Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2980, 20

Шотландія сказала "ні" розділу Британії. 55,4% проголосували проти

Попередній підрахунок голосів на референдумі в Шотландії засвідчив впевнену перемогу тих, хто виступав проти сепаратистських тенденцій в Шотландії.

В ОДА поговорили про підготовку до зими   на засіданні комісії ТЕБ та НС

18 вересня під головуванням заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації Михайла Рівіса та начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослава Щербея відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Група незаконних мігрантів із Афганістану та Еритреї пробиралася до Словаччини


Учора прикордонний наряд відділу «Великий Березний» Чопського загону під час несення служби помітив біля кордону зі Словаччиною ознаки перебування невідомих осіб.

На старті парламентських виборів: громадський контроль і пильність

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Громадського Руху ЧЕСНО, де активісти та громадські діячі презентують підсумки роботи Верховної Ради 7-го скликання та озвучать громадські вимоги до кандидатів у депутати.

Допоможіть дитині!

Доброго дня! Мене звати Сідун Марієта Сергіївна, а мого чоловіка Сідун Ярослав Михайлович. У нас є прекрасна донечка Ірочка, якій 2 рочки   і 3 місяці.   Коли вона народилася – не дихала, мала сильно розвинену двосторонню пневмонію, потім судоми, але вона виборола собі право на життя! Через 2 тижні у неї виявили дуже сильні пошкодження мозку з крововиливами 1-4 степеня.

355 закарпатських матерів отримали від Президента почесне звання

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку Указами Президента України почесне звання «Мати-героїня» в нашій області присвоєно 355 матерям (Укази додаються).

Сьогодні Закарпаття відправить в АТО свої прикордоників

Сьогодні, 18 вересня, з Чопського прикордонного загону на схід вибуває окремий бойовий підрозділ.

Закарпатські журналісти будуть проводити розслідування у Рівному, а потім у себе в краї

Інформаційно-аналітичний портал «Четверта влада» (ІА «Рівненське агентство журналістських розслідувань») запрошує журналістів з усіх областей України, окрім Рівненської, на практику з проведення журналістських розслідувань.

Як живеться малозабезпеченим закарпатцям

У січні–серпні 2014р. за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулось 6,3 тис. сімей, що на 4,5% менше, ніж за відповідний період 2013р., з яких 20,6% – це сім’ї, які проживають у міських поселеннях.

Міносвіти скасувало кредитно-модульну систему навчання

Як відомо, міністр МОН Сергій Квіт ніколи не був великий прихильник цієї системи. Офіційно рішення прийнято з метою забезпечення академічної автономії вищих навчальних закладів

Закарпатські рятувальники відзначили своє професійне свято

Сьогодні, 17 вересня, закарпатські рятувальники відзначили своє професійне свято – День рятівника.
За традицією, вранці в церкві Покрови святої Богородиці, що в Ужгороді на Православній набережній, пройшло святкове богослужіння.

Рахівчани сплатили понад 481 тис. грн. за ліцензії

Така сума від платників Рахівщини, які отримали ліцензії на право роздрібної та оптової торгівлі алкогольними надійшла до місцевих бюджетів з початку року. З початку 2014 платники отримали 422 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, в той же час анульовано 55 ліцензій за несвоєчасну сплату платежу.

Майже 73 млн. грн. сплатили до   бюджету берегівчани

Майже 73 млн. грн. сплачено до бюджету з початку року платниками Берегівщини Позитивну динаміку відмічено у надходженнях до бюджету, порівняно з відповідним періодом минулого року, у січні-серпні 2014 року. Так, протягом восьми місяців поточного року до Зведеного бюджету надійшло понад 72,8 млн. грн. платежів, що на 7,1 млн. грн. більше показників аналогічного періоду минулого року.

В Україні відкрили нові нафтові родовища

Поклади знайдені в Розумівському родовищі.

Медіа: У Закарпатті стартує щоденний аналітичний телевізійний проект з ведучою Наталією Петерварі

"21 канал" спільно із «Закарпатською правдою»   запускає нову інформаційно-аналітичну програму – «На часі».

Балога працює «водієм» губернатора Закарпаття

Ми вже повідомляли, що у руках клану Віктора Балоги напередодні парламентських виборів опинилися і законодавча (брат Іван — голова облради) і виконавча влада в області.

Понад   тисяч гривень перерахували закарпатські лікарі армії

Члени профспілки – працівники закладів охорони здоров’я Закарпатської області – активно включилися до акції зі збору коштів для військовослужбовців на Сході України.

На Тячівщині допомагають родинам-переселенцям зі східних областей України  

Співробітники служби порятунку «101», разом з   благодійним фондом «Любов і милосердя (Карітас) імені Святого Стефана» проводять благодійну акцію у підтримку переселенців з окупованих території Сходу та республіки Крим.

На Іршавщині затримали чоловіка з автоматом

У самому центрі Іршави міліціонери побачили чоловіка, який тримав у руках автомат. Чоловік побачивши правоохоронців сів у авто червоного кольору та втік.

На Закарпатті розкидують вакцину для тварин за допомогою літака

Завдяки Угоді між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільського господарства і розвитку села Республіки Польща, у 10-ти районах Закарпаття, які межують з Євросоюзом та увійшли до спеціальної буферної зони, буде проведена вакцинація диких звірів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат