Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2880, 20

Чопські митники вилучили незаконних речей і товарів на   22,4 млн грн

З початку року працівниками Чопської митниці Міндоходів у 665 випадках вилучено безпосередні предмети правопорушення на загальну суму 22 млн 442 тис. грн.

Ректора УжНУ Смоланка став головою Вченої ради вишу

21 жовтня на засіданні оновленого складу Вченої ради УжНУ професора Володимира Смоланку, ректора вишу обрали головою Вченої ради. До цього часу ректор УжНУ при затвердженні на посаді автоматично отримував такі повноваження.

У виноградівських рятувальників гостювали діти переселенців


Сьогодні, 21 жовтня, до рятувальників 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Виноградівського району завітали на екскурсію дітлахи, що прибули на Закарпаття з районів проведення антитерористичної операції.

911 допомагає закарпатцям довести свої права у судді

2 роки у Закарпатті працює Департамент із прав споживачів “Міжнародна служба порятунку (Police 911). І його представники називають себе останньою інстанцією, яка може допомогти закарпатцям відстояти свої права.

Війною прикривають проблеми в соціальній сфері, переконаний Вілкул

- Ця влада, в принципі нічого не може зробити нормального, в тому числі і в економіці. У них було 7 місяців для проведення реформ. Але так не однієї реформи не було проведено і не буде.

“911” обіцяє закарпатцям розібратися, чому “швидка” не хоче їхати

Уже місяць у Закарпатті працює “муніципальна поліція” МСП (Police 911). Сьогодні, 21 жовтня її представники дали першу прес-конференцію у прес-центрі “Нове Закарпаття” в Ужгороді.

В українця вилучили BMW за 162 тисячі гривень (ФОТО)

У міжнародному пункті пропуску «Ужгород» прикордонники спільно з митниками стали на заваді незаконному переміщенню через кордон підакцизних товарів.

У Закарпатті у колодязі втопилася жінка (ФОТО)

20 жовтня, о 12.20, в оперативно-рятувальну службу Ужгородського району повідомили, що в с. Сюрте на вул. Петефі в колодязі, який знаходиться на приватному обійсті,   виявлено тіло літньої жінки.

Інформація для переселенців зі Сходу

Дорожня карта щодо надання щомісячної адресної допомоги переселенцям для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг

Форум "ЗАСТУПу": Час захистити себе, оселю та рідну землю!

У суботу 18 жовтня у місті Хусті Закарпатської області відбувся регіональний форум Політичної партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП».

Сім'я з 12 чоловік живе на 1500 гривень і без єдиного документа

В одній з центральних областей України була виявлена ​​закарпатська сім'я з 12 чоловік, яку не зареєстровано ні в жодній державній установі.

ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ: про шахрайство в Ужгороді

"Хочу попросить, в целях предупреждения мошенничества, выставить факт о произошедшей ситуации", - пише ужгородка Світлана Волошина.

Закарпатська влада перешкоджає активістам допомагати тим, хто у зоні АТО (ФОТО)

Закарпатський координаційний центр допомоги АТО продовжує свою діяльність, не дивлячись на перешкоди з боку влади.

По 200 ривень роздають за Ковача і… Горвата

З початком останнього передвиборчого тижня деякі кандидати почали масоване роздавання грошей за голос.

У вівторок розкажуть, як працює закарпатська 911

У вівторок, 21 жовтня, об 11.00 у прес-центрі "Нове Закарпаття" Європейського медіа-центру відбудеться прес-конференція міжнародної громадської організації «Міжнародна служба порятунку (Police 911)» щодо роботи осередку «муніципальної поліції» в області.

У Закарпатській обласній лікарні буде каплиця Св. Йосифа

У середу, 22 жовтня, о 14.00 на території Закарпатської обласної клінічноі лікарні ім. А.Новака буде відкрито та освячено міжконфесійну каплицю Святого Йосифа.

Інформація волонтера батальйону “Айдар”про загибель нашого земляка виявилася хибною

17 жовтня, під час прес-конференції про загибель закарпатця повідомив активіст, волонтер батальйону “Айдар” Віталій Грегор.

До 300-річчя пивоварні "Львівське" змінило дизайн

14 жовтня найстаріша броварня України – Львівська пивоварня – відзначила своє 299-річчя. А вже у наступному році вона святкуватиме 300-літній ювілей.

Про особливості звітування про сплату військового збору

Державною фіскальною службою України розроблено та направлено до Міністерства фінансів України проект форми податкового розрахунку, який передбачає відображення податковим агентом загальної суми доходу, з якого утримано військовий збір.

Українське пиво отримало золото на Міжнародному конкурсі (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

1 октября 2014 года прошел XVII Международный дегустационный конкурс WorldFood Ukraine. Пиво «Жигулевское Запорожского Разлива» было удостоено золотой награды в номинации WORLD BEER UKRAINE 2014.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат