Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2860, 20

З початку року продукти подорожчали на 16 %

В Україні, вперше за 10 років, зафіксовано істотне зниження роздрібного товарообігу на 5,3% у порівнянні з січнем-вереснем 2013 року.

Закарпаття відзначило 70-у річницю свого визволення (ФОТО)

Сьогодні, 28 жовтня,   в Ужгороді урочисто відзначили   70-у річницю визволення Закарпаття від фашистських загарбників.

До Ужгорода курсуватиме ще один додатковий потяг

Для перевозки пассажиров во время школьных каникул Укрзализныця назначила еще два рейса дополнительных поездов из Киева в Ужгород и Ивано-Франковск.

Клієнти Приватбанку переходять на електронну форму реєстрації податкових даних

ПриватБанк першим з українських банків надав корпоративним клієнтам можливість переходу на електронну форму реєстрації податкових накладних.

Закарпатські вибори у одному відео

Пропонуємо огляд-підсумок виборів до Парламенту - 2014 - як вони проходили у Закарпатті від ТРК "Даніо", 21 канал.

Одна людина загинула, двоє госпіталізовані через ДТП у Закарпатті (ФОТО)

26 жовтня, о 17.25, в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автошляху місцевого значення між населеними пунктами с. Дулово та урочище Занівка Тячівського району.

30,6% закарпатських виборців проголосували за Блок Порошенка (екзіт-пол)

Согласно Телевизионного Национального Экзит-пола ICTV, который провела компания TNS, на парламентских выборах в Украине по областям голосование выглядело так:

В Ужгороді найменш активні виборці - студенти

Явка виборців по Ужгороду, згідно з даними виконкому, станом на 17.00 складає 47,7%(проголосувало 44829 з 93895 виборців).

Професор Федака вважає, що 70% ужгородців проголосують

У неділю, 26 жовтня, в Україні проходять вибори до Верховної Ради України. В Ужгороді опівдні експерти підбили підсумки перших кількох годин голосування.

Найактивніше у Закарпатті голосують на окрузі №68 (ІЛЮСТРАЦІЯ)

Такі відомості станом на 12.00 надійшли до ЦВК. Дані надали всі закарпатські округи.

Засновник соцмережі "Twitter" дав 5 порад для успіху

Еван Вільямс, інтернет-підприємець та засновник багатьох популярних сервісів – таких як Blogger i Twitter, поділився у власній колонці для видання Medium 5-ма короткими формулами успіху, які будуть корисні всім, хто розвиває власну справу.

4 закарпатців одержали державні нагороди (СПИСОК, ФОТО)

24 жовтня, голова Закарпатської ОДА Василь Губаль вручив чотирьом краянам державні нагороди.

Заходи з нагоди Всеукраїнського тижня фінансової грамотності в Україні

Управління Національного банку України в Закарпатській області запрошує взяти участь у заходах з нагоди Всеукраїнського тижня фінансової грамотності в Україні

Минулого тижня під обстрілами в АТО загинули мукачівці, сьогодні ужгородці їдуть на підмогу

Минулих тижнів мукачівська бригада попадала під часті обстріли російських бандоформувань, були і поранені, і загиблі хлопці...

ВІДЕО: Як тренується батальйон добровольців у Закарпатті

На Закарпатті відкрили навчальний центр добровольчого батальйону "Айдар". Охочих воювати тут чимало, всі вони з різних регіонів України. Вже за кілька тижнів військові відправляться на Схід, але спершу бойові навчання.

Наступного тижня з Закарпаття до Угорщини будуть чималі черги

Поліція Угорщини попереджає, що у звязку з погіршенням природніх умов та довгими вихідними, які пов'язані з відзначенням Дня всіх святих, може призвести до збільшенням трафіку на дорогах та більшим очікуванням на КПП з Україною.

Чопські прикордонники інформують, які штрафи чекають закарпатців

З метою покращення інформованості громадян, які перетинають державний кордон України та профілактики порушень режиму в пунктах пропуску, прикордонники Чопського прикордонного загону звертають увагу подорожуючих осіб на наступне:

"Львівське" підготувало до свят нову партію пива

Третій рік поспіль до зимових свят ТМ «Львівське» вітає поціновувачів бурштинного напою особливим сортом – «Львівським Різдвяним». Це пиво, як і в минулі роки, випущене в лімітованій кількості і вже доступне у продажу на всій території України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат