім – матеріальний добробут (54,7%)   та впевненість в завтрашньому дні (15,0%).

http://zaholovok.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат