Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3100, 20

Біженці з АТО і Криму забезпечені житлом, роботою і грошима

Внутрішньо переміщені особи на місцях тимчасового проживання забезпечені роботою, житлом та отримують всі належні виплати. Про це повідомляє Міжвідомчий координаційний штаб.

Троє госпіталізовані у важкому стані через ДТП у Закарпатті

На Закарпатті перекинулась "Ауді-100". Троє травмованих.

Ректор УжНУ Смоланка відповів щодо закидів про вандалізм від Офіцинського  

Днями ректор Ужгородського національного університетут Володимир Смоланка поширив інформацію-спростування щодо закидів у його адерсу від професора УжНУ Романа Офіцинського. Подаємо пряму мову.

В Ужгороді ледь не померла 15-річна дівчинка. Через алкоголь

Дитина опинилась в реанімації, її життя врятували лікарі.

У Закарпатті з'явилася патріотична зупинка (ФОТО)

До Дня незалежності та Дня прапору України група небайдужих берегівчан пофарбувала в національні кольори автобусну зупинку на площі Пушкіна у Берегові, звідки відправляються автобуси в напрямку Іршави.

Закарпатець загинув під час обстрілу в АТО (ФОТО)

На Сході загинув військовий з Мукачева Віталій Гопонько.

Ситуація в зоні АТО у четвер, 21 серпня (КАРТА)

Сьогодні за результатами вогневих та авіаційних ударів знищено три танки та дві бойові машини десанту терористів на Сході.

Закарпатці вже заплатили за землю майже 7 мільйонів гривень

За 7 місяців поточного року надходження з плати за землю від платників Ужгородського району склали понад 6 млн. 830 тис. грн. Зокрема, юридичними особами сплачено 5 млн. 877 тис. грн., та майже 1 млн. грн. – фізичними особами.

Закапатський імпортер ухилився від податків на суму 4 мільйони 340 тисяч гривень

Оперативники Міндоходів Закарпаття викрили несплату податків у особливо великих розмірах.

Влада працює на планове зубожіння народу, вважає О. Вілкул

Замість того, щоб в найскладнішої економічної ситуації шукати шляхи виходу з кризи і проводити необхідні реформи, влада підвищує ціни на продукти першої необхідності і тарифи на житлово-комунальні послуги. Таку думку висловив екс-віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.

На Міжгірщині рятувальники спільно із Товариством Червоного Хреста допомагають родинам переселенців

На Закарпатті рятувальники спільно із представниками закарпатського осередку Червоного Хреста та іншими громадськими й благодійними організаціями продовжують опікуватись громадянами, що тимчасово переміщенні з окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

У неділю, о 6 ранку Закарпатських народний хор зустріне сонце молитвою за Україну

У суботу, 23 серпня, на площі Народній в Ужгороді відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України та віче з нагоди Дня Незалежності. Початок о 10.00.

У закарпатських людей з обмеженими можливостями з’явився шанс безкоштовно одержувати авто

Уряд підтримав законопроект, який дозволить інвалідам безоплатно отримати у власність автомобіль після 10-річного терміну експлуатації.

У закарпатській Колочаві буде "Стоп війні!"


24 серпня нинішнього року, в неділю, в селі Колочава Міжгірського району Закарпатської області відбудеться святкування Дня Незалежності України. Головним гаслом свята буде - «Стоп війні!».
   

900 тисяч гривень надійшло від закарпатців "військового" збору

Закарпатці сплатили майже 900 тис. грн. «військового» збору.

Ситуація в зоні АТО станом на 20 серпня (КАРТА)

Сили АТО продовжують брати участь в боях за звільнення Донецька, Луганська, Іловайська, Красного Луча, Шахтарська, Тореза, Сніжного, Зугреса, Горлівки, Станиці Луганської.

Міграційна служба депортувала із Закарпаття росіянина, азербайджанця і двох грузинів

Міграційники Закарпаття спільно зі співробітниками міліції та прикордонниками виявили в обалсті 14 нелегальних мігрантів. Із загальної кількості нелегалів 8 осіб було затримано у складі двох організованих груп.

На що очікувати закарпатським студентам   від нової редакції Закону України «Про вищу освіту»?

Нині ведеться багато дискусій, що ж передбачає нова редакція Закону України «Про вищу освіту». Про зміни, що стосуються студентства, розповіла   директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Маріанна Кляп.

Андрій Сербайло провів прийом громадян Мукачівського району

У вівторок, 19 серпня, у приміщенні Мукачівської районної державної адміністрації перший заступник облдержадміністрації Андрій Сербайло провів особистий прийом громадян. Загалом, на прийом прийшли 22 особи.

В Україні вже садять тих, хто ухиляються віж мобілізації

Третя хвиля мобілізації триватиме в Україні до 9 вересня. Деякі військовозобов’язані не з’являються до військкоматів навіть тоді, коли на їхнє ім’я приходить повістка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат