Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3000, 20

Понад 11 тисяч об’єктів інфраструктури знищиили під час війни на Сході (ІНФОГРАФІКА)

Майже половина від цієї цифри - 4 700 - зруйновані енергооб'єкти, ще 4 500 - житлові будинки. Також було знищено 217 освітніх закладів, 132 промислових об'єкта і 45 медичних установ.

Як,що і скільки читають українці - дослідження

Такий висновок зробила компанія GFK Ukraine із всеукраїнського дослідження читання книжок, проведеного на замовлення національного оператора зв’язку «Київстар».

Закарпатець ухилився від податків за продаж товарів через Інтернет

Працівники слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів Закарпаття встановили, що керівник одного із підприємств краю ухилився від сплати податків в особливо великих розмірах. Зокрема, встановлено, що він в період 2013-2014 років не вказував у повному обсязі здійснення фінансово-господарської діяльності та умисно ухилився від сплати податків на суму 3,5 млн. грн.

Вперше опубліковані портрети закарпатських греко-католицьких єпископів

Мукачівська греко-католицька єпархія видала церковний календар на 2015 рік. Щорічне видання цього разу присвячене Єпископам Мукачівським: 1690-1947 років.

Екс-губернатор Лунченко пообіцяв 1,5 тисячі євро зарплати

Екс-голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко розповів під час прес-конференції, якою буде зарплата в закарпатському індустріальному парку.

Програмісти УжНУ вийшли у півфінал першості світу з програмування

Команди УжНУ виявилися сильнішими за кращі команди Волинської, Рівненської, Тернопільської та Чернівецької областей, причому Дві з них перемогли команди НУ "Львівська політехніка". Оскільки найкращі результати загалом по Україні показали саме команди Західного та Столичного регіонів, то всі три наші команди вибороли право участі у півфіналі Міжнародної студентської олімпіади з програмування.

Альфред Кох про Донбас: "Українці, киньте геть цю кучу лайна"

Напишу еще раз. Авось услышите. Короче. Просто выслушайте Дорогие украинцы! Послушайте, что я вам скажу. Только не надо сразу бросать в меня гнилыми помидорами.

Історії переселнців зі Сходу, які живуть у Закарпатті (ФОТО)

Для співробітників служби порятунку «101» вже стало доброю традицією відвідування родин, які тимчасово переїхали з окупованої території Криму та районів проведення АТО. Цього разу рятувальники завітали до вимушених переселенців, що мешкають у місті Тячів.

Що кажуть відомі закарпатці про Івана Артьомова

Усе в житті робити професійно. Таким є кредо Івана Артьомова.

Берегівські посадовці   привласнили 160 тис. грн.бюджетних коштів   Посадові особи однієї з установ Бе

Податковою міліцією виявлений факт привласнення бюджетних коштів на суму 160 тис. грн. Посадові особи однієї з установ Берегівського району шляхом застосування безпідставно та необґрунтовано завищених розмірів страхових тарифів уклали договори страхування майна за рахунок коштів державного бюджету. Таким чином вони розтратили 159 827 грн

Маленьке село Закарпаття   — Хижа, що на Виноградівщині — хочуть стерти з карти України

“Маленьке село Закарпаття Виноградівського району – Хижа, хочуть стерти з карти України, засипавши його сміттям

Закарпатські очільники взяли участь у   техногенній Держкомісії

11 вересня під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбулося засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної   безпеки та надзвичайних ситуацій. У засіданні, яке проходило у режимі відеоконференції на базі оперативно-рятувальної служби,   взяли   участь: заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Михайло Рівіс, представники відповідних служб, в тому числі начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

«Львівське Robert Doms» тричі нагородили на Міжнародному конкурсі пива

Новинки від ТМ «Львівське» – «Robert Doms Віденський» та «Robert Doms Богемський», випущені цією весною, припали до смаку не тільки шанувальникам легендарного пива «Львівське», а й отримали відразу три нагороди на XVII Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод. Нагородження відбулося 5 вересня в рамках щорічного форуму «Свято пива - 2014».

Чим загрожує злиття трьох держсанепідслужб в одну

Складається враження, що реформатори піклуються не про благополуччя та здоров’я людини, а про захист підприємств і безконтрольності їх діяльності, що може мати не просто негативний вплив на здоров'я популяції і суспільства в цілому, а призвести до катастрофічних наслідків.

Вілкул буде у Верховній Раді відстоювати інтереси людей праці

Ключовий своїм завданням і членів команди, яка йде з ним, він назвав відстоювання інтересів людей праці - тих, хто своїми руками створює економіку.

Спортсмени із Закарпаття виступають по всій Європі

У четвер, 11 вересня, напередодні відзначення в Україні Дня фізичної культури і спорту, прес-центрі ОДА із представниками мас-медіа спілкувався заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту-начальник управління Віталій Ерфан.

Україна збільшила видобуток газу на 27 млн​​. куб. м

За результатами 8 місяців поточного року ПАТ «Укргазвидобування» встановило видобуток природного газу на рівні понад 10 млрд. куб. м.

Закарпатці достойно представляють край не лише в Україні

У четвер, 11 вересня, напередодні відзначення в Україні Дня фізичної культури і спорту, прес-центрі ОДА із представниками мас-медіа спілкувався заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту-начальник управління Віталій Ерфан. Посадовець розповів про досягнення у напрямку розвитку фізичної культури та спорту закарпатських спортсменів у 2014 році.

Рух підтримки закарпатських військових прозвітував про 100 днів своєї роботи


      В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція представників Руху підтримки закарпатських військових. Учасники заходу розказали, як виник Рух і чим конкретно займаються люди, об’єднані ідеєю допомоги військовим. Також повідомили, яка саме допомога і кому надійшла в рамках діяльності Руху. Йшлося також про оригінальні акції, які проводилися в Ужгороді та інших населених пунктах Закарпатської області з метою збору коштів на потреби військовослужбовців.

Члени закарпатських ОВК проігнорували перші засідання

Від чотирьох до семи членів у кожній ОВК на території Закарпатської області – стільки не взяло участь у перших засіданнях комісій та, відповідно, не прийняли присяги.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат